Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

franzferdinand

o czym mam rozmawiać z chłopakiem?

Polecane posty

Hej mam 16 lat,mam problem w rozmowie z chłopakiem. Poznałam kilka tygodni temu chłopaka,ma 19 lat,siedzieliśmy wtedy głównie w grupce (on ze swoimi znajomymi ja ze swoimi) no i tam gadaliśmy o wszystkim,tu ktoś coś zażartował,tu sie nawinął temat i tak leciało. Napisał do mnie już po tym wyjeździe,piszemy codziennie głównie klasyczne "siema co tam" "jak minął ci dzień". Tydzień temu się z nim spotkałam,przyjechał tu gdzie mieszkam, podsumuję to słowem-tragedia. Nie mieliśmy o czym gadać,kompletnie. Myślę, że powinien jakoś podtrzymywać rozmowę to ja też bym próbowała ale no nic. Mimo że było cicho spytał sie mnie dzis kiedy sie zobaczymy znów.Zszokowało mnie to troche bo było naprawdę..cicho a on pyta o nastepne spotkanie. Patrzyłam już w internecie "o czym gadac" blalabalabla i tak,podali mi tam 40 pytań na cisze sranie w banie ale nie spytam z dupy chlopaka jadac autem czym sie kieruje w zyciu albo jakie jest jego motto ahhahahahahhaa no wlasnie:) dajcie mi jakieś rady,nie wiem jak mam sie zachować,troche czuje sie skrepowana i boje sie odezwać bo walne jakas glupote,nie wiem co mam zrobic,dajcie jakies dobre rady bo niedlugo mam sie z nim spotkac a jak znowu bedzie ta glupia cisza to chyba wyskocze z tej bmki (chcialabym miec z nim dobry coraz lepszy kontakt,widzielismy sie dopiero 3 razy w zyciu i mysle ze chyba kazdy ma problem w rozmowie z taka osoba no bo o czym rozawiac z kims kogo sie nie zna? jak to rozkrecic? ) o i to luzak,harcerzyk,koncerty,pogo,punk i wgl,o czym mozna z nim pogadac?

Gość gość
ja mam za słabe serce żeby doradzać w takim temacie

Gość gość
powiedz ,że jesteś łatwa to cie przer***a

Gość gość
jestem facetem z doświadczeniem z kobietami więc ci młoda autorko doradze. Chłopaka 19 letniego wręcz rozpiera w spodniach, seks jest jedyne o czym myśli 24 na dobe, pewnie się masturbuje 3-4 razy dziennie. To nic złego z nim, taka po prostu jest natura, nie jego wina. O czym rozmawiać? Na początku znajomości nie znacie się wcale, więc powinniście sobie zadawać generalne pytania typu co lubisz robić, czy masz hobby, pytać o muzyke, jakie potrawy lubisz, pytać o rodzine, rodzeństwo, plany na przyszłość np p szkołe czy prace itp itd. Z czasem można się zwierzyć z drobniejszych szczegółów a może nawet jakieś tajemnice sobie nawzajem powiedzieć, coś co nikt o nas nie wie. Ale też nie ma co na siłe, bo jak to się nie klei, tz. rozmowa i nie ma chemii to po prostu nie pasujecie do siebie i tyle, pożegnać się i tyle. Chłopak pyta o drugie spotkanie bo po prostu chce seks, i myśli że z czasem go dostanie, więc nawet nieciekawą dla niego dziewczyne będzie próbował dalej spotykać. A ty bądź mądra i nie dać się wrobić. Chłopak w tym wieku jest emocjonalnie z 5 lat do tyłu za tobą, tak jak mały piesek, i dopiero za 5-6 lat a może i koło 30stki troche zmądrzeje. Obecnie seks to #1 jego zainteresowanie. Jak ci nie pasuje to mu powiedz prosto tak, słuchaj, widze że nie mamy chemii, nie męczmy się oboje, zakończmy to spotkanie bo nic z tego nie będzie i tak, i tyle. Chłopak zrozumie i będzie szukał innej łatwej zdobyczy. Pozdrawiam młodą autorke