Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DeepThroat z połykiem sonda

Polecane posty

Gość gość

Ciekawy temat. Często poruszany w moim damskim towarzystwie. Czyli czy obciągamy k***sy swoim partnerom i czy łykamy ? Kiedyś sama przeprowadzałam rozmowy z wieloma obcymi kobietami na ten temat. Bez mała cały rok. Pytałam młode i starsze, mężatki i panny, blondynki i brunetki. Podzielę się moimi spostrzeżeniami. Z połykiem obciągają młode kobiety panny, ale też o dziwo starsze 40-letnie kobiety, które mają młodych partnerów. generalnie nie obciagają z pełnym wytryskiem w buzi mężatki a zwłaszcza te Panie, które mają swoje firmy lub wysokie stanowiska managerskie. One wychodzą z założenia, że mają kasę i pozycje to facet ma im dogodzić. Walić minetę na maksa a one z dobroduszności zrobią mu jedynie laskę. Dla nich łykanie jest uwłaczające. Powtarzam to są tylko moje spostrzeżenia. Zastanówmy się dlaczego mężatki nie lubią spermy męża. Bo seks mają raz w miesiącu i z lenistwa wolą tylko nastawić cipke do ******** a na obciaganie i lizanie spermy nie mają ochoty, bo jutro trzeba się dziećmi zająć albo wykonać trudny raport w pracy. Poza tym sperma naszych mężów nie zawsze ma odpowiednią konsystencje do picia. Ja sama osobiście nie lubię zbitej spermy, wolę płynną a smak ? No cóż w wielu wypadkach pozostawia wiele do życzenia. Wszystko zależy od tego jak nasi mężowie się odżywiają i czy palą. Aczkolwiek wiem po rozmowach z wieloma znajomymi, że marzą o tym aby ich partnerka spróbowała chociaż raz zakosztować ich spermy. Pamiętam sytuację, kiedy byłam 18 -latką, gdy po imprezie koleżanka, która sypiała już z facetami i miała o niebo większe doświadczenie, powiedziała do mnie rankiem: Kurwa muszę się napić kawy, ta sperma jest taka obrzydliwa. Na nieszczęscie swoje zapamiętałam to i przez wiele lat nie mogłam odważyć się aby spróbować. Wielki błąd. Teraz tego żałuję, ale niestety opinie naszych znajomych mają ogromny wpływ, zwłaszcza jeśli chodzi o sferę seksu. Czyż nie pytamy się koleżanki o tematy związane z analem czy nawet oralem ? Pytamy. I słuchamy tych bardziej doświadczonych i traktujemy je jako wyrocznie w sprawach ********* A przez to często powielamy te same błędy. Co do samego obciągania. Często dziwi mnie, gdy słyszę wśród moich bliskich kobiet, że rzadko obciągają. Uważam je za gorące suki a jednak nie obciągają. Uważają, że to poniżające. Jak to poniżające ? Skoro oni lubią lizać nasze cipki to dlaczego nie możemy zrewanżować się tym samym. Ja osobiście uważam, że obciąganie jest jedną z z******tych czynności jaką mogę zrobić. Dawanie przyjemności jest z***biście podniecające. Fakt, że podczas umiejętnego lizania k****a i ssania jąder, penis stoi jak maczuga Herkulesa, czyni mnie bardziej podnieconą i dowartościowaną.

Gość gość
z c****a nigdy nie poleci tyle co z k****a. poza tym c**eczka ma smaczne soki - przynajmniej moja, probowalam - calkiem niezle, takie neutralne, nie ma smaku, jakbym kisiel bez smaku jadla, a sperma to chuyostwo niesmaczne i za duzo jej zawsze. poza tym jestes facetem. zadna laska by tak nie pisala chuyku