Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, jak to działa? Jak reagujecie na innych facetów będąc w związku?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do kobiet, Mam pewien dylemat. Jestem z dziewczyną 1,5 roku. Właśnie wybieramy się razem na wakacje. W naszym związku wychodzi tak że to ja wszystko obczajam, inicjuje nowe zajęcia czy kierunek wypraw, ale też niczego nie narzucam Generlanie staram się bardzo aby nie było nudy w naszym związku i chyba mi to wychodzi. Przynajmniej tak mi się wydaje. Niestety moja dziewczyna ma to chyba wszystko głęboko gdzieś. .. W czym problem. Moja dziewczyna dość seksualnie reaguje na innych facetów. . No niektórzy może i są przystojniejsi ode mnie, lepiej zbudowani i w ogóle łałałiła. Mówi 'ej ale ciasteczko' idąc ze mną za rękę. Na samym początku mi to nie przeszkadzało ale po 1,5 roku związku i w zasadzie ciągłych starań i słyszeniu 'Kocham Cię', coś mi nie gra. Czy to normalne że dziewczyna tak reaguje? Odnoszę takie wrażenie że gdyby nadarzyla się okazja seksu z jakimś przystojniakiem to nie mialaby problemu aby mnie zdradzić. Z resztą kilka razy jej się nawet powiedziało oglądając jakiś teledysk 'oj tego to bym brała' Co myślicie?

Gość gość
No nie ukrywam że ja rzucę okiem jak idzie jakas ładna dziewczyna ulicą, ale nie odwracam głowy, nie zerkam perfidnie... z kolei ona tak robi... czasami jej się szyja bardzo wygina się .. trochę mnie to wkurza.. chciałbym poważnego związku i niby taki mamy w jej mniemaniu, ale przy takich zachowaniach z jej strony bardzo w to wątpię.

Ja też -.- I nie jest to zachowanie typowego faceta, bez przesady... Może niech sobie znajdzie przystojniejszego ;p Różni są ludzie, no ale ja bym od razu miał co do niej wątpliwości, no i kobieta naprawdę może szczerze "kochać" i zdradzić, bo miłość to wielki wór z wieloma uczuciami w środku, swoją rodzinę też kocha...

Gość gość
Postaram się pomóc jeśli odpowiesz na poniższe pytania :) 1) ile macie lat? 2) ilu miała przed Tobą? 3) czy jest doświadczona seksualnie? 4) czy jest bardzo ładną osobą? 5) jakie ma cechy charakteru?

Gość gość
Ja mam 26 lat, ona 23 Jestem jej 5 facetem(o tylu wiem) Myślę że w stosunku do rownisniczek jest doświadczona seksualnie Jest ładna i atrakcyjna Ogólnie pogoda dziewczyna, trochę wybuchowa i niecierpliwa.

Gość gość
23 lata i miała 5? nieźle...musi być stała w uczuciach, no i doświadczenia seksualnego nikt jej nie podważy... generalnie masz racje, jak bedzie mieć okazje a w waszym zwiazku bedzie lekki kryzys to Cie zdradzi

Gość gość
Według mnie laska jest ochłapem.. pewnie chłopy to ch**e i inne epitety lecą z jej ust... takie one już są. . Sama pewnie w sobie żadnych wad nie widzi? Zrób to co ja kiedyś zrobiłem .. Jak następnym razem powie ze kogoś by wyruch**ła albo zwies i swoje oko na innym, tak perfidnie jak piszesz, to chwyc ja za rękę i podejdź do tego typa i przedstaw mu ją. .. że ma imię takie a takie i chce Cię poznać bliżej, a może i cos więcej. .. uwierz mi że jeżeli się po tej akcji nie rozejdziecie, to laska będzie krawędzie chodników oczami lizać :)

Gość gość
13:31 świetny pomysł, po prostu jak powie na kogos "ale ciasteczko" to idź z nią do tego gościa i powiedz "Cześć to jest moja dziewczyna, ma na imię XXX powiedziala ze jestes niezłe ciasteczko i chciałaby cie poznać". To jest idelany pomysł bo albo zrobi jej sie wstyd albo cie nie kocha

Jak reaguję na innych facetów? Cóż, nie powiem, że ich nie widzę, ale mnie nie interesują. Nie komentuję, nie oglądam się, nie komplementuje. Moją uwagę przelewam na swojego faceta. Nie bawimy się we wzbudzanie zazdrości, bo oboje jesteśmy po przejściach. Jeśli ona od początku taka była, to na pewno nie widzi w tym nic złego. Porozmawiaj z nią, powiedz, że Ci to przeszkadza. Poza tym, widziałeś co brałeś...

