Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobić kiedy widać że On jest z Tobą tylko dla dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą od ponad 3 lat, było między nami różnie, głównie z mojej winy. Jakiś czas temu rozstaliśmy się a raczej to On mnie zostawił, miał mnie dość (i wcale mu sie nie dziwię). Ja dopiero wtedy przejrzałam na oczy i zobaczyłam co straciłam, postanowiłam więc, że zmienię swoje zachowanie i będę o niego walczyć. Długo mi to zajęło, czasami nie chciał nawet odebrać ode mnie telefonu, w międzyczasie On znalazł sobie inną kobietę kilka lat starszą z dzieckiem ponoć w trakcie rozwodu (obiecał jej że zaopiekuje się nią i jej córeczką, chyba się zakochał), ale ja dalej walczyłam, upokarzałam się, w końcu wiedziałam, że to miłość mojego życia. W końcu udało mi się go odzyskać, jednak powiedział mi że już nigdy nie będzie mnie kochał tak w pełni, tak jak kiedyś. Te słowa były jak nóż prosto w serce, ale ja dalej sie łudziłam że może jakoś to naprawie, albo że moja miłość wystarczy... Kilka dni później okazało się że jestem w ciąży. Wziął ze mną ślub, zamieszkaliśmy razem. Te ostanie miesiące były jednymi z najszczęśliwszych w moim życiu, niestety chyba tylko dla mnie. Staram się być dobrą żoną, dbam o dom, gotuje, mówię mu o tym jak bardzo go kocham, jakim jest wspaniałym mężem, jakim będzie cudownym tatą, uprawiam z nim seks nawet wtedy kiedy średnio mam na to ochotę, staram się być atrakcyjna pomimo rosnącego brzuszka... Niestety to dalej nie starcza, niby mówi mi że mnie kocha, ale tylko wtedy kiedy to na nim wymusze, ciągle siedzi na telefonie albo laptopie, nie bardzo chce się ze mną przytulać czy całować, szybko się na mnie denerwuje i podnosi głos.. Nie potrafię sobie z tym poradzić, płaczę po nocach albo kiedy wychodzi do pracy, a chciałabym cieszyć się małżeństwem i ciążą.. Co mam zrobić? Czy można zrobić coś jeszcze aby znowu mnie pokochał i wrócił mój dawny ukochany? A może pewnego dnia powinnam się spakować i zniknąć z Jego życia bez śladu tak aby na nowo mógł ułożyć sobie życie z kobietą, którą pokocha w pełni?? Proszę o pomoc.

Gość gość
Trzeba było na chama go odzyskiwac? No to masz.

Gość gość
glupia idiotka. jestes smieciem, sama sie upokarzalas to czego oczekujesz od innych???