Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać że związek się wypala

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś szalalem za moją dziewczyną, a teraz jestem praktycznie obojętny w stosunku do niej. Jestesny razem rok a nawet nie pozwala mi wsadzić ręki do majtek często ma ciche dni, obraża się na mnie, mam swój interes i może mam mało czasu, nie lubie siedzieć w domu w przeciwieństwie do niej. Chciałaby żebym jej powtarzał że ja kocham, a ja nie wiem czy będę w stanie z nią być. 25+ Czy ja nie wiem czego?

Gość gość
Skupiles sie za bardzo na pracy. Powiedz kiedy tak sam z siebie bez jakiegokolwiek planowania spedziles z nia czas? Kiedy ja zabrales gdzies gdzie byliscie we dwoje? Kiedy sprawiles ze na jej ustach pojawil sie usmiech i milosc, radosc w oczach? Jesli kobieta Ci mowi ze chcialaby uslyszec ze ja kochasz to jest cos na rzeczy. Poświęć jej wiecej czasu a nie tylko kasa kasa i ta jebana kasa. Pieniadze nie maja wartości, nie dadza Ci miłości.

Gość gość
Tak, mam okresy wzmozonej pracy i takie gdzie mogę trochę odpuścić, najczęściej ja inicjuje spotkania, na weekend w górach jeszcze jej nigdy nie namowilem. W okresie wzmożonego ruchu gdy mogliśmy się spotykać w weekendy, próbowałem ja nawowic aby wpadła do pracy, mogłaby nawet coś pomóc, trochę głupio mi było gdy jeden pracownik, który jest z nią spikrewniony mówi Kasia ma urlop i nic nie wpadnie tutaj nawet na kawę...ostatnio z nią rozmawiałem na ten temat a ona mówi że ma swoją praxe, a ja swoją, ja to odebrałem inaczej nie chciałem z niej zrobić taniej siły roboczej, a terazvsie czuje tak że prostu nie jestemy my tylko ja i ona...