Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Goscioffka

Facet czuje się nie kochany...

Polecane posty

Gość Goscioffka

Mój chłopak twierdzi ze nie okazuje mu uczuć nie mowie kocham cie itd. i ze mam serce z lodu oraz ze jedyny dotyk jaki mu sprawiam to ból. Nie mamy po 16 lat i nie jestesmy razem pół roku tylko 6 lat. Nie przytulam się do niego 24h bez przesady nie wiem o co mu chodzi. Faceci czy wy potrzebujecie więcej czułości niż kobiety? Macie jakieś pomysły aby to zmienić? Bo ja już nie wiem co mam robić... to co dziś usłyszałam mnie zabiło

Gość faccett
dla mnie największym wyrazem miłosci byłoby glębokie gardło z połykiem.. Kobieta nie musi mi mówić kocham , nie oczekuje tego

Gość czyny nie słowa szmaty
kobieta mówi kocham przez robienie dobrze pały i połykaniem, oraz dawaniem w doopaka, nic nie mówi "kocham cie" tak jak czyny

Gość Goscioffka
Czuby...

Gość gość
Wytłumacz mu że nie jesteś typem przylepy jak on. Jeśli nie zrozumie to niech spada.

Gość Goscioffka
Łatwo powiedzieć spadaj po tylu latach... wymawia mi ze jestem na końcu listy wszystkich dziewczyn z którymi był jak miał chyba z 20 lat i spotykał się z pół roku przecież wiadomo ze wtedy jest inaczej i inaczej się wszystko czuje itd ale on się upiera ze nie mam racji i koniec i ze wszyscy ludzie tak mają. Serio?przytulać ie się codziennie głaszcze cie i mówicie słodkie słówka swojej 2 połowie?