Gość gość
widocznie dziewczyna jest typem wzrokowca, a ze ty nie jestes dla niej najpszytojniejszy bo jak sam pisales sa ladniejsi od cb to ona sie oglada za innymi ,zeby nacieszyc oko. Kocha cie za to jaki jestes w srodku i dlatego z toba jest ,ale moze nie podobasz jej sie fizycznie i nie widzi w tobie ,,ciacha" jak w innych facetach

Gość gość
gdyby w tym wieku miala dwuch przed toba i byla z nimi w zwiazku powiedzy po 2 i 3 lata to mozna powiedziec ze jest stala w uczuciach, ale biorac pod uwage ,z e jestescie 1,5 roku tzn ze sie poznaliscie jak miala miedzy 21, a 22 wiec zakladajac ze pierwszego miala w wieku 15 lat i z toba jako szóstym jest od 21 roku zycia to oznacza ,ze z kazdym z nich byla srednio nieco ponad rok okolo 1 rok i 2 miesiace, to faktycznie stala w uczuciach nie ma co

Gość gość
jak reaguję? Jak każda bardzo zakochana dziewczyna w swoim chłopaku tzn nie zwracam uwagi na innych bo myślę cały czas o nim i tęsknie za nim, a gdy idziemy razem to patrze tylko na niego i cieszę się ,że go mam :)

Gość gość
No fajnie fajnie ale ciężko mi uwierzyć że tak jest naprawdę. Życie to nie bajka, a Twoja wypowiedź jest jakby trochę z bajki :p Jeśli tak jak piszesz, to wyjątkowa z Ciebie musi być kobietą :) Dziękuję za wypowiedzi i proszę o więcej opinii.

Gość gość
Jestem mężatką, więc mój głos się nie liczy:) Mimo wszystko pozwolę sobie na wpis w temacie. Dziewczyna Autora nie ma klasy. Zachowuje się jak 15 latka idąca z kolezankami i chichocząca (prawie że), bo zobaczyla jakiegos chlopaka, bez widocznych defektòw. Ogólnie- niedojrzała. Tego się nie robi ani chlopakowi, ani męzowi.

Gość gość
Ja bym taką suke po pierwszym takim zachowaniu pożegnał. Dajesz se wejść na łeb i jesteś żałosny. Na bank Cie zostawi bo kobiety nie chcą takich cip.

Gość gość
14:06 Szacun. Myśle że więcej nie potrzeba dodawać, przeszłość Twojej dziewczyny i aktualne zachowanie nie zwiastuje długiego związku

Gość gość
autorze dlaczego uwazasz ze odp goscia 13.56 to jest bajka? Mnie takze nie interesuja inni faceci po za moim. Oczywiscie potrafie ocenic , ze jakis facet jest przystojny, ale to wszystko, nie napalm sie na niego itd, a to ze twoja dziewczyna nie jest taka jak ja i jak gosc 13,56 to nie znaczy nasze zwiazki ta bajki

Różne są kobiety, Ty pewnie jesteś z trzpiotką, w której guście są samce alfa i jeśli tak na nich reaguje na sam widok, to jak jakiś da jej sygnał, że ma na nią ochotę (a skoro jest atrakcyjna, to pewnie nie rzadko tak się dzieje), to zaraz będzie mokra, teoretycznie... Takie niepoważne dziewczynki są najgorsze, bo albo będzie z jakimś bad boyem, któremu będzie wierna, on ją będzie krzywdził, a ona nadal będzie go kochać, albo będzie ze zwykłym typem, którego też będzie kochać, ale nie będzie jej robić problemu z rozkraczeniem się przed losowym macho ;p Tak to wygląda po Twoim opisie...

