Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myslicie o tej sukience na wesele?

Polecane posty

Gość BAYER FULL FAN 24 LATA
Przebajerowana.

Gość gość
Takie dzindziboły obcierają pod pachami.

Gość gość
Obie mi sie nie podobaja i jakos nie pasuja mi na wesele.

Gość gość
Popieram. Takie sukienki to jak idziesz do kogoś na wesele a nie na swój własny ślub. Jeszcze któraś z zaproszonych dziewczyn zostanie pomylona z panną młodą jak ubierze coś ładnego. Bo te nie są w one ładne. Ta 2 by jeszcze uszla ale ta 1? Tragedia! Jednak nadal uważam że to są kiecki na imprezę nie ślub.

Gość gość
Według mnie obie brzydkie i nie nadają się na wesele... Mnie też czeka niedługo zakup sukienki na wesele, ale żadnej z tych dwóch bym nie wybrała, są okropne. Najlepiej pochodzić po sklepach, bo jak zamówisz przez neta to nigdy nie wiesz co ci przyślą, te zdjęcia są przerabiane photoshopem, na zdjęciu wszystko OK, a przyjdzie jakaś szmata. Dlatego lepiej iść po sklepach pochodzić i poszukać. Ja bym chciała jakąś rozkloszowaną, do kolan albo krótszą.

Gość gość
a to wesele w kosciele? bo jak tak, to pierwsza ma zbyt gleboki dekolt, a druga jest za krotka. Do kosciola tak nie wypada!!!

Gość gość
Ta spoko, tylko kolor na wesele nie za bardzo.

Gość gość
Jak można na wesele kupić sukienkę za 100 zł żenada

Gość gość
a gdzie ona napisala ze to ona bierze slub i szuka dla siebie - dla panny mlodej? jak mi laska pisze, ze szuka sukienki na wesele to jest to dla mnie rownoznaczne ze bedzie gosciem weselnym :D inaczej uzylaby sformulowania "dla panny mlodej" x zatem 1 suknia srednia ale jak juz to do slubu cywilnego. przeciez do kosciola ubiera sie zupelnie inne sukienki. a co zlego jest w 2 sukience? dobra dla goscia weselnego - wyglada ok, poza tym teraz jest boom na tego typu sukienki, widzialam je juz na wielu pogodynkach i to wyglada extra - ale fakt, nie wiadomo co przyjdzie z takiego sklepu :/ moze zalando jest bardziej pewne. x co ma cena do tego? mozna jak najbardziej wyhaczyc super sukienke dla goscia za 100-150zl. jak ktos nie sra pieniedzmi i musi kupic: -sukienke - buty - garsonke, marynarke - kopertowke - dac ok 400 zl na prezent - wydac 100zl na paliwo - 50zl za nocleg to uwierz mi wole dac 100 zl za kiecke a 350 zl za buty - bo maja one byc porzadne, nie uwierac, obcierac - zeby dalo sie przetanczyc cale wesele. takie buty ubierzesz potem setki razy a sukienki przewaznie leza na dnie szafy, wiec 100 zl nie bedzie mi zal za sukienke na 2-5 razy :D

Gość gość
Ja dalam 159 zl. Potem przerobie na wizytowa.

Gość gość
a co to jest wizytowa? po co ci wizytowa? tzn taka elegancka? do pracy takie musisz miec? po co przerabiac sukienke? na dyskoteki bedziesz miec

Macie wesele i żadnego pomysłu jak się ubrać, aby olśnić całe towarzystwo? Załóżcie tą sukienkę a gwarantuję, że będziecie się czuły wyjątkowo i bardzo pięknie - http://www.cozacena.pl/fioletowa-sukienka-na-wesele-336-2,31965. Sukienka jest klasyczna z koronki. Co ją wyróżnia?? Zdecydowanie kolor. Piękny i rzucający się w oczy fiolet. Sukienka wspaniale podkreśla nasze plecy. Wokół dekoltu znajdują się rewelacyjnie, faliste wykończenia. Mój egzemplarz zamawiałam z portalu www.cozacena.pl. To strona bardzo uczciwa.

Macie wesele i żadnego pomysłu jak się ubrać, aby olśnić całe towarzystwo? Załóżcie tą sukienkę a gwarantuję, że będziecie się czuły wyjątkowo i bardzo pięknie - http://www.cozacena.pl/fioletowa-sukienka-na-wesele-336-2,31965. Sukienka jest klasyczna z koronki. Co ją wyróżnia?? Zdecydowanie kolor. Piękny i rzucający się w oczy fiolet. Sukienka wspaniale podkreśla nasze plecy. Wokół dekoltu znajdują się rewelacyjnie, faliste wykończenia. Mój egzemplarz zamawiałam z portalu www.cozacena.pl. To strona bardzo uczciwa.

Proste sukienki są najlepsze, bo możemy je wykorzystać kilka razy na różne okazje. Takim modelem jest długa beżowa suknia. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.