Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestroga dla kobiet

Polecane posty

Gość gość
co za żenujące widowisko miss impatient aka alayka aka pozdro600 przyznaje się do amfy, jej foty w bieliżnie i pończochach przy ścianie widział każdy z F23, potem wypłynęły na forume F8 ma chyba w chooy czasu latać z foruma na foruma

Gość gość
A Juken blagajacy o jej atencje i wywalajacy foty to juz w ogole dramat.

Gość gość
przecie to wirtualnie przeszło przez łapy wszystkich lujów kafe typu andro, kokeżka11, naju , satyr i "paru"innych takie coorvie kafeteryjne ciekawe czy jak dawała doopy była na haju

Gość gość
Juken wstydz sie. Ty byles najbardziej zainteresowany i atakowales skrzynke nawet jak uslyszales zebys wypiertalal:D

Gość gość
Najezdzaliscie na Want i Imperium, bo lubily widmo. Sami macie pelno ukrytych kureff forumowych co udaja porzadne, a piertolla sie z kazdym. Kurestffo i syf na mailach. Udaja porzadne na forum. Wezcie skonczcie bo wstyd.

Pozdro 600. zapamiętałem z dwóch faktów. Jak napisała że, to nie ja jestem Idealistą z Marsa i z tego, ze raczej nie lubiły się ze Skoczkiem. ;) Ja pieṛdolę, co to były za czasy. :D Ledwo zdążyłem napisać że napłynąłem, tu Efa i zaraz miałem ban. :D Jeden jedyny tutaj, bo jakaś niedopchnięta uznała mnie za zagrożenie dla tego forum. Po latach, nie interesuje mnie jak ma na nazwisko Gwiazdorek, tylko gdzie mieszka Srata Mamuta. Tak podłej i bezsensownej w swoim istnieniu nie było tu postaci

Gość gość
Sadzac po stylu podszywow strata mata pewnie tez nazywa sie piatek :D

gość dziś Musisz to udowodnić człowieku, jak tego nie zrobisz, to Gwiazdorek , będzie sobie nadal zwykłym trolem a Srata Mamuta jakimś kefeteryjnym zwyrodnialcem.

Gość gość
Co mam ci udowadniac, jak ty nawet nie wiesz ze Analny to Piatek? Zyj sobie w spokoju i zastanawiaj sie dalej.

Gość gość
"karciciela":D:D:D

Gość gość
Poszła do kiełbasy 😴

Gość gość
:-D:-D:-D

Gość gość
Następna trollewna:-D Rzyg bierze jakie to już przetyrane przez forumowe barachło.

Gość gość
Juken co ci Matuzalem zawinił ?

