Gość gość Napisano Sierpień 11, 2016 Witam . Generalnie mam taki problem.Poznałem pewną dziewczynę przez internet warto nadmienić fakt że widywałem ją już wcześniej więc kojarzyliśmy sie jeżeli chodzi o wygląd , pisało i dogadywało mi sie z nią świetnie po kilku tygodniach znajomości zaproponowałem spotkanie i zgodziła się. Po spotkaniu napisałem do niej w następny dzień jako że była zajęta pisała wyczułem że jest zmęczona więc napisałem żeby odezwała sie jak odpocznie , pózniej pojechałem z kolegami na imprezę zobaczyłem ją na tej imprezie i jako że miałem wypite niby w żartach napisałem że " miałaś spać a imprezujesz " pózniej rozumiejąc swój błąd próbowałem wybrnąć ale tylko pogarszalem sytuacje i pokazywałem jak bardzo mi na niej zależy , po kilku dniach napisała że niby wszystko jest ok ale daje sie wyczuć jej ogólne ochłodzenie relacji do mnie i brak inicjacji kontaktu a wręcz ignorancję . Co mam dalej robić w takiej sytuacji ??? Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach