Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tabletki antykoncepcyjne zwiększają szanse zachorowania na raka aż o 300%

Polecane posty

Gość gość

tak pokazują najnowsze badania naukowców

Gość gość
mam to w pissdzie, bo nie zazywam. wole sobie woreczek trawy kupic niz na tabsy wydawac

Gość kwaśna Antonówka
no jeśli się je produkuje ze szczyn klaczy które stoją w boksach całe swoje krótkie życie będąc non stop zapłodnione, to cóż się dziwić

Gość gość
no trudno, ale bzykać się trzeba, a ze nie chce sie miec od razu dziecka to trzeba ryzykowac. A co do raka do dzisiaj nic nie jest bezpieczne

Gość gość
link do tych badań poproszę :) Chyba, że to badania przeprowadzone przez ojca dyrektora

Gość gość
gosc 21.20 albo przez prawika , ktory ciagle wypisuje o dziewictwie

Gość gość
tak dzieweczki, ale dodać trzeba iż owe tabsy zwiększają ryzyko raka piersi, ryzyko raka jajnika za to maleje.

Gość gość
wole mieć już tego raka cycka. a tak wogóle to się wytnie jak u angeliny joli.

Gość gość
gość dziś Z glejakiem to nie będzie łatwo

Gość gość
To trzeba być głupi żeby nie domyśleć się że takie syfy powodują raka

Gość gość
Jestem virgin, ale też się tym interesuje, bo pewnie niedługo rozpocznę współżycie i stoję przed dylematem brać czy nie brać... Pod tym względem chyba są lepsze metody zabezpieczania... nie wiem, bo nie stosowałam, ale co sądzicie o globulkach dopochwowych ewentualnie jakimś płynie plemnikobójczym? Myślę też o tym, czy można robić przerwy w braniu tych tabsów? Jeśli akurat nie mamy partnera, albo on wyjechał gdzieś na jakiś czas... nie bierzcie jeśli nie musicie.

Gość gość
gość dziś Z seksem za czekaj do ślubu i nie rób tego przed bo zepsujesz sobie życie

Gość gość
No chyba raczej ślubem sobie zepsuję, jeśli wyjdę za wcześnie.

Gość gość
gość dziś To nie uprawiaj seksu przed ślubem bo zniszczysz sobie życie faceci nie sa z kobietami z miłości tylko dla seksu.

Gość gość
Może produkuj się w innym temacie, bo tu piszemy o antykoncepcji, a nie o zachowaniu cnoty.

Gość gość
dziewictwo do ślubu musisz zachować i to dla męża prawiczka

Gość gość
Może jeszcze mam się dać obrzezać?

Gość gość
gość dziś nie rozumiesz że ci taki seks przed ślubem zniszczy psychikę bo co facet zrobi przeleci i zostawi albo bedzie z tobą tylko dla seksu.

Gość gość
A jak poznam normalnego chłopaka to co? Nie wszyscy mężczyźni myślą tylko o tym by wykorzystać i zostawić. Sory za pytanie, ale... rozmawiam z dzieckiem czy z wieśniakiem?

Gość gość
dorosłym facetem wiesz jak sobie zniszczysz życie takim seksem przed ślubem? trzymaj cnotę do ślubu

Gość gość
Hahaha no chętnie poczytam o tym jak sobie zniszczę psychę? JAK? W JAKI SPOSÓB? Poproszę konkretne argumenty. A może to właśnie ja zostawię i zniszczę tego faceta hahaha

Gość gość
Trzymając cnotę szanujesz się więc czekaj z tymi sprawami i poznawajcie się :D

Gość gość
gość dziś bo wpadniesz w depresje jak facet cie zostawi a seks z partnerem kolejnym nie jest tak piękny jak z tym jedynym po ślubie. Jesteś za młoda na te seksy

Gość gość
od razu sie wytnie, jasne. przypomniam ze nie kazdy przezywa operacje, mozesz sie nie wybudzic i odplynac. mozesz dostac wylewu podczas operacji jak jedna moja znajoma - operacja kolana. nic nie lubi nadmiaru estrogenow - ani tarczyca ani cialo.. x 8 lat stosowalismy prezerwatywy + tylko w dni nieplodne. polecam te metode tylko to jest dla ludzi ktorzy potrafia przeczekac dni plodne. jesli nie potraficie to jestescie w szponach popedow jak biedne zwierzatka.. x nie jestem z globulkami i plemnikobojczymi sr - to jest chemia - domyslam sie, ze uczulenia dostalaby nie tylko twoja wagina ale i jego wacek. uczulenia, swedzenia, cos w tym stylu

Gość gość
21.24 Artykuł z se :D Typu człowiek pogryzł psa, albo Yeti na ulicach stolicy :D Fantastyczne źródło informacji :D

Gość gość
gość dziś jest też na onecie na wszystkich dużych portalach

Gość gość
gość dziś bo wpadniesz w depresje jak facet cie zostawi a seks z partnerem kolejnym nie jest tak piękny jak z tym jedynym po ślubie. Jesteś za młoda na te seksy Nie wiesz ile mam lat. I przestań zachwalać seks po ślubie, to nie jest dobre dla wszystkich. Potem może się okazać, że pan jest niesprawny i wcale nie robi mi dobrze. Informacji o metodach antykoncepcji poszukam na innym forum lub w innym temacie, bo tu jacyś wielce oświeceni prawiczcy ze wsi mi odpisują.

Gość gość
odpisuje ci szanujący facet i dobrze ci radzi seks po ślubie jest bardzo piękny i nic tak nie umacnia związek jak seks po ślubie.

Gość gość
...lub osłabia jeśli partnerzy są niedobrani.