Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinkoja

Znam świetny sposób na odchudzanie. Zrzuciłem 6 kg w 33 dni!!! niewiarygodne

Polecane posty

Gość Malinkoja

Około 20 Czerwca ważyłem 87 kg. Przy moim wzroście 190 cm nie jest to dużo, aczkolwiek moje ciało pokrywało się juz tłuszczem. 25 lipca ważyłem już tylko 81 Kg. Zarys mięśni zaczął być widoczny. Czułem się świetnie do tego moje ciało się opaliło, i znikneły z niej wszelki chrosty blizny , ślady. Jak to zrobiłem. Ano wyjechałem na Jabłka do Północny włoch. Mam 22 lata i studiuję . Zaczynały mi sie wakacje to pojechałem. Przy okazji zarobiłem 1760 euro. I co tłuste świnie? da się ! da się teraz jak widze tylko jakąś grubą opasłą dupe to odrazu wiem co poradzić, Jabłka we włoszech. Jak się pracuje 9 godzin dziennie na upale 30 stopniowym i tak przez 30 dni. Pijąc samą wodę to nie ma siły każdy schudnie. Nie wiem po co komu treningi areobowe, kupa kasy na prywatnych trenerów ja MOGE ZOSTAĆ PRYWATNYM TRENEREM, i sprzedawać wszystkim ludziom tą wiedze Praca za granicą to najlepszy sposób na schudnięcie. A w dodatku świetnie się opaliłem, zwiedziłem kupe świata, no i poćwiczyłem język. A chrosty i blizny znikneły mi ponieważ mieszkałem w alpach, gdzie powietrze i woda są najczystsze w europie. Także czytać i ruszać dupy grubasy

Dlaczego niewiarygodne? Moja znajoma jadła bardzo mało i nie chudła, aż raz znalazła pracę fizyczną. Jadła tyle samo, pracowała 12h dziennie i schudła w miesiąc 10kg ;) Alpy są super :)

Gość Malinkoja
Tytuł jest prowokujący dlatego napisałem niewiarygodne :) Chodzi o to żeby pokazać jak pewne sprawy są proste. Nie rozumiem tych ludzi. Ktoś chce schudnąć a pierwsze co robi to zapisuje się na treningi areobowe, kupuje karnety, niewiadomo gdzie i po co. Kupa kasy czyta traci czas. Praca fizyczna, to najlepszy sposób na schudnięcie. A alpy są piękne i nie żałuje że spędziłem tam miesiąc. W lipcu w Polsce było pare dni ciepłych a tam przez okrągły miesiąc może 3 dni padał deszcz

Gość gość
"A w dodatku świetnie się opaliłem, zwiedziłem kupe świata," X HAHAHAHA :) :D Kupę świata !!, od jabłonki do jabłonki :D

Gość gość
Bo to jest prawda stara jak świat. Ludzie szukają sposobów jak schudnąć a się nie namęczyć, sam to widze bo chodzę na basen. Kiedy ja pływam aż do upadku sił. Pewne starsze panie ćwiczą podnoszenie nóg w wodzie. No KURWA jak one chcą schudnąć, Kiedy mijam je przy wyjściu one już wcinają jakieś bułki. No nie da się schudnąć bez poświęcenia TO jest walka. Sam mam tendencje do tycia i od 3 lat chodze 4 razy w tygodniu na basen. Dzięki temu mam wspaniałą kondycje i wygląd

Gość gość
to jest normalka, ale takie coś tylko występuje na początku pracy fizycznej jako taki "szok" dla organizmu ja sam też przez 3 miesiące pracy fizycznej schudłem 11kg, a wcześniej grzałem ławe na bezrobociu, ale już później waga znów wracała do normy:D bo juz sie organizm przyzwyczaił mój kuzyn wyjechał do danii do pracy to schudł aż 20kg w 3miesiące, był szczuplutki jak za młodzieńczych lat, a potem w kolejne miesiące pół roku przyładował jeszce bardziej niż był wcześniej hehe tak samo mój szwagier jak wyjechał za granicę i pierwszy raz przyjechał na pare dni do polski po 2 miesiącach to przyjechał chudy jak szkapa a potem też przywalił, dzisiaj siedzi tam pare lat pracuje ciągle tak samo w tej samej robocie ale ma spokojnie 20 jak nie 30kg wiecej od czasu kiedy tam wyjechał

Gość Malinkoja
gość dziś Jadąc na miejsce, przejeżdżałem przez Czechy, Austrie, Niemcy i Włochy. Poznałem miasto stolice Południowego Tryolu miasto Bozen/ Bolzaon o po włosku. Kiedy wracaliśmy autem z kolegami do domu. Zachaczyliśmy o Monachium, a potem w Salzburgu zjedliśmy obiad. Troche zobaczyłem

Gość gość
gość dziś Zgodze się że to normalne, ale weś pod uwagę że najturdniej jest zacząć. Jak ktoś chce schudnąć i nagle chudnie w ciągu miesiąc 6 kg jak kolega. to jest mega dużo Potem wystarczy przeżucić się na diete, i ćwiczenia fizyczne np Basen. I utrzymywać kontrolować wagę tak szybko nie przytyje.

Gość Zdrowieprzedewszystkim
Najważniejsze Jest Odchudzanie Zdrowe i Skuteczne Bez jo-jo. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu DNP czy Chiński Meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu z powodu mono-diety to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia naturalnego suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu DNP, Meizitang, Zelixa, T3, Retard, Alli, Term Line, Colominal, Vitaslim, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex Novoslim, Asystorslim, Meridia i …..itp TRUCIZNY. TO TOKSYCZNE (CHIŃSKE I NIE TYLKO) ALE ZAWSZE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to naprawdę klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo no i oczywiście mądre efektywne odżywianie. Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) oficjalnie uznała zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii – „Natural Product for Slimming”. Ja ostrzegam przed chemią a namawiam na naturalny susz ziołowy TibetanHerbs , ponieważ przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam i odmieniłam naprawdę swoje życie.

Gość gość
jezu....22 lata i sie posikal ze schodl od roboty :/ toz to proste jak wysikac dziure w sniegu,

Gość Hania421
Mi się wydaję,że faceci mają łatwiej zrzucić kilogramy niż kobiety;) ) ja odchudzam się wraz z suplementem Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl plus regularne posiłki i spacery wieczorne lub rower;) i tak w 2 miesiące zrzuciłam 14kg pewnie gdybym trochę więcej się ruszała było by więcej;) ale dla mnie to i tak super;)

Gość gość
6 kg to mi sie udalo schudnac w meisiac ale cwiczylam najpierw sama a pozniej zapisalam sie jeszcze na treningi indywidualne do Body Sense i poszlo duzo szybciej, bo mial juz dla mnie konkretny zestaw cwiczen na kazdy dzien i mialam do tego rozpisana diete od nich, wiec wszystko bylo przygotowane pod zrzucanie kilogramow