Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warto czy nie warto

Angielski metodą Callana

Polecane posty

Gość Warto czy nie warto

Hej proszę o opinie osoby które uczyły się języka tą metodą. Czy to faktycznie skuteczny sposób na naukę języka czy tylko ładna ściema? Zaznaczam że chodzi mi o tak naukę żeby się dogadać gdy gdzieś pojadę, nie jakaś wyborna angielszczyzna. Prosze podzielcie się swoimi opiniami na temat tej metody :)

Gość gość
ja oglądam kanały na youtube, zaczęłam od najprostszych, tych od podstaw, do coraz trudniejszych i jest coraz lepiej. Polecam Tobie kanały: learn english with jennifer, simple english videos with Vicki Hollett, English for you (80 filmow od poziomu beginner do intermediate). i to wszystko za darmo :)

Gość Warto czy nie
O dziękuję bardzo:) ja niestety pracuję na zmiany i nie mogę zapisać sie przez to do szkoły językowej bo co 2 tydzień siędzę w pracy do 22 :/ więc te kanały na you tube to fajna sprawa tylko czy możliwe jest nauczenie się języka w ten sposób tak żeby się z kimś porozumieć bez problemów?

Gość gość
Trzy lata temu chodziłam na Callana .zrezygnowałam po kilku miesiącach ale tylko z powodu pracy bo nie mogłam pogodzić jej z angielskim.ale metoda super .szybko się uczysz a przede wszystkim wymowa.mimo że minęło trzy lata wszystko pamiętam.