Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rozczarowana_gość

Czy dziewczyny chcące za męża prawiczka normalnie są tak samo krytykowane

Polecane posty

Gość Rozczarowana_gość

ja mężczyźni chcący dziewicy? Bo jakoś mnie tu nikt nie krytykuje, a doczekuję się raczej pochwał..

Gość gość
Dziewczyny nie chca prawika facet musi znać się na rzeczy

Gość Rozczarowana_gość
ja chcę a znania na rzeczy można się nauczyć pytam dlaczego normalnie dziewczyn się raczej za tę chęć nie krytykuje

Gość gość
Może i można, się nauczyć ale żadna nie chce jakiegoś zielonego żółtodzioba facet musi znać się na rzeczy i basta

Gość gość
gość dziś Spotykam kobiety które chcą prawiczka do związku, do ślubu taki nie ma chorób wenerycznych i jest bardzo wartościowy

Gość gość
Z tego co wiem, to liczba kobiet szukających prawiczka do związku, jest mniejsza, od liczby kobiet lubiących seks z własnym psem. To wymownie świadczy, o niszowości tej dewiacji :P.

Gość gość
potwierdzam ze to bzdura mam 26 lat nigdy dziewczyny nie mialem mimo mnostwa zajebistych kolezanek i jakos nie widze tych "chetnych na prawiczka"

Gość Rozczarowana_gość
Jeśli taki mężczyzna jest "normalny" to wręcz jedyna opcja Nie rozumiem jak można się otworzyć psychicznie przed kimś kto kogoś już miał....:-/

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na telefoniczny seksik? Zapraszam do rozmowy ze mną, na pewno się nie zawiedziesz, zrobimy wszystko o czym tylko marzysz, zadzwoń, jestem Beata znajdziesz mnie na http://www.boginiesexu.pl/

Gość gość
Czy ktoś ma ochotę na telefoniczny seks? Jestem bezpruderyjna, mam na imię Ania, najgorętsza laseczka na http://sextel.ovh/ i zapraszam na sex telefon lub luźne pogawędki.Jestem dostępna o każdej godzinie ! zapraszam panów i panie :)