Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma wyjebke

Polecane posty

Gość gość

jestesmy razem 8 miesiecy. on wyjechal na wakacje na kilka tygodni do rodziny, odpisuje rzadko, ja sie martwie, tesknie wiec pisze czesto. placze w poduszke a kiedy poruszam temat to sie denerwuje i mowi ze jestem dzieckiem i same problemy mu robie a on musi o karierze myslec. ja serio dbam o niego. ma wszystko co chce. kocham go nad zycie ale ma wyjebane. co robic byle nie zrywac tak zeby ogarnal sie i zdal sobie sprawe z tego co moze stracic?

Gość gość
wlasnie najbardziej doceni jak bedzie brakować tego co teraz robisz,bo jak wszystko ma to myśli, że tak bedzie zawsze i czuje się bezpiecznie, Ty latasz za nim non stop, pilujesz żeby wszystko miał podane a on to traktuje jak coś co mu sie należy za darmo!.... może troche przystopuj z dbaniem o niego i udawaj że wszystko jest ok, jak gdyby nigdy nic, zacznij bardziej dbac o siebie - moze fryzjer, lepszy wygląd niż zwykle, ćwiczenia, figura, stań się troche niedostępna itp- jak zobaczy ze nie jest centrum Twojego świata to zaraz zacznie panikować, że może ktoś pojawił sie na horyzoncie i może mu Ciebie zwinąć bo niby ktoś/lub coś Cie zmotywowało do tego...może wtedy zapali mu sie lampka i nabierze rozumu....przed tem byłaś jak ten piesek na zawołanie a teraz już nie bedzie numer 1 , jak zobaczy ze juz nie jest w centrum to zobaczysz co sie bedzie działo. Ty nabierzesz pewności siebie i zaczniesz sie sama doceniać a przy okazji może on sie obudzi i doceni Ciebie :) jak mu zależy to niech sam sie zacznie starac! pozdrawiam:) polecam Ci na fb wpisy Ewy Minge...