Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukam kobiety która będzie mnie utrzymywała

Polecane posty

Gość gość
Mam 55lat jakiemuś fajnemu 40 latkowi dam dach nad głową.

Gość gość
PROWOKACJA, dajecie sie wkrecac jak male dzieci.

Gość suki wy
dlaczego facet ma utrzymywać babe?? to nie problem???

Gość gość
Mogłabym utrzymywać i dbać tylko o swoją urodę i pracę, którą zresztą lubię ale w zamian: -zawsze porządek w domu, przychodzę i chcę odpocząć w czystym -przygotowane ubrania, buty, czyste, wyprasowane, wypastowane -porządek w samochodzie -zwierzaki zdrowe, nakarmione -nie mam czasu na robienie posiłków, więc koniecznie musi umieć gotować i przyrządzać mi to co lubię do pracy i po pracy, generalnie jedzenie przez cały dzień, bo nie będę stać przy garach -oczywiście gdyby pojawiło się dziecko zostawiam je jemu w domu na wychowanie -masaże, seks itp. wiadomo, wtedy kiedy potrzebuję Dla mnie zostaje dbanie o siebie i zajmowanie się zarabianiem kasy :)

Gość gość
gość dziś Mogłabym utrzymywać i dbać tylko o swoją urodę i pracę, którą zresztą lubię ale w zamian: -zawsze porządek w domu, przychodzę i chcę odpocząć w czystym -przygotowane ubrania, buty, czyste, wyprasowane, wypastowane -porządek w samochodzie -zwierzaki zdrowe, nakarmione -nie mam czasu na robienie posiłków, więc koniecznie musi umieć gotować i przyrządzać mi to co lubię do pracy i po pracy, generalnie jedzenie przez cały dzień, bo nie będę stać przy garach -oczywiście gdyby pojawiło się dziecko zostawiam je jemu w domu na wychowanie -masaże, seks itp. wiadomo, wtedy kiedy potrzebuję Dla mnie zostaje dbanie o siebie i zajmowanie się zarabianiem kasy usmiech.gif JESTEM TWOIM IDEAŁEM spotkasz się?

Gość idealny facet
gość dziś ja się chce zapisać na to