Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama dziewczynki

Ciąża i pytania

Polecane posty

Gość Mama dziewczynki

Hej jestem w 30 tygodniu powiecie mi kiedy wam wyskoczył brzuch, czy dużo jecie, jecie fast food i słodycze, ile wam urósł brzuch i piersi.

Gość gość
Ja jestem w 34 tc, do 6 miesiaca prawie nie bylo widac nic, od poczatku w ogole nie mialam apetytu, jadlam z zegarkiem co 3-4 godziny, na slodycze w ogole nie mam ochoty, czasami jakies chipsy ale paczka mi idzie tydzien wiec wydaje mi sie ze to nie duzo, fasfody raz na kilka tygodni tak to jedzenie z domu. Generalnie wydaje mi sie ze brzuch sa w sobie nie jest jakis wielki widzialam duuuzo wieksze a biust poki co tylko o rozmiar.

Gość Mamusia balonik
Możesz podać obwód brzucha. A ja odwrotnie niż ty obżeram, jem za dwóch to jakaś masakra fast food i słodycze codziennie bo nie wytrzymuje. Dzisiaj zjadłam około 8000 kcal masakra. Mąż przyjechał po tygodniu do domu i powiedział że widać jak tyje mój brzuch ma już 160 cm w obwodzie a piersi 20 cm a dupa ale teraz moda ciążowa mówi że teraz kobiety okrąglejsze są wodzie. Mój rozmiar przed ciążą 37. Ale też nie pracowałam od początku ciąży i miałam sprzątaczke więc cały czas TV jedzenie i spanie przytyłam już 30 kg. I proszę o więcej komentarzy.

Gość Mama dziewczynki
Pszeprasz za złom nazwę konta. Oczywiście to ja Mama dziewczynki

Gość gość
Przytyłam 8 kilo przez cala ciążę. Zadnych slodyczy, bo ich nie lubię, zadnych fastfoodow. Na końcówce ciazy, przy szerszej bluzie niewiele bylo widac brzuch. A ciążę zaczynałam od wagi 48 kilo przy wzroście 160 cm. Odzywialam sie jak zawsze czyli zdrowo, sporo sie ruszałam, nie zalegalam na kanapie. Poród byl lekki i trwal 50 minut.

Gość gość
Aha i zero rozstępów, zadnej rozciągniętej skory, piersi byly wieksze o jeden rozmiar

Gość Mama dziewczynki
Ja też nie mam roztępów

Gość gość
Ja jestem w podobnej sytuacji tylko, że piersi 25 cm większe 163 cm brzuch a przed ciążą rozmiar 36. Dupa urosła o 23 cm. Zero roztępów, dzisiaj około 8500 kcal a i 32 tydz

Gość gość
U mnie prawie 30tc i póki co niewiele przytyłam..biust rozmiar większy. Brzuszek mała pilka. Reszta bez zmian. Jem zdrowo czasem slodycze dużo sie ruszam. Nogi i ręce w roz.S