Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nienawidze PISu i polityki 500 plus

Polecane posty

Gość gość

dziecioroby dostają 500+ i nie pracują, widziałam we wiadomosciach jak facet z nad morza mówi że nie ma nikogo chętnego do pracy na straganach i innych pierdołach odkąd jest to 500+ u mnie też ludzie dużo barów pozamykali a po co maja pracować jak jest 500+ za bachora, niedługo będzie mieszkanie +, moze nawet auto + a normalny pracujący człowiek bezdzietny ma zdychać z głodu bo dzieci nie naprodukował

Gość gość
s********j naczelnik ze swoimi fantazjami

Gość gość
hehehe nie ma komu pracować za 7 zł /ha po 12 godzin dziennie hehehe, a to ci dopiero:)

Gość gość
Ja nie dostaje 500+ mimo iz mam dziecko ale cieszę się,ze inne dzieci dostają. Jest mi przykro,ze mojemu dziecku się nie nalezy jako jedynakowi. Jest to dla Nas krzywdzące ale dobrze,ze choc inni dostają. Moze i nie masz dzieci ale ktos w Twojej rodzinie na pewno je ma. To,że biedni mają gromadkę dzieci nie oznacza,że te dzieci są gorsze.

Gość gość
Autorko zastanów się co piszesz, bo podatki idą również na utrzymanie wiezniow ,ktorzy np. sa mordrcami a Ty się dzieci czepiasz...Wstyd.

Gość gość
czepiam się bo mam czego, żeby patologia dostawała 500+ tylko dlatego że dzieci naprodukowali

Gość gość
W moim bloku jest rodzina z piątką dzieci. Gdy ja wstaję o czwartej rano do pracy, to oni kończą imprezę... i tak jest kilka razy w tygodniu... przydaly sie pieniążki - 2500.- Żyją sobie ludziska bezstresowo z zasiłków i zapomóg, i twierdzą, że praca jest dla idiotów...

Gość gość
w słubicach takze nikomu nie ma prracowac bo połowa miasta pracuje w niemczech za 8euro za godzine i na strefie i w sklepach np biedronka pracuja jusz ukraincy

Gość gość
i nawet w urzendzie pracy w słubicach sa wolne etaty ostatni był spęd meneli w urzendzie pracy czyli tak zwana giełda pracy potrzebowali do produkcji styropian 10 pracowników

Gość gość
POlacy nie chcą się dawać wykorzystywać i pracować za 2000 zł netto , gdyż w Niemczech albo innych krajach dostaną z ponad 2000 euro. A jednak za pensje niemiecką w Niemczech więcej kupisz niż w polsce za 2000 zł.

Gość gość
Jak znaleźć prace np. w angli , niemczech , holandii lub itp. ? bo przez agencje pracy to często jest oszustwo a tak samemu szukając to cięzko jest coś szukać na odległość jak tam się nie mieszka.