Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamy bardzo szczerze co sądzicie o tym wózku? Styl retro, duże koła

Polecane posty

Gość gość

http://allegro.pl/firanka-gotowa-zakard-kpl-balkon-250x200-180x300-i6390822975.html Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale mnie urzekł, kiedy go tylko zobaczyłam w sklepie. Przejechałam się nim po sklepie i są to absolutnie moje klimaty, moja kolorystyka i mój styl. Co o nim myślicie? Brać, potem ewentualnie dokupic jakąć spacerówkę, czy darować sobie?

Gość gość
Bardzo ładny, dla chłopca czy dziewczynki? Super podoba mi się ☺

Gość gość
śliczny, ale dla mnie odpada ze względu na brak skrętnych kół, ale piękny jest. Lubie takie retro smaczki. Wózki typu stokke czy quinny w ogóle mi się nie podobają

Gość gość
Jako gondola może być, ale w wersji spacerowej tragedia

Gość gość
Tu Autorka Dziękuję:-) Jeszcze nie znamy płci dziecka, ale i tak weźmiemy jakiś uniwersalny kolor, podoba mi się połączenie szarości z bielą. Właśnie to mnie trochę martwi, że te wózki dobrze są odbierane w wersji głębokiej, a o spacerówce słyszałam, że wygląda jak wózek inwalidzki

Gość gość
Zdecydowanie moje klimaty. Sąsiadka miała gondole teraz ma spacerówke i wygląda super. Ja na pewno zdecyduję się na taki wózek przy drugim dziecku. :)

Gość gość
Ladny ale zastanow sie nad wersja spacerowa. Nie dosyc ze będzie ciezki, dziecko tez juz swoja wagę będzie mialo to jeszcze nie będzie skretny... Taki czolg sie z niego zrobi, watpie aby bylo ci wygodnie. Przy pierwszym dziecku mialam z duzymi, nieskretnymi kolami i z gondola bylo w miarę ok, choć w sklepach ciasno. Za to przy spacerówce klęłam jak szewc. Przy drugim kupilam ze skretnym przodem i bylo o wiele lepiej, dlugo wozilam w wersji spacerowej, parasolki prawie nie używaliśmy bo i mi i dziecku bylo wygodnie.

Gość gość
Tylko jako gondola i męczarnie przy jeździe po marketach. Polecam Anexa Sporta ,też trochę Retro jak wybierzesz odpowiedni kolor a jazda zdecydowanie wygodniejsza i mniejszy po złożeniu.

Gość gość
W tych czasach wybierz coś bardziej funkcjonalnego ze skrętnymi kołami. Zobacz sobie Anexa Crossa dla mnie cudo.

Gość gość
Anex to dobry wybór. Jeżeli podobają ci się wózki retro to Anex ma niezniszczalny model Classic.

Gość gość
Teraz dużo bardziej funkcjonalne wózki to te ze skrętnymi kołami. Polecam Anexa Sport, użytkowuję go poza miastem i jeździ super. Dużo łatwiej manewruje się skrętnymi kołami

Gość Morganek
Jak się komuś podobają wózki retro to niech kupuję retro. Ja kupiłam wózek z tutka mode timer i jestem bardzo zadowolona bo wózek jest bardzo nowoczesny. Z tego co widziałam na stronie to mają też wózki retro.