Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W jaki sposób upokorzyłybyscie kochankę męża w jaki najlepszy sposób

Polecane posty

Gość gość

Powyieniajmy sie doświadczeniami o tym jak upokorzyłysmy kochanki naszych męzów!

Gość gość
Najlepiej założyć suknię ślubną pójść do niej do pracy wejść na biurko i wrzeszcząc rzucać testem ciążowym 😴

Gość gość
Sama się upokorzyła jej poziom jest wystarczający do tego aby spokojnie ją ignorować.

Gość gość
Lepiej było zapytać jak upokorzyć zdradzającego męża?Zdrada nie bierze się z niczego.

Gość gość
Po co kogoś upokarzać, nawet jak to jest kochanka twojego kochanego mężusia. Myślisz, że on jest niewinny, a ona tylko nadziała się na k****a twojego złamasa. Lubisz się poniżać!!!! Wywal go z domu i będziesz miała spokój. Jak można w ogóle o czymś takim pomyśleć !!!!!!!!!!!!

Gość jsiowędrowniczek
Wprawdzie jako mężczyzna to mogę raczej o kochanku żony:P Nic bym mu nie zrobił ani w żaden sposób nie upokarzał. To żony wina, że mając mnie łajdaczy się z nim. Jest takie powiedzenie - Jak suka nie da to pies nie weźmie. Tak, jemu nie zrobiłbym nic. Natomiast jeśli chodzi o nią to już temat na osobny topik :O W Waszej sytuacji radziłbym się zastanowić, które z nich zawiodło zaufanie

Gość gość
mężusia upokarzaj. To on zak***sił w końcu

Gość gość
Jej bym nic nie zrobiła. Przecież to mąż powinien być lojalny i wierny. Tym bardziej, że nie wiadomo co sam jej naopowiadał. Równie dobrze mógł jej powiedzieć, że jest sam, albo że jesteście w trakcie rozwodu.

Gość gość
Musiałeś jej dac nieźle w kość że cię zdradziła. Brzuch piwny czy jakies inne zalety że uciekła?

Gość gość
zapytać ją, czy mężuś też lubi pić jej mocz i brać kupę na klatę, bo w domu uwielbia.

Gość gość
Qrewny to bezuczuciowe babochłopy je należy olać , bo to ścierwo poniżej dna . Ale jeżeli ktoś chce je upokorzyć to może tak : zwabić ją wywieźć rozebrać do golasa i wrzucić w wielkie pokrzywy ubrania oczywiście zabieramy serdecznie machamy i odjeżdżamy . Przy całej tej operacji raczej nie konwersujemy i odległość pokrzywiska od miejsca zamieszkania im większa tym lepiej . Aha jedna osoba do takiej operacji to za mało minimum dwie.

Gość gość
Pytam się ponownie, po co kogoś upokarzać!. Przecież przez to sama siebie poniżasz!!!! A z tymi pokrzywami to totalna głupota. Masz chyba 10 lat!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Jak kraść to miliony jak je/bać to księżniczki a jak upokarzać to tak aby to było skuteczne .

Gość gość
Trelemele terekuku już kradniesz miliony, j... księżniczki!!! Oczywiście upokarzanie i poniżanie to najłatwiejsze i najprostsze do realizacji działanie. Jak można być zawistnym człowiekiem.

Gość gość
To wywieź taką sucz w pokrzywy , a szmacenie się z żonatymi czy mężatkami to wstyd hańba i poruta i to należy karać .

