Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U MNIE DZIŚ BYLI JECHOWCY SPUŚCIŁEM PSA

Polecane posty

Gość gość

Z ŁAŃCUCHA HEHE

Gość dfer3435
to bardzo wyrachowani ludzie nastawieni na manipulacje. Znają wszystkie triki opisane w książce Caldiniego i nie boją się ich stosować...

Gość w35242
są bardzo mili w "pierwszym kontakcie" ponieważ wiedzą, że jest to matryca, która buduje jakość dalszych kontaktów....

Gość gość
pytanie czy ktos kiedys wpuscil ich do domu ? mamy tutaj jakiegos smialka co opisze co sie dzieje jak juz przekrocza progi xd?

Gość fg556456
dodatkowo mogą wam w bardzo perfidny sposób podsuwać wątpliwości co do waszej wiary...

Gość gość
ja im zawsze mówie normalnie "spierdalaj" troche sie dziwią bo jestem juz po 50 i pewno myślą że byłabym łatwym łupem

Gość rge635353
zaproście ich do domu i poproście aby się z wami wspólnie pomodlili.

Gość gość
A ja zawsze grzecznie odmawiam, nie zachowuje się chamsko bi nie widzę takiej potrzeby. Każdy ma przecież prawo wierzyć i wybierać sobie religie wiec dlaczego mam ich traktować z góry

Gość gość
ja tez kiedyś grzecznie odmawiałam ,ale mam w domu dwa psy które robią alarm na każdy dzwonek i małego wnusia,następnym razem po prostu tez puszcze psy

Gość gość
Ja psa spuszczam jak ksiadz chodzi po kolędzie

Gość gość
"Ja psa spuszczam jak ksiadz chodzi po kolędzie " A ja najpierw mówię mu spokojnie: "sp..laj .uju". A jak sie dalej pcha nachalnie - to dopiero spuszczam psy. Trzeba okazać czarnuchom jak wygląda kultura :) A ze Świadkami Jehowy rozmawiałem - bardzo kulturalni i mocno wierzący ludzie. Nie nachalni. I doskonale znają Biblię. W przeciwieństwie do ...., i was wszystkich.

Gość erw423234
z tym, że oni mają własny przekład biblijny napisany pod siebie...

Gość gość
na czarną mafie to wiadomo że trzeba standardowo puszczać psy

Gość gość
Nie są nachalni? ależ są i to do potęgi... tylko zacznij z nimi rozmawiac a nie pozbędziesz się ich tak łatwo... dlatego trzeba od razu z grubej rury...

Gość gość
erw423234 -> a który przekład ty czytałaś? Bo dam sobie urwać .uja, że żadnego. A oba jaja za to, że nawet nie masz pojęcia jakie są :)

Gość gość
19:44 to ja od psa ;) z Jehowymi tez nie rozmawiam bo sie boje, ze mi wypiora mozg ;) kiedys szlam do zabki i mnie zaczepilo dwoj***abcia i dzieciak na oko 10 lat i mowi to dziecko: Jezus Cie kocha ;) dalam mu krowke i zwialam haha

Gość gość
gość dziś -> wystarczy że im powiesz że nie życzysz sobie więcej ich wizyt. Ale ty CHAMIE musisz z grubej rury?

Gość gość
gość dziś -> jaki mózg??? Hehe ;)

Gość gość
19:54 mozg ma kazdy, wiec ja tez! Anatomia sie klamia ;)...natomiast rozum to sprawa dyskujyjna ;)

Gość gość
P.s.sorry za literowki ze smartfona nadaje ;)

Gość gość
A myślałem że to ten pies, którego spuściłaś z łańcucha dorwał sie do smartfona i pisze :)

Świadki to ludzie zazwyczaj odrzuceni przez społeczeństwo, takie nolajfy... Nadzieję na rekompensatę sprzedaje im towarzystwo z Nowego Jorku... Za kasę, albo za pracę/promocję/agitację, czyli takie właśnie rozdawanie strażnic... Ale zwróćcie uwagę, że to właśnie Antychryst Watykański ma krew na rękach, a nie pijawka z Nowego Jorku....

Gość gość
Nolajfy? Widziałeś nolajfa z uśmiechem na twarzy, w gajerze i pod krawatem?? W śnieżnobiałej bluzce? Koszuli?? źwa! Zaproś mnie do swojego świata lajfów. Chciałbym cię zobaczyć :classic_cool:

Gość gość
I co? Mordy wam się zamkły? Brak wam rozumu, wiedzy, przyzwoitości - ale psy i kompy macie!

20:12 - Trudno, żeby akwizytor nie był w gajerze i uśmiechem na twarzy. Prawda jest taka, że wielu świadków boi się wywalenia ze swojej organizacji, bo nie ma do czego wracać... I podtrzymuję, to co napisałem, bo żeby kupić ten towar strażnicowy trzeba być nolajfem... Na YT jest taki kanał, prowadzony przez takiego łysego pana z bródką - prawda o prawdzie. To były świadek jehowy, który kroczek po kroczku pokazuje metody działania i obłudy tej degrengolady...

Gość gość
A do czego niby mieliby chcieć wracać? Od czegoś odeszli?? Bo nie qmam