Gość gość
Wybacz moje ostatnie doświadczenia dość istotnie wpłynęły na relacje damsko-męskie. . Postsawily mnie mocno na nogi...Pewnie dlatego mam takie, a nie inne wyobrażenie .. być może jest dość krzywe :/

Gość gość
no i jeszcze jedna rzecz,jak ktoś chce zdradzić to robi to ,a to jest szopka po coś,ona ma pewne upodobanie w tym ze cie drażni,a powodów może być kilka,naucz ją szacunku i nie bój się ze sobie pójdzie,moze się obrazac i tylko poinformuj ze się spotkacie jak zmądrzeje i bądź zajęty,chyba ze chcesz by tobą grała całe zycie ,to jak taką chcesz to pozwalaj sobie sikać na głowe

Gość gość
bo można być dobrym wyrozumiałym gdy ktoś jest dojrzały i sam dobry,jak nie jest trzeba trochę się namęczyć by dobrze ustawić układ sił i tego co można a co nie,na co się zgadzasz a na co nie

Gość gość
a jeszcze jedno... co myślicie o sytuacji.. idziemy sobie normalnie chodnikiem rozmawiamy sobie o pierdołach i o planach na reszte dnia. Naprzeciwko nas idzie grupa jakiś 14-17 latków i jeden z nich mówi do mojej dziewczyny 'ładne cycki' Jej reakcja mnie troche zaskoczyła, bo dosłownie parsknęła śmiechem.. i stopień uradowania over 9000... To też raczej dziwne co?

Gość gość
Mloda, atrakcyjna , miala juz conajmniej 5itd. Rozwiazla suka na 100% Cie zdradzi. Ale to dzisiaj normalne zachowanie przecietnej kobiety. Dzis prawie kazda sie puszcza za mlodu. Poszukaj sobie albo starej po 30 ktora juz ma puszczanie sie za soba albo jakiejs 16-17 latki, ktora rokuje na porzadna kobiete.

Gość gość
Autorze a po co ty z nią jeszcze jesteś? Z łatwowierności, naiwności naprawdę trzeba się wyzwolić...Czy ty nie dostrzegasz, że ona cię i tak zdradzi... Miłość wielkie słowo...Wczoraj jechałam autobusem (autobus stał akurat na skrzyżowaniu) a facet szedł ze swoją panią za rękę i wlepiał oczy nie w nią a we mnie, i nie tak, że parę sekund, ale tyle, ile autobus stał. O głupoto, obłudo nie masz końca...

Gość gość
gość 2016.08.12 Jestem jej 5 facetem(o tylu wiem) musze ci powiedziec ze kobiety rzadko podaja wieksza liczbe niz 5 im sie wydaje ze wiecej nie wypada powiedziec Powaznie sie zastanow czy jesli teraz tak sie zachowuje to w przyszlosci bedzie ci wierna

Gość gość
podaj chociaz jej inicjaly bedziemy jej unikac i ostrzezemy innych

Gość gość
Ja w ogóle nie zwracam uwagi na innych ludzi, nie interesują mnie. Chyba że ktoś naprawdę się wyróżnia. Ale jeśli chodzi o sprawy seksualne to inni facet mnie nie interesują, jacy by przystojni nie byli. Po prostu ja nie czuję pociągu do kogoś kogo nie znam. Najpierw muszę poznać faceta, zobaczyć czy mi pasuje charakter, i jeśli tak, to dopiero potem pojawia się pociąg i miłość :) Mam swojego ukochanego mężczyznę i inni mnie nie interesują. A jakieś teksty w stylu "ale ciacho" to zwykłe prostactwo i brak kultury. Na Twoim miejscu poszukałabym innej dziewczyny, bo to jakaś prostaczka bez kultury. Mój facet też się za nikim nie ogląda ani nie komentuje, bo ma kulturę. Zresztą nie byłabym z kimś kto się tak zachowuje. Nie rozumiem jak można iść z kimś pod rękę i komentować wygląd obcych ludzi, mówić że ktoś jest ciacho, że sexy... To jakaś dzieciniada. Autorze naprawdę daj sobie spokój z tą idiotką, bo ta dla mnie jakaś idiotka jest, niewarta zainteresowania i chyba ona się dowartościowuje w tej sposób, że Ciebie poniża a zachwyca się obcymi chłopakami, którzy by pewnie na nią nawet nie nas\rali...