Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kto i po co zakłada tematy o tej zdradzie żon które urodziły dziecko? :D

Polecane posty

Gość gość

bo to ciekawe zjawisko...czyżby zakompleksiony szczur kafeteriany bez męża i dzieci no bo skądś się bierze ten jad w kierunku zamężcznych matek? :) p.s. nie jestem jeszcze matką ani mężatką :)

Gość gość
nie wiem ale cos w tym jest bo moj kolega zostawil zone dla jakiejs 16 stki pol roku po urodzeniu dziecka a sam ja na to namawial:( i w sumie stereotyp faceta po godzinach bo dziecko placze w domu nie wzial sie z nikad?

Gość gość
A co boisz sie o swojego meza ze az tak cie to ubodlo? :)

Gość gość
19:27 ja tam nie wiem, a wiesz dlaczego? :D bo mój zawsze siedział w pracy długo (chce spłacić kredyt i bierze płatne nadgodziny), nie mamy dzieci, siedział tak już jak sie poznaliśmy więc nie wiem co musiałby robić gdybyśmy mieli dzieci/./.przez sen pracować? :PPP

Gość gość
19:28 nie boję się bo ja nie mam faceta teraz, rozstałam się. Ale się zastanawiam nad tym zjawiskiem bo studiuję psychologię, bawi mnie jak ludzie leczą kompleksy na kafe, będę pisać pracę zaliczeniową w przyszłym semestrze na pewno z tego ;)

Gość gość
19:28 moja znajoma ma taką naturę że właśnie się takich rzeczy boi, bo kilka razy już się w życiu przejechała. Wiem że zagląda na fora..może i na to. I co, uważasz, że takie pisanie na kafe nie jest wredne? ma na celu zdołować już i tak zmartwione osoby...ludzie są okrutni, gorzej niż szakale względem siebie. A to forum to najlepszy sposób by ktoś kto sie chce wieszać, przyspieszył swoją decyzję na tak.

Gość gość
Mnie tez to smieszy.tak jak i faceci co brzydza ich karmiace zony bo im mleko z cyckow leci:) jak dla mnie to na bank nakies niemogace miec dziecka histeryczki i stare panny.

Gość gość
A i jeszcze jedno. Mnie te tematy nie ruszaja. Jestem dorosla, juz wiem co w zyciu chce. Mam dzoecko i meza a gdyby mnie taka sytuacja w zyciu spotkala to bez sentymentow bym meza spakowala:) nie boli mnie bycie samotna matka ani rozwodka. Nie boli mnie ze moglby sobie znalezc inna bo znam swoja wartosc. Nawet jakby zostawil mnie z drugim dzieckiem ktore mamy w planach. Ale do pewnych rzeczy trzeba dojrzec. Nie jestem zalezna pod żadnym wzgledem.

Gość gość
Ja też tak mysle że piszą to bezdzietne stare panny z kotem na kolanach :P inne by nie miały potrzeby. też mnie to nie rusza bo jak mąż powie do widzenia to mam gdzie wracac.

Gość gość
A mnie smieszy ze kobiety jak uslysza niewygodna prawde dla siebie ( np ze po porodzie mezowie gorzej odczuwaja przyjemnosc,ze brzydzi ich mleko z piersi plynace,ze kobieta w ciazy nie jest atrakcyjna) to zeby siebie uspokoic zwalaja te wpisy na samotne bezdzietne nieszczesnice,ktore zabija za dziecko. Sama mam dzieci i szczerze to nie mam bezdzietnej kolezanki ktora bylaby nieszczesliwa, za to ja mam czasem dosc tego majdanu

Gość gość
19:43 dobre, spadejże stąd bo cię zdemaskowałam że jesteś tą samą osobą co już pod kilkoma tematami sie wypowiada. nie planujesz dzieci to po CHOOOYA siedzisz na forum o ciąży? :D takie KITY to wciskaj PRAADZIADKOWI :D bo ja sie nie nabiorę :)

Gość gość
Moj maz jest dziwny bo uwielbial jak karmilam i mialam piersi pelne mleka.hehe. i sam mowi, nie karmie juz ponad 2 lata,ze teskni za tym i nie moze sie doczekać jak znow będziemy mieli dziecko i bede karmic. No coz, wyjątek, dla niektorych tu ma nierowno pod sufitem.heh. ale to cycoholik a natura go nie brzydzi a moje piersi po karmieniu kocha jeszcze bardziej niz przed, pewnie ze sie sie zmienily, sa wieksze i maja inny ksztalt ktory jeszcze bardziej mu pasuje:) a jak bylam w ciazy to go mega podniecalo.wiec jaka prawde przede mna ukrywal? Bezdzietne nie majace szans na wlasna ciaze upokarzaja sie i pograzaja do maksimum. One tgo stanu nie zaznaja i pozostaje im jedynie zlosliwosc.

Gość gość
20:22 nic dodać nic ująć :)