Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcę by teściowa nas odwiedzała bo źle mnie traktowała a mąż ją zaprosił

Polecane posty

Gość gość
00:00 dokłanie

Gość gość
dokładnie

Gość gość
dziś Jak ktoś matole siedzi i pierdzi w stołek to moze sobie siedzieć na L4 cała ciążę,ale jesli ktoś ma firmę i zatrudnionych 40 ludzi to nie myśl sobie że to takie proste położyć się do góry tyłkiem.Wszystko się wali i pali i lepiej być na miejcu niż odbierac na kanapie 100 tel. i nie wiedzieć jaką decyzję podjąć nie widząc z bliska sytuacji bez kontaktu z pracownikami. Dalej nie będę się zniżać do twojego poziomu bo i tak niczego nie zrozumiesz,za prosta jesteś .Co do zrobienia kawy osobie nie lubianej to nie sztuka pokazywania że nerwy biorą górę nad intelektem,tak zachowują się ludzie prymitywni.Sztuka zrobić i dawać do zrozumienia że siedzą za długo. Kłania się marne wychowanie. No comments

Gość gość
09:29 a u pani paniusiu kłania się szacunek do siebie samej. Ja z zasady nie skacze kolo kogoś kto się źle zachowuje i wobec mnie jest cham

Gość gość
I nie widzę powodu dla którego autorka ma zgadzac się na wizytę baby która chce wbic się na ich spotkanie bez zaproszenia bo wie ze zachowuje tak kijowo wobec synowej ze sama w życiu by nie została zaproszona bo syn tez nie głupi i nie w ciemie bity. Heh ja takie osoby migusiem gasze. nawarxyla piwa niech je pije a nie dokucza synowej przed porodem.ona tylko czeka na wpuszcze nie jej w rolę nadgorliwej babuni

Gość gość
gość wczoraj I co, wszystkie musimy się zayebywać tak jak Ty? Głupia jesteś jak but. Chcesz to sobie możesz i z zaawansowaną ciążą firanki zmieniać i okna zmywać i meble przenosić. Twoja sprawa. Ale nie wmawiaj nam, że każda z nas ma robić tak samo, bo to norma. Nie kochana. To nie norma. Wprawdzie ciąża to nie choroba, ale to stan szczególny i każda z nas ma prawo do szczególnego traktowania i większej ilości odpoczynku. Ty nie chciałaś - ok, ale nie broń innym i nie dorabiaj ideologii do Twojego zapieprzania.

Gość gość
Otóż to! Popieram osobę wyżej. Ja w ciąży czuje się w miarę dobrze, a lenie się caly dzień, odpoczywam jak najwiecej i nie omieszkam skorzystać z pomocy. I co na to powie kobieta-robot?

Gość gość
gość dziś Otóż to! Popieram osobę wyżej. Ja w ciąży czuje się w miarę dobrze, a lenie się caly dzień, odpoczywam jak najwiecej i nie omieszkam skorzystać z pomocy. I co na to powie kobieta-robot? X Pewnie Cię zwyzywa od leni;) A ja powiem tyle: odpoczywaj póki możesz, potem nie będzie kiedy;)

Gość gość
No wlasnie o to chodzi. Nigdy nie bylam leniwa i zawsze innym pomagalam, w pracy dawalam z siebie wszystko, to dlaczego teraz nie miałabym sobie w koncu odpocząć? Zwlaszcza, ze tu nie chodzi teraz tylko o mnie. Po co się zajezdzac, a potem miec do siebie żal, że coś jest nie tak? Ciąża nie trwa wiecznie, niedlugo wroce do kieratu ;D nie rozumiem tych kobiet, które szczyca się tym, ze do konca ciazy pracowały itd. Czym one się chwala? Chyba tylko glupota i nieidpowiedzialnoscia. Jakbym teraz miala taka sytuacje jak autorka to bym miala gdzieś wizytę tesciowej i myslala tylko o sobie akurat teraz. Obchodzę się ze sobą może jak z jajkiem, ale to dlatego, ze wcześniejszą ciaze poroniłam. Pravowalam długo, narazalam sie na stres przez niektorych ludzi. Moze to nie mialo nic do rzeczy, ale wiadomo..

Gość gość
11:08 chwalą się tym kieratem bo to są typowe kobiety którym można nałożyć chomąto i orać nimi pole a one jeszcze się będą cieszyć. Mentalność niewolnicy i woła roboczego a mój mąż z tego też się śmieje i zachęcał mnie do L4 bo tylko frajer zapitala gdy nie musi. Jego matka w ciąży tez była na L4. Trzeba korzystać póki się da.

Gość gość
Ja poszlam na pierwszą wizyte do lekarza i od razu uslyszalam: "zwolnienie potrzebne?" bylam w szoku. Ani nie pytali gdzie pracuje i jak sie czuje, kazdej od razu l 4 dawali. Jaki z tego wniosek? Ciąża to nie choroba, to duuuzo powazniejszy stan.

Gość gość
choć nie jestem od początku w temacie to chciałabym powiedzieć że chamowi trzeba umieć pokazać że jest chamem ale z pewnością nie w ten sposób jaki wy tu prezentujecie.Ten sposób który wybieracie to też pewien rodzaj chamstwa. Może w tych ciążach leżąc postudiujcie savoir vivre bo aż przykro że macie takie braki i chcecie wychowywać potomstwo.

