Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Suknia ślubna z Zalando?! Chyba mnie pogrzało.

Polecane posty

Gość gość

Planuję ślub w przyszłym roku i na Zalando (przypadkiem), znalazłam przepiękną sukienkę, taką jak sobie zawsze wyobrażałam, no cud, miód i orzeszki. Ale boję się tak w ciemno kupić, chociaż z wymiarów przez nich podanych wychodzi, że byłaby niemalże idealna (ciut za długa, ale to nic nowego dla mnie). Ech, dylematy...

Gość gość
Sprobuj, zawsze mozesz odesłać.

Gość gość
Daj link

Gość Mama jedynaka
Przecież w Zalando nie ma problemów ze zwrotami. Zawsze mozesz odesłać jeśli po przymierzeniu uznasz ze jej nie chcesz. Nie widzę problemu.

Gość gość
Fajna, tylko zalezy, jaka masz figure. Raczej na kogos bardzo szczuplego z bardzo małym biusttem, bo klasycznego biustonosza nie wsadzisz. Kup, najwyzej odeslesz.

Gość gość
Ładna i wcale nie jest droga. Jeżeli Ci się podoba to zamów i jak nie będzie pasowała to odeślesz, jaki problem? :)

Gość gość
Jestem szczupła :) Stanik bym sobie kupiła taki specjalny do sukienek z odkrytymi plecami, bo źle się czuję całkiem bez...

Gość gość
no to kup -w końcu mają darmową przesyłkę i zwrot.

Gość gość
No i co z tegp,ze z zalando? :-) jest sliczna,na pewno bedxiesz pieknie wygladac a jesli jednak nie przypadnie Ci do gustu zawsze mozesz oddac. Tym sie szczyca,ze ze zwrotem nie ma u nich problemu :-)

Gość gość
Boje się, że będzie gorzej wyglądać niż na zdjęciach, wiecie o co chodzi? :) Bo że nie będzie pasować się nie martwie, bo zwrot za darmo... No ale chyba się zdecyduję bo jest piękna.

Gość gość
Wiem,wiem o co chodzi:-) ale masz jeszcze duzo czasu,w razie co oddasz i juz. Ta druga tez ladna,skromniejsza :-) w sumie te sukienki sa podobne do mojej rzymianki :-) ja swoja szylam u krawcowej bo nic mi sie nie podobalo.

Gość gość
Takie cos na suknie ślubna??? Żenada... Przeciez to jak jakas letnia sukienka a nie suknia ślubna wyglada?

Gość gość
A czemu niby pogrzalo? Masz wygladac pieknie, swiezo i kobieco. Sukienka jest super, a znajdziesz pewnie jeszcze kilka innych podobnych. Dobierzesz fajne buty, zrobisz wystrzalowa fryzure i nikomu nie przyjdzie do glowy, ze kiecka z wysylki. Wiem co mowie, bo znam osobe, ktora zrobila taki myk.

Gość gość
gość dziś Takie cos na suknie ślubna??? Żenada... Przeciez to jak jakas letnia sukienka a nie suknia ślubna wyglada? x Moglabys sie zdziwic, jak te kiecki super na takie okazje wygladaja. Ale jak tobie sie "beza" podoba...

Gość gość
Ładna i do tego tania. Dobierzesz do tego dodatki biżuterię i fryzurę i wyglądasz elegancko. To zdecydowanie lepszy pomysł niż wydawać 4 tys zł na kiecke która założysz tylko raz.

Gość gość
Nie każdy marzy o bezie i milionach cekinów, kole takim że przez drzwi się nie mieści. Druga sukienka bardziej mi się podoba.

Gość gość
To ja z 14.51. Dodam jeszcze że ja na swój ślub miałam szyta skromna sukienkę podobną do tej twojej z tym że miała ozdoby dodatkowo haftowane z koronki i bez perełek z bolerkiem za niewiele ponad 800 zł. Wyglądała slicznie i elegancko. Tak więc nie patrz na to że c***iszą że taka suknia się nie nadaje. Dla mnie głupota jest wywalić dużo kasy na jeden raz. No chyba że ktoś naprawdę ma duuuuzo kasy i nie liczy się zupełnie z kosztami.

Gość gość
Szylam u krawcowej bardzo podobną do tej drugiej :)

Gość gość
Beznadziejna jest.... W zyciu bym nawet nie pomyślała o tym zeby w czymś takim wystąpić na tak wielka okazje

Gość gość
Mi sie nie podoba na poprawiny okej ale nie na slub;) nie chodzi o fason ale jej styl jest lekki nie galowy ani szykowny ;/

Gość gość
Świetna, właśnie takiej szukam na wakacje...NA PLAŻĘ... W życiu nie pomyślałabym że może być na ślub.

Gość gość
w życiu byś nie pomyślała że może być na ślub bo jesteś ograniczona... Autorko, jest fajna, ja bym kupiła bo masz 100 dni na zwrot i to darmowy i dużo czasu do namysłu. Nie każdy chce ślubu z pompą, my np będziemy mieć luźne przyjęcie w ogrodzie i też będę szukać czegoś bardziej nieformalnego

Gość gość
No tak, bo jak ślub to beza szersza niż wyższa i miliony cekinów, tona materiału i welon 5 metrów. Nie każdy lubi i chce tak wyglądać, są kobiety delikatne i skromne. Moja bratowa miała bardzo podobną suknię, wyglądała pięknie, do tego lekko upięte włosy, wpięte żywe kwiaty... ślub w plenerze... ech, wspomnienia.

Gość gość
Fajna ale tylko dla dziewczyny z delikatną urodą. No i szczupłej :) druga to samo, jest skromniejsza ale bardziej klasyczna.

Gość gość
Jakbym brała ślub to właśnie takiej sukni bym szukała. Prostej, skromnej, zwiewnej. Może kiedyś :)

Gość gość
A rozglądałaś się tez w salonach? Warto porównac różne modele zanim się na cos zdecydujesz. Zajrzyj sobie na stronke http://www.duber.com.pl/ Maja naprawde ciekawe propozycje :)

Gość gość
No troszkę ryzykowne ja pewnie nie zdecydowała bym się kupić takiej sukni z internetu. Ja swoją suknie zamówiłam tradycyjnie w sklepie w którym znalazłam tą idealną www.lovecms.pl.