Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny marzycie o seksie 2mężczyzn i kobieta

Polecane posty

Gość gość

chciałybyście spróbować seksu z dwoma facetami, na dwa baty, co na to wasi partnerzy?

Gość gość
hej z 9.58 a dlaczego nie?

Gość gość
Sama nie lubię się dzielić, więc trzecia osoba w sypialni to dla mnie już tłok. Nie mam takich fantazji, mój partner mnie w pełni zaspokaja.

Gość gość
a ja bym chciał z dwoma kobietami, mnie moja zaspokaja ale kazda kobieta jest inna, i fajnie by było np. lizac ci.pke jednej a druga by ujeżdzala twojego k****a

Gość gość
do 10.11 ja tez tak mówiłam dopóki, dałam się namówić na taki trójkat i musze ci powiedzieć ze zmieniłam zdanie o 360 stopni. było super i miałam o wiele silniejszy orgazm a potem jeszcze jeden. polecam

Gość gość
Tak, ale partner nie musi wiedzieć.

Gość gość
gość dziś i racja lepiej to robić NIe z partnerem;)

Gość gość
ah no nie czepiaj się:) wróciła po prostu do punktu wyjścia;)

Gość gość
do 10.38 nie robiłam tego z partnerem, zawsze uprawiałam seks z jednym facetem, czy to wcześniejszym partnerem czy nowo poznanym jak nie miałam chłopaka, a na seks z dwoma facetami namówiła mnie kolezanka, tak mi naopowiadała ze było fajnie ze się zgodziłam, i kiedyś po imprezie spróbowałam i jej zdanie się potwierdziło, a zawsze uważałam ze takie cos jest nieodpowiednie

Gość adaaga w
Kiedy mój partner zaproponował mi 2m+JA wywiązała się kłótnia,że już mu nie wystarczam,że on chce innej etc..po jakimś czasie sama zaczęłam interesować się tym ale w tajemnicy przed facetem. Pewnego razu będąc w delegacji fantazjowałyśmy o tym z koleżanką:) trochę alkoholu i odwagi no i stało się. Pewnego wieczoru gdy kumpela zniknęła gdzieś, ja wracałam z chłopakami taxi do hotelu. Tam wino, miła atmosfera zaczęliśmy się dotykać, szczypać, złapałam ich za ich twarde toporki no i uległam..to był sex mojego życia, miałam kilka orgazmów w tym swoje mokre ale intensywniejsze.. Na koniec byłam taka roztrzepana jak nigdy...teraz o tym marzę ale nigdy ze swoim facetem ...

Gość framina
Bardzo lubię:P) Praktykuję często. Mam 38 lat i najlepiej jest z młodszymi jak zalewają mi obie dziurki:) W białym o takich partnerów nie trudno:) zapraszam

Gość gość
Mam taki trójkąt i czuję się wspaniale. Wcześniej miałam problem z samą myślą o seksie z obcym facetem i chłopakiem. Ale nie twierdzę że niektóre z nas nie powinny tego robić ze względu na poczucie winy. Nie wyobrażam sobie być obłudną i taki seks uprawiać bez chłopaka pokryjomu. Widzę że ten seks w trójkącie daje szczęście mi i chłopakowi który jest podniecony i bardzo aktywny. Przy pierwszym stosunku z obcym facetem który miał dużego mocno jęczałam wtedy doszło do samoistnego wtrysku u mojego chłopaka.

Gość gangbang
Przy tym trójkącie robicue DP? Czyli w obie dziurki cipka i tylna dziurka? Czy robicie dwa penisy w cipkę? Macie ochotę na seks typu gangbang, czyli dziewczyna i 5-10 facetów?

Gość gość
Z pięcioma w tym mąż. Ale jest tak jak czytam trudno przerobić zwłaszcza gdy nie jest po porodzie. Ja rodziłam i przyjęłam bez problemu nawet w obie dziurki. Wcześniej lewatywa by nie było sytuacji nie komfortowych. Z największym członkiem zostawiłam na koniec. A analnie w obie dziurki wchodził z mniejszym członkiem tego pilnował mąż. Obecnie mamy stałą parę i regularnie do wymiany partnerów.

Gość gość
Chciałabym mieć dwa penisy w cipce na raz.

Gość Gangbang
Czytałem wypowiedzi Pań na forach dla swingersów [po angielsku jest tego dużo w internecie] i DP, gangbang i dwa penisy w jednej cipce to mega orgazmy.

Gość Gangbang
DP = 1 penis w cipcię, 1 penis w tylna dziurkę, DVP lub DPP = 2 penisy w cipce DAP = dwa penisy w tylnej dziurce. Podnieca mnie tylko widok kobiety w filmach z DP oraz DVP. DAP jakoś nie nie podnieca.

Gość Gangbang
*mnie nie podnieca.

Gość gość
Jako fantazja tak, maz jest nawet zainteresowany, ale niekoniecznie w realu. Moze za 10 lat jak nam sie znudzi monogamia.

Gość Gangbang
^^^ A masz fantazję o seksie z więcej niż dwoma facetami? Np. czterema?

Gość Ajawazka
Hej wszystkim :-) Ja mam bardzo wymagającego w seksie partnera. Gdy go poznałam byłam niewinna i o niczym pojęcia nie miałam. On mnie wprowadził w cały ten świat. Kilka razy w miesiącu mam trójkąt ja i inna + On lub inny mężczyzna + On. Od niedawna namawia mnie na gangbang ale jeszcze nie jestem przekonana... czy dam radę. Jakieś rady?

Gość gość
Fantazje miewam okropne, wiec i z 10 sie zdarza, ale tego to raczej w zyciu nie chcialabym urzeczywistniac. Jak rowniez wiekszosci fanazji typu sado-maso.

Gość gość
sex z małżeństwem z wymianą jest najlepszy

Gość Ona988
Ja marzę od dawna o takim układzie. Mój mąż nie chce o tym słyszeć. Ja bym spróbowała z dwoma, ale obcymi facetami.

Gość Rosa na szkle
Ja też jeśli miałabym spróbować to tylko z obcymi facetami.

Gość gość
A ja z kolei nie chciałam słyszeć gdy chłopak mnie namawiał. Ja niecałe dwadzieścia a chłopak dwadzieścia jeden. Zrobiliśmy to z drugą dużo starszą parą ponad czterdzieści tylko że facet miał dużego i grubego dość wysoki a ja z chłopakiem niscy. Gdy próbował się wbić zaczęłam się cofać kroczem gdzie chłopak pieszcząc cipke przytrzymał za pośladki i wszedł. Z początku czułam ból lecz gdy wiedziałam że nie będzie przerwany seks skupiam się na nim i zaczęłam mieć orgazm, lecz on jeszcze długo po moim orgaźmie mnie rżnął. Gdy miał wtrysk to zalał całą cipkę. Chłopak miał z nią szybko wtrysk i nie miała nawet orgazmu.

Gość gość
ale się ludziska teraz k***ią na potegę, zero szacunku dla małżonka i siebie, wojny trzeba jak to niektórzy mowią

Gość gość
Ja całe życie byłam wycofana, grzeczna, wierna. Teraz chciałabym żeby mnie kilku ostro zerżnęło. Najlepiej jacyś obcy faceci. Żeby po kolei się we mnie spuszczali. Gdyby chcieli to wszystkim bym zrobiła z połykiem. Nikt nie ma pojęcia, że gdyby ktoś mnie zaczepił w realu i powiedział że jest kilkunastu chętnych na mnie. Odrazu bym się zgodziła. A na kawę jednemu nie dam się zaprosić.