Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest jeszcze szansa na to ze jednak jestem w ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Mam pytanie, może któraś z Was tak miała... Staramy się z mężem 3 cykl, 27 lipca byłam u ginekologa który stwierdził owulacje i kazał współżyc 29 i 31 lipca, tak też zrobiliśmy ;) w 25 dniu cyklu (cykle mam 32 dniowe) czyli 8 dni po ostatnim stosunku zrobiłam betę która wyszła <0,1 :/ dziś ok 12:00 zrobiłam test sikany i wyszła 1 kreska... myślicie że mogło być jeszcze za wcześnie na testy?? Że jest jeszcze jakaś nadzieja?? Dodam że ginekolog przypisał mi luteine. W sumie od dwóch dni czuję się tak jak na okres... Bolą mnie strasznie piersi i co jakiś czas zaboli bodbrzusze... Okres powinnam dostać 16 sierpnia więc jest jeszcze trochę czasu :/ Pół roku temu poronilam i dlatego teraz tak panikuje :(

Gość gość
A dlaczego lekarz kazał wam współżyć po owulacji?

Gość gość
Kobieto przecież dzisiaj jest dopiero 11 sierpnia zlituj się już test robiłaś ludzie ratunku

Gość gość
Cytuję słowa ginekologa "o jest owulacja, pecherzyk rośnie co dwa dni więc wspolzyc musicie w piątek i w niedzielę" a wizytę miałam w środę

Gość gość
Zrobiłam już teraz test bo ginekolog kazała mi go zrobić 10 dni po stosunku

Gość gość
No to nie było wtedy owulacji wtedy bo owulacja to uwolnienie się jaja z jajnika. Jesli lekarz tego nie stwierdził to nie masz gwarancji ze doszło ostatecznie do owulacji. Daj na luz i czekaj do terminu okresu.

Gość gość
szansa bedzie jak sie uspokoisz i przestaniesz tak obsesyjnie wszystko liczyc i planowac:/ uwazam ze to przegiecie

Gość gość
10 dni po stosunku test, zmień ginekologa i to szybko.

Gość gość
Ciekawe test 10 dni po stosunku. Zastanawiam się dlaczego w takim razie w programie o in-vitro lekarz zalecał dopiero po 10 dniach od transferu zrobienie beta hcg. Widzę że twój lekarz ma co najmniej interesujące podejście.

Gość gość
Też mnie to trochę zdziwiło no ale stwierdziłam że skoro to lekarz to się zna...

Gość gość
Za wczesnie test. Będzie wiarygodny w terminie okresu.

Gość gość
I to współżycie co 2 dni też już jest obalone, nie ma to wpływu na jakość plemników.