Gość gość
Zwalacie winę na facetów a niektóre babsztyle są jak pijawki, jak się przyczepi to się nie chce odczepić. Miałem taką w pracy rozwode z dzieckiem. Trochę rozmawialismy, byłem zawsze miły, do każdego jestem miły, uśmiecham się, nieraz poscilem jej oczko a ona sobie coś ubzdurala, że ja niby coś do niej. Wiedziała, że mam żonę i dzieci. Ciągle przychodziła do mojego rewiru pod byle pretekstem, kręciła tyłkiem, wypinala się przy biurku, wysylala smsy, zapraszała na kawę, krytykowala wygląd mojej żony kiedy przyjeżdżałpo mnie do pracy. Nic do niej nie docieralo tylko w ryj dac nalezalo. Nie mogłem nic zrobić. Albo mogłem ja opier. dolic żeby dala mi spokój tylko mi radzili, że ona może donieść do kierownictwa, że jej ublizam czy cos. Napisalem prośbę o przeniesienie na inny obiekt i udało mi się uwolnić od tej wstrętnej, bezczelnej, bezwstydnej baby. Jak można się tak facetowi narzucać. Niektóre wstydu nie mają i nie ważne, że ktoś jest żonaty. Takie kobiety powinno w pierwszej kolejności tępić społeczeństwo żeby nigdzie życia nie miały. Może wtedy by się uspokoiły.

Gość gość
Mozna? Mozna. Ty gosciu z 11:05 jestes po prostu dobrym mezem i tyle. Glupi ciul dalby sie omotac, a takich trzeba tepic. Ja wiem, ze gdyby partner mnie zdradzil to po prostu nie moglabym juz na niego patrzec, nie bawilabym sie w zadne zenujace gierki z kochankami, po prostu usunelabym ich z mojego zycia

Gość gość
Mogłem tego babsztyla przeorac nawet w firmowym magazynie ale wtedy dopiero nie miałbym życia w pracy. A po drugie taka to każdemu daje bez wyjątku jak się przy innych nie wstydzi umizgiwac. Nie tknal bym jej nawet w rękawiczkach. Zresztą ona by zaraz do żony poleciała z ta wiadomością bo to taki pustak wiec po co mi to. Ale pisze tu po to żeby naswietlic tez ten problem, że baby są niektóre bezwstydne i im jest wszystko jedno.

Gość gość
I jeszcze dodam, że jak facet nie ma tego czego chce w domu to ciężko się od takiej su.czy odpedzic. Nie jeden z kolegów po zdradzie żony płakał i miał wyrzuty sumienia. Sam widziałem jak oni cierpieli. Jeszcze raz powtarzam takie pijawki w pierwszej kolejności powinno tępić społeczeństwo, w pracy, na ulicy, wszędzie w życiu.

Gość gość
obetnij mu kutasa i wyślij jej poczta z pozdrowieniami od niego.

Gość gość
W życiu bym się nie poniżała, żeby się mścić i upokarzać jakiegoś babskiego śmiecia. Jak mąż ma powody to zdradza, nic się nie zdarza bez powodu. Porządny mąż by ją pogonił, a to jakaś łajza byle jaka. Ja bym się z takim rozwiodła od razu

Gość gość
Zgadzam się z postem powyżej ze społeczeństwo powinno tępić takie qrwy. Powoli zaczyna to działać u nas. Z telewizji śniadaniowej ma zniknąć w jesieni zamachowska bo ludzie nie chcą jej oglądać a zastąpi ja Racewicz.

Gość gość
Tez nie znoszę tej małpy.

Gość gość
A czemu nie jakas mloda? Racewicz zamachowska...a moze by tak flinta jakas z topmodel. Mloda dziennikarka. Moze altorka np joanna orleanska. Ktos ladny naturalny i mlody! Nie zalansujacy sie!

Gość gość
Gdybym była mężatką i dowiedziała się o kochance (czyli romansie), to kupiłabym flaszkę i jej podarowała w podziękowaniu za wyjawienie mi prawdy o mężu. A potem rozwodzik i nara, bejbe.

Gość gość
Mielno – gmina wiejska w północno-zachodniej Polsce, w woj. zachodniopomorskim, w północnej części powiatu koszalińskiego, położona na Wybrzeżu Słowińskim, nad Morzem Bałtyckim. Siedzibą gminy jest wieś Mielno

Gość gość
Urbańska tez kariery specjalnej w tv nie zrobiła i słusznie - po co promować szmaty.