Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny jesteście zwykle zadowolone po wizycie od fryzjera?

Polecane posty

Gość gość

ja zazwyczaj nie dlatego że wychodze z włosami przesuszonymi od wyciągania ich na szczotke i suszenia na wiór w dodatku dziwnie mi je układają że musze potem sama w domu umyć sobie włosy po swojemu

Gość gość
Ja jestem bo chodzę do tego samego stylisty od kilku lat. Kiedyś miałam podobny problemdo twojego ale nauczyłam się okazywać niezadowolenie z roboty na byle jak. 2 razy odmówiłam zapłaty za gniazda na głowie które zrobiły mi zwykłe fryzjerki i raz za kolor który wyszedł tęczowy a ta stała zdumiona z miną "nie wiem jak to się stało". Fakt że płacę więcej, ale facet zna się na włosach i typie fryzury odpowiedniej do mojej twarzy. Warto.

Gość gość
ja sobie kupiłam maszynkę i sama obcinam włosy bo chyba tylko raz w życiu wyszłam zadowolona

Gość gość
Autorko tematu, mam tak samo. Każda fryzjerka układa na jedno kopyto u wszystkich. Problem, że nie u wszystkich każda fryzura pasuje - dokładnie tak jak napisałaś : "wychodze z włosami przesuszonymi od wyciągania ich na szczotke i suszenia na wiór w dodatku dziwnie mi je układają że musze potem sama w domu umyć sobie włosy po swojemu"

Ja jak wychodzę od fryzjera to zawsze jestem zadowolona. ale po pierwszym umyciu... :o