Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość223

Mój ojciec chodzi do dziwek..

Polecane posty

Gość gość223

Witam, mam 21 lat Jestem jedynaczka Dotychczas wydawało mi się że mam kochających się rodziców.. Mają tata 44 lata mama 40 Wczoraj tata prosił mnie o naprawienie laptopa ( reklamy mu się pojawiały) Z ciekawości weszłam w historię.. A tam Strony z d******* takie jak Roksa.pl Już dawno coś zauważyłam i podsluchalam jak rozmawia z wujkiem w garażu ale myślałam że to takie chłopskie przechwalanki.. Mama nic nie wie i chyba nie podejrzewa.. Nie wiem co robić To obrzydliwe Czy powiedzieć mamie? Czy powiedzieć mu ze wiem?

Gość gość
parke niech sobie poszukają i pukają z wymianą

Gość gość
Zdrowy chłop to patrzy jeśli nakryjesz go z dziwka wtedy to juz problem chociaż w tym wieku co ma do stracenia to fajnie ze mu się chce

Gość gość
Chyba was po**balo Zdradza matkę ale to dobrze? Gratuluję rozsądku :)

Gość gość
Miałam kiedyś podobną sytuację, z tym, że ja widziałam jak on uprawiał seks z inną. Powiedziałam mamie, bo jako dzieciak nie mogłam sobie z tym poradzić psychicznie, przytłaczało mnie to. Związek się posypał. Mama odeszła i po ładnych kilku latach znalazła kochającego faceta, teraz są po ślubie. Jeśli widzisz, że rodzice są ze sobą tylko z przyzwyczajenia to warto powiedzieć, będzie to jakiś bodziec aby zmienić swoje życie. Jeżeli natomiast, tak jak mówisz, wyglądają na kochających, itp. to radziłabym po prostu pogadać z ojcem i mu trochę pogrozić. Jak nie przestanie, to porozmawiać z mamą.

Gość facet_42
no ale może ogląda tylko a nie umawia się i korzysta, pogadaj z ojcem , pogadaj z matką - najlepiej razem

Gość gość
Nie ogląda tylko.. Wraca z pracy później.. Wesoły..

Gość facet_42
jest szansa ze jak mu zalezy na rodzinie to moze to przerwac, a jesli mu nie zalezy, i mama nie bedzie chciala mu wybaczyc to sie rozejdą, ale jak nie przestanie to i tak sie kiedys wszystko wyda, im pozniej tym trudniej przebaczyc, ja bym puscil farbę matce

Gość gość
Ja bym powiedziała tacie że wiem ..... i jak coś z tym nie zrobi to powiesz mamie.... zrobi z tym co chce ale czasem trzeba potrząsnąć takim draniem może spali buraka i zrobi mu sie głupio , że córka wie jak się tatuś zabawia.

Gość gość
No i co matka dostanie jakiegoś zawalu albo wylewu i dopiero będzie lipa.... najpierw z tatusiem trzeba co załatwić może przestanie. Jeszcze jakiegoś syfa przyniesie do domu.

Gość facet_42
nienawidzę, jak ktoś okłamuje mnie dla mojego dobra - porażka

Gość gość
no rzeczywiście strona z dupami jak w mordę strzelił..... ale się tatuś w p i e r d o l i l...

Gość gość
wiesz nie każdy jest gotowy i wytrzymaly na taki pojazd prosto z mostu .... hej mama tata chyba chodzi na dziwki.... Przeciez jak ona się dowie to co ma kobieta zrobić odejść wiadomo jeszcze jak by to był romans jakieś zauroczenie -serce nie sługa....ale to facet ewidentnie chodzi i moczy swojego wacka w syfie dla rozładowania.... to kto to jest ? ma córkę ..... może i dobrze jak by sie żona dowiedziała bo co to za maż. Niektórym to juz na starość się w głoowie pierdaczy.