Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny pijus

Kościół ogłasza sierpień miesiącem trzeźwości

Polecane posty

Gość smutny pijus

jak zresztą zwykle co roku? To jak Kościół jest taki mądry to niech znajdzie mi dziewczynę żebym miał z kim wychodzić i przyjemnie spędzać czas w piątkowe i sobotnie wieczory, wtedy owszem, mogę być abstynentem nawet dłużej niż miesiąc. A tak to pozostają czipsy z Lidla popite piwem i wóda przegryziona śledziem z Lidla. I niech przestaną razem z PiS-em doić budżet i niech państwo da dofinansowanie na przeszczep włosów bo dla zdecydowanej większości Polaków kwota 20 000 zł nie jest ot tak sobie do wyłożenia od ręki. Czemu o tym wspominam? Bo w wieku 20-25 wyłysiałem praktycznie całkowicie i wyglądam jak g..no :( nawet nie mam tego szczęścia żeby czesać się na "pożyczkę", bo nie mam z czego zaczesać, a wiadomo że dla faceta wyłysienie to prawie jak wózek inwalidzki, na żadną już w życiu nie ma szans :(

Gość gość
gdybyś był łysą babą miałbyś gorzej zgól sobie na łysą pałę kup sobie dresik i amstafa od razu znajdziesz jakąś tipsiarę i będziesz mieć dziewczynę :)

Gość gość
Mój facet goli się na lyso i kocham go na zabój więc w czym problem? Uwielbiam go smyrac po gladziutkiej glowie

Gość gość
Łyse jest piekne i chyba modne,bo coraz wiecej łysych panow na ulicy,w filmach i reklamach.nie kumam w czym problem

Gość gość
innym każą trzeźwieć a sami na mszy wino popijają, ano właśnie