Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawiraku

Związek z muzułmaninem a radykalni rodzice

Polecane posty

Gość zakochanawiraku

Witam, od stycznia tego roku jestem w związku z muzułmaninem Irackiego pochodzenia.Piękny ,śniady ,30 letni mężczyzna o ciele Adonisa pachnący piżmem. Obecnie przebywa w Polsce od jakiś 2 lat, jednak pod koniec roku ma zamiar powrócić do swej ojczyzny. Zaproponował mi przeprowadzkę do Iraku, zapewniając mi awans cywilizacyjny oraz wieczne szczęście. Problem w tym że moi radykalni rodzice są temu całkowicie przeciwni i potępiają ten związek. Jak ich przekonać dziewczyny ? Czy macie takie doświadczenia ?

Gość gość
ja wiem ze pewnie snieznobiale zeby ale odradzam ich/ u brunetow sa strasznie widoczne siwe łoniaki

Gość zakochanawiraku
Akurat to nie jest odpowiedz na moje pytanie, ale mój kochany nie ma włosów łonowych gdyż depiluje okolice bikini. To nie jest typowy Polak z kompleksem że "depilacja jest pedalska"

Gość gość
Męski facet nie lata w bikini :-D

Gość gość
Obejrzyj sobie film razem tylko z córką . Wtedy się obudzisz.

Gość gość
Awans cywilizacyjny???:):):) Moze na pustyni??:):)PROWO. Tam jest jedna wielka wojna domowa.

Gość gość
prowo i troll jak nic. Normlna, a nawet szalona kobieta nie poszłaby z arabem do iraku

Gość gość
Jedz, a pozniej bedziesz siedziala na ulicy i zebrala o kase z burka na łbie jak te wszystkie białaski

Moj brat byl w Iraku. Takie policzki kończą jako niewolnice takich..Adonisów, nawet jak uciekną, to bez,dziecka... Mój kolega jest muzułmaninem, przeszedł na Islam 25'lat temu. Opowiadał mi o tej religii (sunnickiej) i o szyitach. Poszukaj innego Adonisa. Nawet i pijaka.

Gość gość
jedź w chooj

Gość gość
a wakacje bedziecie spedzac na slonecznych plazach syrii? przy granicy z libanem sa piekne piaszczyste plaze (zaminowane ale jest ryzyko jest zabawa)

Gość gość
jesli uwazasz ze muzulmanin bijacy kobiety itd. jest dla ciebie lepszym wyborem od dzentelmena Polaka to twoj wybor ale nikt nie uwierzy w bzdury ktore tu wypisujesz.

Gość gość
bombowy pomysl jedz to sie troche rozerwiesz w Polsce sie mozna zanudzic

Gość gość
awans cywilizacyjny

Gość gość
zakochanawiraku wczoraj Akurat to nie jest odpowiedz na moje pytanie, ale mój kochany nie ma włosów łonowych gdyż depiluje okolice bikini. To nie jest typowy Polak z kompleksem że "depilacja jest pedalska" x x a to szuja przebiegla. depiluje na 0 zeby siwych loniaków nie bylo widac.

Gość gość
depilacja jest pedalska, lub islamska. jak oskubany kurczak! hahaha

Gość gość
ej jak ktos jest dobry w internetach to dajcie mi dane pilkarza recznego z repr. Egiptu, numer 9 na koszulce, dzis gral vs naszym

Gość gość
A po co masz przekonywać rodziców? Przecież to nie oni mają jechać do Iraku, tylko ty ;) Twoje życie, twoje wybory.