Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sobie kupie mieszkanie to na strzezonym osiedlu i kupie dobre drzwi antywlam

Polecane posty

Gość gość

-aniowe, bo solidne drzwi antywlamaniwe to gwarancja bezpieczenstwa. Jak sie ma drzwi antywlamaniowe dobrej firmy to mozna jezdzic na wakacje na 2 miesiace i ma sie swiaodmosc ze nikt po twoim mieszkaniu nie grasuje, bo drzwi nie sforsuje :)

Gość gość
drzwi antywmalaniowe, okna antywlamaniowe, dobry zamek w drzwiach i strzezone osiedle to gwarancja spokoju i dobrobytu

Gość gość
A jak kogoś nie stać na drzwi typowo antywłamaniowe? nas np nies stać było wiec kupiliśmy dobry zamek z http://karolewscy.pl/k175,zamki-i-zamkniecia.html

Gość gość
dla złodzieja nie ma drzwi ani sejfu nie do zdobycia, ochrona nie zawsze bywa skuteczna. Chyba dla jakiegoś tępaka, co chodzi z młotkiem do wybijania szyb i łomem do podważania drzwi ☺ Jak jest tak bezpiecznie to dlaczego kradną samochody i co tylko zechcą z tych wypasionych osiedli? Słabe coś te wasze moce ☺

Gość gość
W tych programach reporterskich i różnych innych o tematyce kryminalistycznej już nieraz było, że nie ma żadnego pewnego i sprawdzonego sposobu na włamywaczy

Gość gość
no popatrz, a ja mam zwykłe drewniane drzwi, oryginalne z 1938 roku, jeden najprostszy zamek z marketu za 85 zł, poza tym mieszkam na Pradze, a to podobno taka kiepska dzielnica i też wyjeżdżam na 2 miesięczne wakacje :classic_cool: i jakoś nikt mi się nie włamuje