Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Poronienie ?

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od początku. Cały zeszły tydzień bardzo złe sie czułam, nudności, bol piersi, senność i czułam jakies takie rozdrażnienie. Do tego bolał mnie prawy jajnik. W sobotę nudności sie nasiliły, w niedziele bol tez był większy. Wzięłam pare tabletek przeciwbólowych i przeszło. W poniedziałek zauważyłam plamienie, taki przezroczysty śluz z krwią, pozniej juz była sama krew, jasnoczerwona. We wtorek miałam lekko podwyższona temperaturę i zauważyłam tez skrzepy. Myslalam,ze moze okres dostałam wcześniej, ale zastanawiało mnie jedno- z reguły podczas okresu brzuch mnie bolał, a teraz w miarę jak nasilało sie krwawienie to ustępowały wszystkie wcześniejsze dolegliwości. Piersi przestały bolec, w środę zauważyłam,ze nie czuje nudności w ciagu dnia. Dziś krwawienie było lekkie, bez skrzepów, raczej sama ciemno czerwona krew. Nie wiem, nie brałam pod uwagę tego,ze mogłam byc w ciąży i mogło byc to poronienie. Dziś lekko pobolewa mnie brzuch na dole,ale nie jest to uciążliwe. Umówiłam sie do lekarza , ale dopiero na przyszły tydzień. Wiec postanowiłam tak zapytać na forum, czy moze któraś miała podobnie i co to było ? Ja wiem,ze kazdy organizm jest inny :) tak z ciekawości tylko pytam i chyba dla spokoju sumienia.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować