Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nękana przez nieznajomych mężczyzn

Polecane posty

Gość gość

Mam jeszcze gg przez mojego przyjaciela, który nie ma facebooka a jest w Australii i to jedyny sposób komunikacji. Od może marca/ kwietnia non stop dostaję od różnych mężczyzn/ chłopaków wiadomości. To nie jest zwykłe hej czy cześć, pogadamy tylko to są bardzo dosadne wiadomości. ''Masz ochotę na romans?", ''wsadziłbym ci ręce w majtki i..''' nawet nie będę tego tutaj wypisywać. To są najłagodniejsze. Nie wiem co jest grane. Jakby to było tylko kilka ale to są już dziesiątki takich wiadomości. Nie mam zdjecia a ktoś mi pisze ''cześć piękna''. Kurcze pomoże mi ktoś wyjaśnić co jest grane?

Gość gość
Jakis idiota bawi sie twoim kosztem. Gdybym byl twoim facetem to znalazlbym tego kogos i skopal dupsko. Ludzie to p****y

Gość gość
zablokuj sobie wiadomości od nieznajomych w ustawieniach i nie truj doopy

Gość gość
tylko że to są wiadmości od różnych mężczyzn. Niestety ale nie mam chłopaka więc bronić się muszę sama ;). A dzięki, dobry pomysł jakoś o tym nie pomyślałam. Zablokowane ale to i tak nie zmienia faktu że to już miało miejsce. Nawet się już zastanawiałam czy nie ma mojego nr na jakiejś podejrzanej stronie. Trochę mnie to jakoś podłamuje bo nie jest przyjemnie dostawać takie wiadomości. Uwierzcie, że to jest bardzo nieprzyjemne

Gość gość
Wierzę Ci autorko ;) Ja tam co jakiś czas dostaje telefony głuche... za 3 razem klne jak odbieram :D i nagle juz nikt nie wydzwania. Mam dla Ciebie rade: reaguj agresywnie lub staraj sie olewac. Wiem bedzie ciezko ale mozesz zawsze im odpowiedziec: no co Ty pierdolisz krasnalu. Czekaj na mnie wezme tylko lupe ze soba i moge isc xD Lec im po ambicji i ego :D a moze gdzies sie logowalas?Jakies portale randkowe czy cos. Albo ktos sie podszyl pod Ciebie i stad to wszystko.

Gość gość
wiesz co na mam konta na portalach od lutego ale nie podawałam tam nr. Poza tym chyba jak już to by na tych portalach pisali. Wiesz co starałam się nie reagować zupełnie właśnie i myślalam że przejdzie. Wyłączyłam teraz tą funkcję i nie będę już dostawać wiadomości od nieznajomych ale mimo to mnie to nurtuje kto i po co się tak bawi