Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIE KUPUJCIE TELEWIZORA Z MANTY Z BIEDRONKI!!!

Polecane posty

Gość gość

jednak to gówno totalne, obraz sie tnie zmula niesamowicie poszedlem odniesc to gowno[czsesc]

Gość gość
dobra nie bede

Gość gówno w błyszczącym dresie
co to znaczy że obraz się zmula? :)

Gość gość
u mnie w biedronce sie tak rzucili że jak dostawa przyjechała to w pół godziny nie było już żadnego telewizora:D i grzeje sie strasznie to cholerstwo, to mój monitor od kompa może chodzić cały dzień i będzie tylko lekko cieplutki, a ten telewizor działa kwadrans i gorący jak nie wiem co i jeszcze od góry pluje gorącym powietrzem:o

Gość gość
no zamula tak jakby ci na jutubie buforowało cały czas, tylko że na tv to rzadziej, ale ciężko sie tak ogląda i jeszcze takie piksele sie dziwne robią, tak jakby jeden obraz, jedna klatka sie zatrzymała pojawia się już inna ale jeszcze przebija ta z przed chwili i jeszcze sie wybarwia na jakieś żółto fioletowe kolory masakra totalna

Gość gówno w błyszczącym dresie
chyba rozumiem :D sprawdź kolego, czy aby przewód antenowy masz w porządku :D u mnie też obraz "ciął" i "zmulał" podczas euro co doprowadzało mnie do istnej kurwicy, a przyczyną okazała się uszkodzona wtyczka :D

Gość gość
teraz już po ptakach odnioslem to gowno:D doloze 2 stówki i se kupie co lepszego, nawet z USB to wcale odtwarzac nie chcialo:o 3 pendrivy probowalem, kazdy byl najpierw sformatowany, w folderze 3 zdjecia a ladowalo 5 minut:o a o odtwarzaniu filmu w FullHd to nawet nie ma co mowic:o😭

To wina twojej anteny cipcio:D Ja tam sprzęt z biedry sobie chwale, jakieś 8 lat temu kupiłem se tam za 3 stówki dysk przenośny 1tb i działa se do dzisiaj hehe

Gość gość
sformatowany, w folderze 3 zdjecia a ladowalo 5 minutpechowiec.gif a o odtwarzaniu filmu w FullHd to nawet nie ma co mowicpechowiec.gifbeksa.gif To faktycznie lipa... :D Kup Samsunga, te telewizory odtwarzają wszystko, nawet rmvb :D

Gość gość
piwosz to kup se do tej kawalerki telewizorek za 4 stówki dziewczyny nie masz, wieczory nudne to se chociaż tv pooglądasz:D:D:D

Gość gość
ale to nie jest żadna wina anteny, bo jakoś na starym telewizorze i to jeszcze przez chiński dekoder tv naziemnej za 50zł wszystko działało bardzo dobrze

Gość gość
Cipek:D co za kóórwa się tam loguje na piwosza bez kreseczki ??

Gość gość
gość dziś przecież wiesz cwelu, że to him się podszywa :D