Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dowód że każda kobieta wymaga modela z wyglądu

Polecane posty

Gość gość

Cytat osoby Oczywiście że w przypadku mężczyzn wygląd kobiety nie jest kryterium decydującym, fajnie jak dziewczyna jest atrakcyjna i zgrabna, ale nie jest to żaden gwarant fajnej osobowości i tego, że przy kobiecie będziemy czuć się dobrze. To kobiety w większości przypadków patrzą na wygląd i tym się sugerują, może przykład który podam jest troszkę nie na miejscu i zapewne wiele Pań się z nim nie zgodzi, ale wystarczy popatrzeć jakim kryterium kierują się kobiety przy zakupach, chociażby telefonu, auta, komputera, mieszkania, itp... na I miejscu zawsze będzie liczył się wygląd, a o tym z czego dana rzecz jest zbudowana, jak, jakie ma parametry i czy w ogóle warto ją mieć, to już nie myślą, najważniejsze aby było ładne i aby inni zazdrościli.

Gość gość
Witam zakochałem się w pewnej osobie gadała że mną uśmiechała się do mnie dawala się całować w ręką Machała do mnie pytała się czy będą później to się wszystko zmieniło raz gadała raz nie później trochę inaczej już mnie traktowała kiedyś zapytałem się czy jestem w jej typie nic nie odpowiedziała tylko popatrzyła raz mi powiedziała że to chyba już koniec jej związku ale się pogodziła później jeszcze raz się zapytałem czy jestem w jej typie ona na to ze ma chłopaka co mam o tym myśleć już nie wiem

Gość gość
Gates, Buffet, Zukerberg i inni milionerzy wygladaja bardzo przecietnie, wrecz sa brzydcy, a moga miec niemal kazda kobiete na swiecie, w tym absolutne pieknosci i modelki (co ciekawe, mimo mozliowsci , kazdy z nich jest z bardzo przecietniej urody partnerka - widac ze mowimy o madrych facetach). Przestan w koncu medzic jak potłuczony, ,bo powtarzasz bzdury i robisz to w kolko jak PSYCHOL.