Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy mam psa nie mam w ogóle potrzeby

Polecane posty

Gość gość

przebywania z ludzmi,zupełnie,dzisiaj tak sobie rzmyslałam i stwierdziłam ze ten pies zaspokaja wszelkie moje potrzeby emocjonalne,przedtem czułam sie samotna,chciałam miec faceta,przez ostatnie 5 lat ani razu nie pomyslałam o tym ze nie mam faceta!! i sie zastanawiam czy wszystko ze mna ok?

Gość gość
hej,wiesz że mam tak samo tylko z kotami?:D:D wiem że to brzmi stareotypowo bo jestem starą panną,kompletnie nie interesuje mnie związek z facetem,nawet potrzeby seksualne zeszły gdzieś na dalszy plan i też niewiem czy to normalne,moja kumpela mówi że przy opiece nad dziecmi i zwierzetami wydziela sie w kobiecie jakiś hormon i to on odpowiada za niskie libido i za zaspokajanie potrzeb emocjonalnych

Gość gość
A pies tez cie dyma?

Gość gość
Wiecie dlaczego tak jest? Nie ma prawdziwych mężczyzn, a my nie jesteśmy desperatkami, żeby rzucać się na każde portki. Ja też mam dosyć niedorobionych facetów. Nawet nie chce mi się zaczynać relacji. Ostatnio wszystkich spławiam. Wolę zadbać o siebie i rozwijać swoje pasje niż spalać się w kolejnym jałowym związku. Może kiedyś poznam prawdziwego mężczyznę i przejdzie mi alergia na wiecznych chłopców:D

Gość gość
16:33 Jaki seks? :D Większość z was potrafi tylko włożyć, zasapać się i trochę podygotać, a to ma niewiele wspólnego z seksem.

Gość gość
Opis seksu z******ty

Gość gość
16.46 jepłam :D:D

Gość gość
16:39 nigdy nie poznasz bo wszystkich splawiasz! :D a tak w ogole to pies was jebal! XD

Gość gość
Och, to napisz jak wyglada "prawidzwy seks", skoro taki z ciebie specjalista.

Gość gość
Ja jak mialam psa niestety odszedl 11miesiecy temu bylam tak zwiazana z nim ze gdy facet go uderzyl od razu z nin zrywalam moj pies byl dla mnie wszystkin gdu zamieszkałam z obecnym facetem jestesmy razem 4lata zmienilam jego podejscie do psa nawet z nim wychodzil czasem na spacer i gdy odszrdl ja wpadlam.w straszna histerie dwa tyg plakalam dzien w dzien i nie ukrywam ze mu tez bylo przykro ze go nie ma juz mimo ze go nie za bardzo lubil ale akxeptowal i gdybym miala wybierac wybralabyn osa jestem chora wiem

Gość gość
no i wyszły stareotypy - bo jak nie ma faceta to pewno seksi sie z psem :D:D no ludzie !! was pojepało chyba. a hormon o jakim ktos wyżej pisał to oksytocyna.

Gość gość
17:11 no fakt, jestes. :)