Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochote popełnic samobujstwo

Polecane posty

Gość gość

i walić wszystko wiare ludzi z polski piekło jak leci wszystko i wszystkich

Gość gość
tak mnie niestac na rzycie nato by miecv kobiete by byc normalnym zreszta juz mi sie niechce najwyzszy czas klepnac sobie w łep

Gość gość
rozkosz śmierci i spokoju tak kusząca i tak piękna .

Gość gość35lat przegrywu
podziękuj sorosowi i klubowi bilderberg, takich osob jak ty, ja i cala rzesza i jest ich coraz wiecej, nie mozna sobie zycia ułozyc ani w PL ani nigdzie, tez poznalam kogos fajnego ale siedzi w niewolniczej robocie po 10h w innym miescie i najprawdopodobniej bo przeciez ponad 2 kafle miesiecznie są wazniejsze niż to zeby odmienic zycie i nie byc juz samemu. Niektorzy dziwią sie, dlaczego wszystko idzie po równi pochyłej ku wojnie, a wystarczy chwila zadumy nad tym

Gość gość35lat przegrywu
i najprawdopodobniej tam zdechnie w tej norze zamęczony za 2 kafle*

Gość gość
ale śmierci nie ma , po ziemskim życiu trafisz tam gdzie będziesz jeszcze więcej cierpiał jeżeli nie przyjmiesz wiary . Jest w youtube wiele filmów o tych , którzy próbowali samobójstwa i przeżyli tam horror , dziękują oni bogu że się nie udało i zostali przywróceni do życia dzięki zdolnym chirurgom . Teraz opisali to co tam widzieli w zaświatach i opisali w youtube jako ostrzeżenie .

Gość gość
moze tak być, dlatego samobójstwo to nienajlepszy pomysł no chyba ze chcesz inkarnowac tutaj w ten syf spowrotem

Gość gość
walić to cobędzie to ma byc bedzie impreza ! skoro Bóg stworzyl człowieka i pozwolił złu go niszczyć na jego własne życzenie pod pretekstem dobrej woli czy to dobre niewiem wkażdym mac razie trzeba sie zabić :)

Gość gość
no bo najpierw musisz znalezc chociaz odrobine dobra w sobie a jak pałasz "systemową niewolniczą nienawiścią" (z wyscigu szczurów) ktorej Cie uczyli od przedszkola to tylko prowadzi wlasnie do samoboja.

Gość gość
ja nbiechce juz dobroci ja chce wziasc zdechnać sami sobie bytjcie dobzy miłujacy i zesrani tak samo jak diabeł jest zesrany tak i ja wkoncu chyba już jestem jego .

Gość gość
czas to posprzatac popełnił bład mnie dajac życie .

Gość gość
jestes u niego, chcesz byc u niego? zdradził cie ten diabeu, nie dał Ci nic oprócz sznurka, więc chocby po to znajdz w sobie ten gram światła, chocby dlatego zeby mu pokazac srodkowy palec

Gość gość
eh a bóg dałmi ojca pijaka matke nad gorliwa w gimnazjum i podstawówce koleghów którzy mieli beke zemnie i biede xd moze to nieon moze diabeł ale dlaczego inym pozwala niszczyć inych jaki cel niegadajmy otym tak chce sie załwwic****ewnie to zrobie to kwestia czasu myśle

Gość gość
to nie tak, (tez pochodze z rodziny z problemem alkoholowym i rowiesnicy dokladnie to samo), kazdy z nas jest wyjąkowy ma wyjatkową, droge, poprzez twoje doswiadczenia jestes wiecej warty niz ci ktorzy kiedys z ciebie mieli beke, szkoda by było kogoś takiego wartosciowego, jestes takze silniejszy poprzez to, tyle ze dopadla cie chwila slabosci, nie musisz w to wierzyc - tak po prostu jest

Gość gość
Ja tez może niedługo je.bne

Gość gość
silniejszy absurdalnie silniejszy tak jak mnie zostawila kobieta półroku temu przez moje zboczeństwo i jej brak checi jakiego kolwiek mi dania szansy wrecz jestem taki silny że japindole!!że juz nieechce kochac bo mam wsesrcu chyba igły. lepiej sie zastrzelic serio to juzc zas nato kupiłem auto niestac mnie na niego bo mam studia i wszystko bez sensu

Gość gość
jestem totalnie zdegenerowany i wykończony brakiem kasy zawiscia ludzką nienawiscia puszczaniem sie i wszystkim wole uciekac od was i od siebie ..

Gość gość
nawet mam gdzies czy mnie bedzie skzoda czy nie tka mnie wiekszośc ma gdzies wręcz wiec wiesz , nie niebedzie zemnie już nic dobrego .

Gość gość
mało tego pracujesz jak niewolnik za 12 zl nie ubezpieczony potem ci wypominaja skad masz pieniadze studenciaki parszywe oh nie wszystkie ale najbardziej ich boli to stypendium co niektóych ze dostaje socjalne oh bo mam sie tak super że japier.. że wolałbym sie zabić tak super !!sprawa jest prtosta grzech niszczy mnie zniszczył zniszczyła bieda alkocholizm ojca samotnosć brak przyjaciuł oparcia brak miłosci nigdy niebyłem kochany naprawde przeciwnosci losu chciałem poznac kobiete to meżatka a byla fajna albo samochod chciałem zaoszczędzić robiłęm sam ale co musze dołożyć 1000 ł bo źle zrobiłem bo niemcy musza utrudnaić zycie nam i z pieniedzmi niewyrobie juz wten sposób bede musiał z zycia rezygnowac czyli kobiety niepoznam :D bede samotny az sie wkoncu zabije 22 lata i prawiczek japinkole teraz pisze o sexie do obcych kobiet juz walniety prawiczek jestem tkai wartosciowy jestem że japindole!

Gość gość
ide spac zemnie wyrosnie w przyszłosci prawdopodobnie morderca powodzenia :(

Gość gość
Z każdym dniem jesteś bliżej wieczności. Cierpliwości... gdyby Bóg chciał Cię już u siebie to by Cię powołał. Najwidoczniej uznał, że nie jesteś jeszcze gotowy, albo masz coś do zrobienia. Nie wiesz co czeka za rogiem. Życie się zmienia, a cierpienie przemija. Ludzie mają wolną wolę i mogą krzywdzić innych. Bóg nie ingeruje, ale rozliczy każdego i przyniesie ukojenie cierpiącym. Może warto poszukać pomocy? Potrzebujesz kogoś kto pomoże Ci ustosunkować się do spraw, które Cię męczą. Poszukaj dobrego terapeuty/psychologa w swojej okolicy;) Wszystko się ułoży.

Gość gość
niestety po śmierci nie ma spokoju to pewne , przejrzyj krótkie filmy na youtube o tych , którzy mieli nieudane samobójstwa oni tam w zaświatach nie byli zadowoleni ani spokojni po tym co uczynili , dzięki lekarzom i mocy Bożej wrócili do ziemskiego życia.