Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lesbijka jest sie od urodzenia

Polecane posty

Gość gość

j.w.czy w doroslym wikeku zmienia sie orientacja?

Gość gość
No jasne ze to pierwsze. Taka wlasciwosc mozgu. Poczytaj sobie cos z neurobiologii.

Gość gość
Niby tak, ale orientacja to bardziej taki suwak, z jednej strony homo, z drugiej hetero, bi po środku, może być tak, że ze skrajnego "homo" przesunie się nieco w stronę "bi", albo z "bi" z jedną ze stron, jednakże o magicznej odmianie hetero w homo i na odwrót świat jeszcze nie słyszał. Mój kolega gej przyznał mi się kiedyś do zauroczenia dziewczyną (co prawda szybko mu przeszło), ale zdarza się.

Gość gość
tro dlaczego majac 30 lat zaczely podobac mi sie kobiety? a bylam tylko w zwiazkach z facetami. unikam kontaktow z kobietami sam na sam bo boje sie ze zrobie cos glupiego. skad to sie we mnie wzielo? przez to nie moge normalnie funkcjonowac.

Gość gość
ja myślę, że z jednej strony odkrywasz swoje podstawowe predyspozycje, a z drugiej orientacja ewoluuje w czasie, zmienia się, dojrzewa- tak jak ty

Gość gość
bedac nastolatka wogole nie zwracalam uwagi na dziewczyny,. a teraz jak widze ladna zgabna to sie pesze. robi mi sie goraco.

Gość gość
mi zaczely sie podobac kobiety jak mialam 26 lat bardzo mnie do nich ciagnie podniecaja mnie bardziej niz faceci