Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nerwy wzrastają samobójstwo kiedyś tez

Polecane posty

Gość gość

Robiłem test na depresję jeden ciężka , drugi dosyć duża , mam stresy kłopoty brak kogokolwiek siedzą we mnie nerwy w sumie jak bym się powiesił to by mi przeszło , lekarze za pół roku chcą coś zacząć od roku ,,,

Gość gość
poprawic ci humor teledyskiem?

Gość gość
W dupie mam to został mi rok szkoły , myślę czy zdam jest mi mega trudno zrezygnuje z próby matury chodź umiem więcej od połowy tych absolwentów i jak nie zdam żyły mi pójdą mam cel praca inne problemy niech mnie kurva puszczą tyle nie mam nic do tej szkoły nawet Lubie

Gość gość
czlowieku jak masz dobra pamiec to nie ma sensu sie duzo uczyc do matury. ja malo co powtarzalam i nawet niezle zdałam:D ale na bieżąco na lekcje sie uczylam

Gość gość
Ja się uczę i nie wiem czy zdam a sporo umiem

Gość gość
Wiec Nie Mów Mi Spokojnie Rozwiąże Sobie W Niedziele zeszloroczne Tylko Nie Wiem Kto Mi Sprawdzi Np Rozprawke Tak Mnie zalatwili

Gość gość
Nie zrozumiesz możliwe ze kiedyś popełnienie samobójstwo chciał bym tylko żeby zapytali lekarza i sprawdzili o ile sytuacja miała miejsce (druga na pewno nie ) czy ktoś nie trafił tam szybciej moje zapisy to masakra i czy każdy jest trzeźwy nie chce policji radze sobie sam ją poszedłem do psychiatry to tak mnie zalatwili

Gość gość
Nie wymiękaj! Ile masz lat?

Gość gość
21 depresja , stresy nie umiem nic

Gość gość
Chciałem żeby tylko ktoś mi pomógł trochę pokierowal , doradził , przyjzal się temu z mojej strony jakaś duszę czuwajaca

Gość gość
Rozumiem ze tez mi nie pomożesz lepiej studentom 4 lata na bezrobociu dobra nq

Gość gość
Własnie cały czas kombinuję, jak mogłabym Ci pomóc. Jesli widzisz jakiś sposób, to napisz.

Gość gość
Dobrze zrozumiałam, że nie masz nikogo bliskiego?

Gość gość
Nie mam mam rodzinę która myśli ze ja jestem nierob i sobie bimbam mogę ci to wszystko streścić czekaj dziękuję za zainteresowanie

Gość gość
MAM 21 lat nigdy nie miałem dziewczyny obwiniam swój "nudny " charakter , chodziłem do technikum bałem się chodzić na praktyki , racja potem mi nawet szlo ale racja , nie zdalem wyrzucili mnie (byłem posmiewiskiem) , poszedłem do liceum dla dorosłych tam cofneli mnie pół roku pół roku oblalem czy uczciwie dziś nie wiem tak czy siak poprawki nie miałem jak inni , okradli mnie być może i zabili zmieniłem liceum tam pół roku oblalem przeskok jest potwornie duży bez możliwości nauki został mi rok chce go skończyć nie bd deklarowac się do matury (co uważam za niesprawiedliwe żeby zdać ) jestem mało zasady i odludny w głównej mierze dla tego , tez gorszy mam bardzo słaby wzrok (nie chce okularów) i trzęsą mi się ręce przez co nie umiem np zrobić zdjecia wiec uważam się za gorszego dodać moje kłopoty z np zawiazaniem siatki to wgl , kupę śmiechu ludzie maja ze mnie , jestem słaby , podałem mojemu znajomemu dane nie chcialem i boję się że mandaty kiedyś dostane , boje się o przyszłe życie , wkurzają mnie ludzie zdający liceum dla dorosłych nie wszyscy , wkurza się np jak dadzą sprawdzian ja się uczę potem go nie ma , jak nie zdam żyły mi pekna , w pracy sobie średnio radze zawsze ktoś się przyczepi suma sumarum jestem pracowity , uważam się A nieudacznika nie wiem depresję mam chciałem zrobić np prawko ale wzrok , głowa , ja nie pozwalają na to rozumiesz miej więcej słyszę różne głosy w głowie denerwujące

Gość gość
Nie lubię ludzi i to tyle nie chce być szczurem w przyszłym życiu , mogę być w piekle mam dość tego czuje się oszukany i tyle czasem chce mi się płakać w dupie mam to czasem słyszę ze moja misją powinno być nie spanie pod mostem ee tam nie wiem już sam wejdę za 20 min czekając na wpis

Gość gość
Moja rada na tę chwile jest taka - nie rezygnuj z matury. Postaw sobie poprzeczkę trochę wyżej, niż ci sie wydaje że możesz, i rób wszystko, żeby odnieść sukces. Pokazuj ludziom, że ci zależy, że się starasz, to zaczną ci pomagać. Masz co najmniej 1 atut - dopiero 21 lat, czyli dużo czasu, żeby wyjść na prostą. Kolegami sie nie przejmuj, niech bydło rechocze, powiedz sobie, że masz ich gdzieś i rób swoje.

Gość gość
Nie rozumiesz wgl daj mi spokój niech spier dobra ale dzięki najlepiej olewac daj spokój mi tam

Gość gość
W d***e to mam sam zdecyduje co zrobię 21 lat w d***e mam tych psychologów gotuje się gadam sam ze sobą ale chu.j się nadają k***y idę spać tam z taką pomocą to k***a mogli by mi dać smiertelne

Gość gość
Te leki co teraz biorę działają po 1.5 h masakra dobrze ze tych 2 nie biorę zamula ostra