Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrek1979

brak sexu powodem zdrady

Polecane posty

Gość Piotrek1979

Witam z małym zapytaniem dla dziewczyn , kobiet przez kilka lat mam wszystko , i właśnie się wszystko skończyło mam syna i tylko on się liczy a kobieta stała się niesamowicie wredna , oczywiście nie byłoby problemu rzucił bym dawno ale mam syna , a moje potrzeby na nią nie mogę już patrzeć

Gość gość
jak baba wredna to co się rozczulasz,wredna zasługuje na kochanice ,a najlepiej się rozwiedź ,jak dziecko podrośnie może chyba ze się dogadasz co do opieki

Gość gość
dzięki oczywiście się nie rozczulam płakać ie będę , zrobiłem milowy krok przespałem się z moją dawną dziewczyną i raczej wrócimy do siebie proste organizuję sobie życie na nowo

Chwila załamania w związku . Przemyśl jeszcze raz czy chcesz ułożyć sobie życie z swoją byłą . Może warto zastanowić się dlaczego matka twojego dziecka jest taka " wredna ". Może ma jakiś problem , do którego nie chce się przyznać i wyżywa się na wszystkich a głównie na Tobie. Wyznaj jej co czujesz , do czego Cię doprowadziły te złe emocje , powiedz jej że dopuściłeś się zdrady z tego powodu. Jestem pewna , że Tw kobieta wyzna Ci coś w podobie. Nie męczcie dziecka , pogadajcie i razem wyjdźcie z tej sytuacji .. Jeśli ty teraz zostawisz ją z synem i ona bd go wychowywać , wpoi mu do głowy że to tatuś odszedł do innej i dziecko Cię znienawidzi tak jak ja mojego ojca . Razem na pewno znajdziecie odpowiednie rozwiązanie . Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

Gość gość
Witam , dzięki za miłe słowa , jednak odpada nic nie wzmacnia jak wziąć sobie jacht i popływać samemu , temat związku już zakończyłem , nowy związek zobaczymy , wiadomym jest że facet bez kobiety normalnie funkcjonować nie będzie, wracać znowu do starej miłości to tylko chwilowa pociecha , dzięki za wpisy