Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co on ma na mysli

Polecane posty

Gość gość

Dawałam koledze z pracy prezent na imieniny. On jest ode mnie pare lat starszy... Kiedy wymienialiśmy życzeniowe buzi buzi on rzucił powiedział "to niebezpieczne sie do Ciebie zbliżać" z uśmiechem... O co kaman? Nadmienię, ze mamy rewelacyjna relacje, czasami jakiś flirt, komplementy, uwielbiamy ze soba rozmawiac

Gość gość
pewnie bał się, że zbyt niewielki odstęp miedzy waszymi ciałam pozwoli ci wyczuc to, co panowie w wieku starszym maja tylko po iqmanie, a mlodsi na widok fajnej laski, na ktora lecą? ;-)

Gość gość
niech zdycha

Gość gość
Sądzicie, ze on po prostu leci na mnie i chciałby sie przespac ze mna stad taki tekst?

Gość gość
Czy on chce seksu?

Gość gość
Chodzi mu o seks czy to tylko takie gadanie?

Gość gość
Inaccessible89, nie wiem czy mnie pamiętasz, ale odpisywałeś ostatnio na moj post o tym jak to pisałam, ze kega powiedzi do mnie"nie mozemy ze siba tyle przebywać, bo dziwne mysli przychodzą mi do głowy". Pisałeś wtedy, ze chce sie przespac i zostawia mi temat czy podejmę czy nie. Teraz słowa "niebezpiecznie sie do Ciebie zbliżać" wypowiedział dokładnie ten sam facet. Czy to nie jest jakoby kontynuacja i szykowanie sobie gruntu?

Gość gość
Inaccessible89, jak będziesz miał czas to odpisz prosze

Gość inaccessible89
Mysle, ze chce z Toba poflirtowac, jesli dasz mu zielone swiatlo, moze cos wiecej. Ten akurat tekst nie ma podloza seksualnego, tym drugim mogl dawac Ci cos do zrozumienia. Ale po oderwanym tekscie trudno cos powiedziec, mozna tez sie pomylic. Zamiast rozkminiac mozesz, o ile wolny jest, rozmawiac w tym samym tonie, moze cos sie wyjasni.

Gość gość
A nie moglo byc tak ze ten drugi tekst był niejako kontynuacja tego pierwszego? Generalnie ponoc jest miedzy nami chemia, tak mowia ludzie, komplementujemy sie wzajemnie, lubimy poflirtować, on mowi, ze cieszy sie ze ma we mnie takie wsparcie, ze jestem jego przyjaciółka i wiem wiecej niz zona :p Dlatego po tych tekstach pomyslałam, ze chce sie ze mna po prostu przespac.

Gość gość
Ja myślę, że po prostu śmierdzi od ciebie cebulą.

Gość gość
Spytaj się go vo ma na myśli , bo nikt tego nie wie oprócz niego