Gość gość
Otwórz menu główne SzukajMatuzalemTen artykuł dotyczy postaci biblijnej, dziadka Noego. Zobacz też: Francelino Matuzalem , piłkarz oraz PSR B1620-26c , zwana "Planetą Matuzalem".Matuzalem, Metuszelach (hebr. מְתוּשָׁלַח) postać biblijna , sy Henocha, najstarszy człowiek wymieniony w Starym Testamencie, mający żyć 969 lat .Matuzalem występuje w Księdze Rodzaju, w rozdziale 5, w wersach 21-27. Był synem Henocha, ojcem Lamecha i dziadkiem Noego . Lamech urodził się wtedy, gdy Metuszelach miał 187 lat (Rdz 5,25).Długowieczność Matuzalema stała się przysłowiowa, np. w zwrotach matuzalowy/matuzalemowy wiek, matuzalowe/matuzalemowe lata .Wiek Matuzalema był wyrażony w kalendarzu żydowskim, który jest kalendarzem księżycowym, oznacza to, że wiek Matuzalema wynosił ok. 939 lat, ponieważ 33 lata księżycowe odpowiadają 32 słonecznym.Sceptycyzm.Wielu sceptyków uważa, że wiek Matuzalema nie był wyrażony w latach, ale w miesiącach księżycowych. Jeśli to przypuszczenie jest prawdziwe, to Matuzalem żyłby ok. 78 lat. Jednakże oznaczałoby to, że Matuzalem spłodził swojego syna Lamecha w wieku 15 lat i uprawiał seks z nieletnimi. (Rodzaju 5:25).Kilka wersetów później (Rodzaju 6:3) Bóg Jahwe przepowiada, że z powodu zepsucia narodu ludzkiego ludzie nie będą żyć dłużej niż 120 lat. To zdanie zaczyna opowieść o Biblijnym Potopie, po którym wiek postaci biblijnych jest stopniowo coraz krótszy.Bazując na tych fragmentach Biblii kreacjoniści wierzą w długowieczność przed potopem, sugerując, że przed potopem panowały dużo korzystniejsze dla ludzi warunki, umożliwiające również życie dinozaurom . Jest to jednak tylko skrajny odłam kreacjonistów. Większość z nich uważa te dane za metaforyczne.Dzisiejsze badania naukowe ustalają górną granicę wieku ludzkiego na ok. 130 lat, z rekordzistką w osobie Jeanne Calment , która dożyła 122 lat i 164 dni. Podczas gdy dla kreacjonistów będzie to potwierdzeniem prawdziwości słów Biblii , a co za tym idzie wieku Matuzalema, to dla przeciwników będzie to dowodem, że Matuzalem nie mógł żyć tak długo. Nawiązania W grze fabularnej Wampir: Maskarada jako Matuzalemów określa się wampiry żyjące ponad tysiąc lat, które wycofują się ze społeczności i czasami zapadają w letarg.Ewangelia Św. Łukasza (3.37) wymienia Matuzalema (Matusali, syn Enocha, ojciec Lamecha) jako przodków Jezusa z Nazaretu.Nazwę Methuselah nosi najstarsze znane żyjące drzewo na świecie.Aubrey de Grey i David Gobel z Methuselah Foundation w USA ufundowali Methuselah Mouse Prize , nagrodę za znaczne wydłużenie długości życia myszy (w nadziei, że uda się wówczas również przedłużyć życie ludzi) .W kreskówce The Old Grey Hare z 1944 roku, osadzonej w dalekiej przyszłości, postarzony o sześćdziesiąt lat Elmer Fudd nazwany zostaje przez Królika Bugsa Matuzalemem ( So long, Methuselah! ) . X przydomek po pedofilu jak pragne zdrowia psychicznego

Gość gość
Frajerskie gownojady wyhejtowali normalnego faceta. Przeciez do takich smieci powinno sie strzelac bez ostrzezenia.

Gość gość
Powtarzam, strzelac i zostawiac scierwojadom na pozarcie. W realu sie hamuja bo byliby odizolowani od zdrowego spoleczenstwa. Tu incognito pokazuja swoje frajerskie twarze.

Gość gość
Masz racje to mnie wkurfilo. Dlatego uwazam ze naajesz sie jedynie do utylizacji.

Gość gość
Za nerke dostalym pare zlotych. Utylizuje sie bezwartosciowe gowna.

Gość gość
Może zróbmy licytację kto da więcej? :-)

Gość gość
15.38 Wiesz Gosciu co jest w tym najgorsze? W to " bawią" się również " kobiety" Cudzysłów nie jest przypadkiem.Aż strach że to coś może urodzić dziecko.

Gość gość
A ja dziecka nie urodzę i mam żal ;(

Gość gość
gość dziś 15.38 Wiesz Gosciu co jest w tym najgorsze? W to " bawią" się również " kobiety" Cudzysłów nie jest przypadkiem.Aż strach że to coś może urodzić dziecko. x to jest jeszcze nic w porównaniu z tym do czego ludź jest zdolny. Niektórzy nie powinni mieć dzieci ani zwierząt. Niektórzy nigdy nie powinni sie urodzić.