Gość gość
dziś Pożyjemy,obaczymy jak będziesz żebrać by któraś z babć popilnowała ci bachora jak będziesz miała problem P-I a babcia powie spadaj tam są drzwi.

Gość gość
~~~ZGADZAM się,we własnym domu pokazywać niechęć i niezadowolenie z obecności gościa tym nie lubianej teściowej to też swojego rodzaju chamstwo~~

Gość gość
12:12 Z chamami postepuje sie po chamsku. Nie warto byc grzecznym i milym, w tym wypadku autorka mialaby robic za sluzaca starej prukwie , dla prostaków, nie warto sie z nimi spoufalac. Autorka chciala byc dla prostaczki mila i pomocna, i chciala zeby tesciowa ja zaakceptowala ? ale z prostakami sie nie da.

Gość gość
Z autopsji wiem, ze jak sie prostakowi pokaze chamstwo - sprobowanie wlasnej zupki - to ten prostak robi sie mniej chamski, nabiera szacunku ? strachu ? lub sie obraza, "no jak ta paniusia mogla" i wiecej sie nie odzywa, co tez jest pozytywne, bo madra i kulturalna osoba ma spokoj z chamka. W pewnych przypadkach do czasu, chamki nie chowaja urazy tak jak osoby z honorem itp. , lubia klotnie, zwady, poniewaz sa bardziej bezposrednie, smiale niz dobrze wychowane osoby z oglada (to to oczywiste jest ze chamki nie sa niesmiale, zamkniete w sobie).

Gość gość
14:08 Dokładnie, chamki lubią ten sport, a wrażliwy człowiek się z nimi męczy. Bo dla nich to gratka i radocha że komuś wbiją szpilkę, a ty się człowieku przejmujesz potem.

Gość gość
Nic dodać nic ująć,wysokiej klasy u was kultura hii hi hi, nie dziwię się jednak,widać weszłyście w taką samą rodzinę chamów i stąd te zwady. Ktoś wcześniej napisał że nie należy we własnym domu dawać do rozumienia że jest persona non grata ale co tam,buraki wzajemnie sie obrażąją,teściowa synową i vice versa,bij zabij i tak do grobowej deski,jedna i druga świrnięta.

Gość gość
Gość, który się wprosił to cham :D

Gość gość
Wczoraj 23:45 dokładnie..i od tego trzeba zacząć. A nie wyzywać kobietę która chce mieć spokój od takich atrakcji bo i tak ma swoje stresy przed pierwszym porodem. Chamstwem jest wciskanie się na spotkanie z ludźmi którzy zostali zaproszeni, gdy ty nie zostałeś. Elementarne zasady kultury leżą martwym bykiem. Rozumiem ze w waszych rodzinach pchanie się na krzywy ryj

Gość gość
Oj kafeteryjne kwoki :D bez kultury

Gość gość
A ty kto? Burzuazja ? Niczym się od nich nie różnisz.

Gość gość
12:85 Przymknij ryja chamko, mozesz mi buty czyścić Co taka śmiała do mnie, w ryj dawno nie dostałaś?

Gość gość
dziś ojjjjj,tu się kłania twa twoja kultura,podobna do tych co mają nos pod brzuchem,robią z siebie versal a za kołnierzem takie samo chamstwo. Dobrze tam ktos napisał jedna drugiej warta kupa mułu,dno i wodorosty...........:):):):):):):)

Gość gość
16:38 a ty tez taka sama jak i one, twój poziom :)

Gość gość
Wy chyba nie wiecie co znaczy dobre wychowanie,ono wynosi się z domu,jesli mamusia was tego nie nauczyła tzn.że jestescie takimi samymi chamami jak wasze tesciowe,ciotki,wujki etc. Jesli ktoś demonstruje niechęć we własnym mieszkaniu osobom których nie lubi z uzasadnionych powodów pokazuje brak kultury. Można załatwić to w białych rękawiczkach,skrócić wizytę podając jakiś prozaiczny powód,może to się zdarzyć 2/3 razy i samej odmawiać wizyt u tej osoby. Będzie z głowy.Demonstrowanie wprost nawet, agresją jest poczytywane za również chamstwo.Osoba która przyszła bez zaproszenia nie bardzo chyba wie o co wam chodzi,ma bidulka braki. Można tez powiedzieć cyt.mam prośbę:) proszę następnym razem o tel.umówimy się na spotkanie,dzisiaj nie jestem przygotowana,nawet brakło mi kawki,tak mi przykro. Po ew.tel.odmawiać i przeciągać terminy podając durne powody dla których nie mozecie przyjąc gościa. Po kiego straszyć tutaj innych biciem po ryju,toż to to dopiero chamstwo!!!!!!!!

Gość gość
dziś WYPAD ŚMIECIU

Gość gość
dziś Przeprazam tą wyżej z godz 14.50 to było do ciebie WYPAD ŚMIECIU

Gość gość
17:10 czyli jednak prawda i jest to twój poziom. Wystarczy popatrzeć na twoje słownictwo "wypad smieciu: :D oczywiście ze twoj poziom :)

Gość gość
dziś dokładnie:) staram się ci dorównać byś zrozumiała, taki sam jak twój,bicie po ryju:)