Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestroga dla kobiet

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy te dziewczyny hejtujące zjukiem komuś imponują ??? Kogośto podnieca??? Bo to już kurffa zboczenie lecieć na takiego babsztyla, który zrobił sobie z bezwzględnego hejtu sposób na życie. Ja bym czegoś takiego nawet nie tknął, chooyowa opcja posuwać taki element . To już większy szacun wzbudza prostytutka. Bo nawet ona nie uważa używania pedofilii za powód do chichrania się. To co tu pisze to jakieś ostatnie ścierwo nabzdryngolone fetą.

Gość gość
"gość dziś 15.38 Wiesz Gosciu co jest w tym najgorsze? W to " bawią" się również " kobiety" Cudzysłów nie jest przypadkiem.Aż strach że to coś może urodzić dziecko. " Urodzi kolejnego umysłowego pasozyta. W realu bedzie sie hamowac, a w necie bedzie dwa razy wieksza kurfa niz mamusia.

Gość gość
Dżaga w necie. Kopciuch w świecie. Oto portret miss impatient, znanej wcześniej jako pozdro 600 aka alayka.

Gość gość
P.S. A teraz marlyna 33.

Gość gość
Obleśne szczurki obrabiają dópy.:O

Gość gość
Małe gówienka obrabiają dupy nieobecnym. Ech, szczurki... gdzie wam do pozdro i innych gigantów 🖐️

Gość gość
Trzeba być nienormalnym żeby trolii uwazać za gigantów. W jakim ty świecie żyjesz? Myślisz że to gra o tron? Że normalnemu człowiekowi może imponować co kto ordynarnie wypluł na forume? Dla ciebie pozdro, vera czy inne trollewny mają znaczenie. Ja, po latach spędzonych na efie i f23 zrozumiałem że wartością tego miejsca były uśmiechnięte, radosne , piękne dziewczyny które były sobą a nie bufoneria ukryta za projektami, pozbawiona ciepła za to sowicie zaopatrzona w vulgaris.

Gość gość
Nic dodac, nic ujac.. Co jest imponujacego w anonimowym zwyzywaniu kogos od pedofili

Gość gość
Tęsknię za kobietą , taką prawdziwą , która kiedy widzi słabego okaże wzruszenie a nie chichot. Z którą można konie kraść. A teraz zobacz adwokacie diabła co zostało z tych kobiecych projektów. Jakiś miał w postaci marlyny która mnie przeraża. Chooy z tym że za zarzucą mi że się zestarzałem. Nabyłem mądrości. Przejrzałem na oczy. Sam za nimi biegałem bo nie widziałem tego co teraz. Tego odczłowieczenia. [ cześć]

Gość matuzalemO325
...Nowy często wali bąki z partyzanta, bez logunta.

Gość marlyna 33
Wow, same wróże na tym forume. Już przewidzieli, jakie będzie moje potomstwo. Znać, czas mitrężą nad szklanymi kulami miast oddać się słodkiej pochędóżce, która nie tylko dzień umili, ale i kwasy i głupie myśli z pryszczatych głów przegonić może :classic_cool:

Gość gość
Wez Boga , Chrystusa i wszystkich świętych nie mieszaj w swoje wypociny. Są ludzie dla których to jest sacrum . Rzygaj na własny rachunek .

Gość gość
Pogarda dla takich.Samo sra i sra na wszystko. Uwielbiasz kąpiele w gównie, ok ale nie zapraszaj do nich Boga. Twardzielko.

Gość gość
Marlynka poka pipke :-) 🖐️

Gość gość
następny durnowaty temacik który obraża

Gość gość
Tepa kurfa, a raczej smieciowaty onanista ktoremu wydaje sie ze jest zabawny.

Ależ z ciebie delikatna koniczynka. Aż dziw, że na erotycznym, a nie, dajmy na to, w ogrodniczym, czy kucharskim :classic_cool:

Gość gość
Trole odpièrdolcie się od Marlynki. Ona jest fajna.

Gość gość
od kiedy erotyczny jest od kurefskiego trollingu dla kretynow?

Gość gość
Sam wypiertalaj onanisto imbecylu.

Gość gość
A teraz muszę już iść, bo tate nalał już wody do wanny :)

Widzę że igrzyska rozpoczęte na dobre i każdy troll pcha się do tego rocznego tytułu ;) jeszcze kilka lat i trzeba będzie akta akta czytać by się połapać w tych wypocinach! Pozdrawiam cały tydzień a nie tylko Piątka