Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brak porodów wpływa negatywnie na organizm?

Polecane posty

Gość gość

Czy kobieta, która nie rodziła jest bardziej chorowita niz taka, która rodziła chociaż raz?Spotkałam się z taką opinią własnie.

Gość gość
Zalezy co to znaczy, chorowita. i nie chodzi o porody, tylko raczej ciąże, np. ciąża i to najlepiej kilka, zmniejsza prawdopodobieństwo zachorowania na raka jajnika. Tyle ze wystarczy brac tabletki antykoncepcyjne zamiast ciąży, i efekt ten sam.. Ciaza tez wiele wyciąga z organizmu, kosci, zęby osłabiają się, nie mowiac o porodzie, który jak jest ciężki to na starosc wypadająca pochwa , itp

Gość gość
Z tą pochwą wypadająca to nie jest tak strasznie, ponieważ, kiedy kobietę natna, to dziecko szybciej sie urodzi i ochroni to kobietę przed późniejszymi problemami z wypadaniem.

Gość gość
nie sadze. to jest ideologia rozsiewana przez rodzace zeby i inne poddały sie temu procederowi :O

Gość gość
jakiemu procederowi? Przecież poród jest najnaturalniejsza rzeczą, kobieta jest przystosowana do rodzenia fizycznie i nie wyrzadza jej to szkody.

Gość gość
gość dziś jakiemu procederowi? Przecież poród jest najnaturalniejsza rzeczą, kobieta jest przystosowana do rodzenia fizycznie i nie wyrzadza jej to szkody- x x poród jest naturalny, ale to nie znaczy, ze ciaza czy poród nie wyrządza szkody. Szkody sa poniekąd naturalne tez, jak starzenie.. w naturze tez - co 16 kobieta przy porodzie umiera..

Gość gość
na szczęście na mnie nikt nie nastaje bym rodzila. przeszlam kiedys zapalenie serca, musze teraz chuchac na siebie. nie wyobrazam sobie jakbym miala rodzic. poza tym nie moge przytyc, nie moge duzo jedzenia w siebie pakowac bo mi zoladek mowi basta, nie wiem jakbym wyzywila to dziecko. nie dalabym sobie piczy nacinac. p*****le nie mam do tego weny. chce odzyc po latach chudych, chce sie bawic i cieszyc a nie wp******lac w dziecko.

Gość gość
oczywiscie, przeciez nie od dzis wiadomo, ze kazda suka powinna chociaz raz sie wyszczenic, to sie przekladaat akze na ludzi ;----------) dlatego wlasnie zchroniska kastruja zwierzeta, zeby ograniczyc liczebnosC ich u siebie nietylko ze juz nie urodza ale takze ze zybcie jzdechna ;pp

Gość gość
Daj se spokój z dziećmi. Nie wiadomo, czy wojny nie będzie, wszystko się automatyzuje, ludzi potrzeba coraz mniej, te cudowne dzieci obecnych i przyszłych rodziców rychło oddadzą ich do eutanazji, bo to będzie zupełnie inne, oderwane pokolenie, o "nowoczesnych" priorytetach- wygoda, wygląd, przyjemność.

Gość gość
haha, spojrz na sowja suke z rozwalona pissda. patrzyles w jej cieknace lejace rozerwane krocze podczas porodu? zasiałeś ja doskonale? to mozesz juz zdychac, wypelniles swoja misje dziejowa :D x 3 cesarki - i kobieta zmarla w szpitalu. polecam ssukom cesarki :)