Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ambasadorkaLPM Weronika

Le Petit Marseillais

Polecane posty

Gość ambasadorkaLPM Weronika

Wypróbowałam żel pod prysznic Malina i Piwonia i zakochałam się w jego słodkim a jednocześnie orzeźwiającym zapachu. Ma niesamowicie kremową konsystencj****ardzo dobrze się pieni. Skóra na długo pozostaje delikatna w dotyku. Zapach nie znika po spłukaniu piany woda, delikatnie otula ciało. Mój partner był zachwycony moją "owocową skórką". ponadto nie uczula, wiem co mówię ponieważ jestem alergiczką i generalnie prawie od wszystkiego mam wysypkę. jestem nim zachwycona. Polecam w 100%!

Gość gość
A to ciekawe, wiesz, bo ja mam bardzo wrazliwa skore i po dwoch produktach LPM mialam swedzenie skory. mi akurat to nie sluzy ani troche! mi pomaga najbardziej mydlo borowinowe tolpa oraz mydla i zele bialy jelen - nie wszystkie

Gość gość
w tym nie ma nic ciekawego, to zwykła opłacona spamerska k&rwa, która tego reklamowanego szajsu nawet na oczy nie widziała :o

Gość juuga
Tez mam to szczescie byc w gronie ambasadorek. Wczoraj na pierwszy ogien poszedl wlasniebten zel I jestem zachwycona. Zapach przecudny dlugo utrzymuje sie na skorze,kapiel z tym zelem daje odprezenie I blogosc. Kremowa konsystencja pozwala latwo go rozprowadzic I wystarczy tylko odrobina

#AmbasadorkkaLPM ja również jestem w gronie ambasadorek za co dziękuję, ale kosmetyki wypróbowałam wcześniej i jestem z nich bardzo zadowolona. Polecam gorąco produkty. MI bardzo odpowiadają a gama wyboru jest szeroka

Żel pod prysznic malina i piwonia urzeka swoim owocowo-kwiatowym zapachem. Po jego otwarciu czuć cudowną malinkę wymieszaną z kwiatowym aromatem, która przenosi nas w letnie klimaty. Sam żel bardzo dobrze pieni się i wystarczy tylko jego niewielka ilość aby nasza skóra była dobrze oczyszczona i odświeżona. Nie wysusza skóry ale również i specjalnie nie nawilża jej. Nie jest to wada, gdyż skórę nawilżamy innymi kosmetykami. Pielęgnujący balsam do mycia z masłem arganowym, woskiem pszczelim i olejkiem różanym zawiera cenne składniki, które mają właściwości nawilżające, odżywcze i regenerujące. Dzięki nim balsam jest delikatny i bardzo dobrze oczyszcza i nawilża ciało. Otula pięknym zapachem olejku różanego, który utrzymuje się jeszcze długo po kąpieli. Musze przyznać, że balsam ten bardzo przypadł mi do gustu. Pielęgnacyjny krem do ciała z masłem shea i akacją bardzo dobrze pielęgnuje suchą skórę. Zawarte w nim masło shea nawilża i natłuszcza nasze ciało, jednocześnie regenerując je i odżywiając. Natomiast akcja nadaje mu piękny zapach. Krem ma bardzo fajną konsystencję, dobrze pieni się. Skóra po nim jest jedwabiści gładka i pachnąca. Przy mojej suchej skórze krem bardzo dobrze spisuje się, ale oczywiści w połączeniu z dobrym balsamem do ciała. Podsumowując to wszystkie trzy kosmetyki niewątpliwie mają piękny zapach, dobrze pienią się i dzięki temu są bardzo wydajne. Skóra po nich ładnie pachnie, jest odświeżona i oczyszczona. Na pewno nie są to kosmetyki po których nie musimy sięgnąć po balsam nawilżający. W jakimś stopniu nawilżają skórę, ale w połączeniu z balsamem dają dopiero cudowny efekt. Kąpiel z nimi to sama przyjemność. Jestem pewna, że zagoszczą u mnie na stałe.

Gość gość
Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!! Won kurrvva twoja spammeska MAĆ!!!