Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość durnie to młodzi

Młodzi ludzie to debile

Polecane posty

Gość durnie to młodzi

głupotami się zajmują i o głupotach myślą, durnie

Gość gość
prawie każdy poniżej 30/35 to debil, choć i czesto starsi też debile, ale chyba mniejszy %

Gość asiutka   1999
Ktoś chyba tych młodych uczył i wychowywał (wychowuje).

Gość Nightcrawler
21-25 latki z tego forum to najgorsze egzemplarze. Myśli samobójcze, zafiksowani na punkcie seksu i własnego wyglądu i na domiar złego sami nie wiedza czego chcą i dokąd zmierzają.

Gość zrobią wszystko by roohać
młodzi faceci tylko o roohaniu myślą 24/7, tak od nastolatka pewnie do 40stki, dopiero potem zauważają tego bezsens

Gość gość
dziś Zgadzam sie z tym, mimo ze naleze do tej grupy. Wspolczesny swiat wywiera na nas taki wplyw. Nie wygladasz - nie istniejesz. Seks wszedzie. Tyle mozliwosci, ze nie wiadomo za co sie zabrac porzadnie. Jednym slowem dekadentyzm. I wszystko powyzsze wywoluje mysli samobojcze.

Gość hormony rozwalają
Nightcrawler dziś 21-25 latki z tego forum to najgorsze egzemplarze. Myśli samobójcze, zafiksowani na punkcie seksu i własnego wyglądu i na domiar złego sami nie wiedza czego chcą i dokąd zmierzają. >>> co się im dziwić jak hormony ich wręcz rozwalają, i kto przez to nie przeszedł ( np. kobiety ) to nigdy tego nie zrozumieją, no może dopiero koło 40stki jak ich hormony zaczną szaleć i mają chęć na roohanie 24/7

Gość gość
Mam 25 lat, jestem facetem i mam pełno zainteresowań. Świat zewnętrzny mnie mało co interesuje. O kobietach non stop również nie myślę. Wolę się zamknąć w swoim świecie.

Gość daj znak 25latek
gość dziś też jestem facetem choć starszym i mam tak samo, może pogadamy, czym się interesujesz?. Nie jestem żadnym gejem, tak tylko pytam. daj jakiś kontakt jak chcesz

Gość gość
15:32 Problem w tym, że nie słucha się rodziców, nauczycieli, tylko kolegów i koleżanek, tych źle wychowanych. i pokręconych. Efekty widoczne, aż strach.

Gość gość
Debile, to mało. Nieodpowiedzialni, leniwi, roszczeniowi. Zawsze znajdą winnych, ale nie tam gdzie trzeba, czyli w sobie.

Gość gość
Jestem w tej grupie wiekowej i jakoś nie widzę tych kompletnie niezaradnych, głupich ludzi :)

Gość gość
Każdy jeden mądry, mądrzejszy od poprzedniego.

Gość faaak
Młodzi ludzie to debile jednaK