Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile waza i ile cm maja 2,5 letnie dzieci

Polecane posty

Gość gość

Bylam dzis w przychodni i moj maly ma 87cm i 11 kg wagi a lekarka powiedziala ze nie ma sie czym przejmowac- a ja sie martwie tak naprawde, moze znacie jakies takie danie zeby dziecko i uroslo i triszke przytylo. Sa dni kiedy ladnie wszystko je ale i sa dni kiedy nie bardzo chce mu sie jesc- macie moze jakies pomysly na jakies proste obiadki albo sniadania bo ostatnio u nas monotonnie - dziekuje

Gość gość
Moja ma 2l10m. Ma 101cm i 15kg. Wygląda szczuplo, zgrabnie. Je tak sobie. Ja sie martwię ze szybko rośnie. Wychodzi ponad 97centyl wzrostem.

Gość gość
corka ma 2l7m. mierzy 93cm i 12kg.Jest chudzinka mimo,ze je wiecej niz ja. Wszystkie dzieci z piaskownicy w jej grupie wiekowej sa sporo wieksze.

Gość gość
21.44 -moja na rok miała 84cm 11.400g na dwa 93cm 13,800.

Gość gość
synek, dokladnie 2.5roku- wzrost 100cm, waga 15kg. Ale wzrost to po rodzicach- wszyscy biora go za ponad 3letnie dziecko, bo jest wysoki w porownaniu do rowiesnikow, tym bardziej ze mieszkam w uk i tutaj dzieci sa chyba troche mniejsze ;)

Gość gość
Moj akurat szedl do przedszkola jak mial 2,5 roku to byl najwyzszy w grupie. Mial ok 102 cm wzrostu i wazyl 15 kg. Teraz ma ponad 3 i 108 cm i 16,5 kg. Nadal chudy a wysoki.

Gość gość
Mój roczny syn ma 86cm i waży 11.9kg, ale dzieciaki są różne, nie przejmuj się. 4letni syn szwagierki ma 95cm i waży 12.5kg

Gość gość
Mój ma 5 lat i wazy 14 i ekarka twierdz ze skoro wszytsko je to jest ok.

Gość gość
Mój syn na drugie urodziny ważył 11kg i miał jakieś 83-84cm. Teraz ma 3,5 roku, 94cm (no może zaczyna już podchodzić pod 95, ale więcej na pewno nie ma) i waży ok 13,2-13,5kg. Moje dziecko akurat niejadkiem nie jest. Od zawsze syn jadł ładnie, bez jakiegoś wielkiego grymaszenia, spore porcje. W przedszkolu bierze dokładki zupy, drugie dania tez ładnie zjada (ja nawet nie pytam, ale panie same mówię, że on tak ładnie je i się dziwią). A problem ze spodniami mam.. ciężko znaleźć na niego spodnie, które z niego nie spadają :-/