Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usunąć 2 tygodniową ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Jestem swieżo po porodzie zakończonym cesarskim cięciem, blizna jest jeszcze nie zagojona, ciąża rozerwałaby mi brzuch :( Test ciążowy wyszedł mi pozytywny, jestem w ok 2 tygodniowej ciąży może nawet mniej. Nie mogę mieć teraz dziecka, już mam 2 i mi wystarczy, poza tym musialabym oddac do adopcji bo nie mam naprawde warunków :( Pomocy, co robić. Jakie leki, jakie metody... X Nie piszcie o zabójstwie, bo tam jest tylko pęcherz płodowy i nie ma żadnego bijącego serca...

Gość gość
Skoro to tylko pęcherz, przyklej plaster na pęcherze.

Gość gość
tabletki poronne. Wszystko inne bedzie niebezpieczne. Powodzenia. Wygoogluj women on waves badz women on web . org

Gość gość
Przesyłka będzie długo szła. Najgorsze jest to, że jestem sama a boje się tego krwotoku. A słyszałam, że podobno aspiryna działa to prawda? A może iść do ginekologa i poprosić o pomoc? Tylko ile to będzie kosztować. Czy gorąca kąpiel by mi pomogła i ćwiczenia? Podaje kontakt do siebie: inana89@interia.pl Proszę o pomoc :(

Gość gość
Kiedyś na wsiach stare babcie, doslownie wyskrobywały ten pęchcerz i jakoś ludzie żyli... Można to dalej spokojnie zrobić, tylko trzeba się trochę znac na tym...

Gość gość
idź do normalnego ginekologa, a nie skrobacza, to ci kobieto powie jak się w takich sytuacji postępuje. Medycyna leczy raka i choroby na które wcześniej się umierało w polu, z twoim przypadkiem też sobie poradzi. Uwierz nie jesteś jedyna, jest XXI wiek i można spokojnie być LECZONYM i wszystko dobrze się skończy. I dla ciebie i dla dziecka. Bez krwotoków, powikłań, aborcji. I przestań leczyć się internetem , wyszukiwać jakieś głupoty i się nakręcać tylko idź do lekarza. Lekarz leczy i pomaga. Tak działa cywilizowany świat. A autora wpisu o źródłach pozyskiwania tabletek ostrzegam, że pomocnictwo w aborcji jest czynem zabronionym z artykułu 152 § 2 kodeksu karnego i za to grozi więzienie.

Gość gość
Tabletki poronne działają świetnie, raz z nich korzystałam i wszystko poszło gładko. Tylko ja wczesniej robilam badania na kerzepliwosc krwi no i nie byłam po porodzie. Musisz skonsultować się z lekarzem, jeśli mieszkasz w dużym mieście znajdziesz takiego bez problemu, który zechce Ci pomoc za drobna "przysługę" czytaj $..

Gość gość
Te tabletki z tej strony to przeciez cytotec, podaje sie go kobietom przed lyzeczkowaniem m.in. Sama mialam zakladany 2 razy bo mi ciaze obumieraly. Sa bezpieczne, z tej strony korzystaja kobiety z roznych krajow. Gdyby cos sie dzialo jedzie sie do szpitala i mowi ze test byl pozytywny i teraz jest krwawienie. Potraktuja cie jak kobiete roniaca.

Gość gość
Jeżeli jesteś niedawno po porodzie i ciąża wczesna, to w zasadzie każdy ginekolog powinien przepisać tabletki poronne, gdyż kolejna ciąża jest zagrożeniem dla zdrowia kobiety. A jeśli odmówi jeden czy drugi, to w necie jest pełno ogłoszeń lekarzy "przywracających okres". Dzwonisz, idziesz, płacisz, dostajesz tabletki, bierzesz, dostajesz krwawienie i później idziesz na wizytę kontrolną. Domowych metod nie polecam, bo możesz tylko uszkodzić zarodek i urodzisz zdeformowane dziecko, albo upośledzone, bo nie ma gwarancji, że usuniesz,

Gość gość
Chyba, że dostanie krwotoku, zapaści albo wstrząsu. Wtedy do szpital nie dojedzie i może skończyć na drugiej stronie tęczy. Jak skrajnie nieodpowiedzialnym trzeba być żeby proponować bez wywiadu, badania i wiedzy specjalistycznej łykanie jakiegoś syfu "z przesyłki". Kobieto nie rób tego !!!! Komentujący tutaj goovno wiedzą o powikłaniach i nie zdają sobie sprawy z odpowiedzialności która na nich spada dając takie "rady".

Gość gość
A czy duże jest krwawienie po tym cytotecu?

Gość gość
No jest spore krwawienie, ale też pewnie zależy jak u kogo. Moja koleżanka kiedyś brała, dawno, jak miałyśmy po 17 lat, to pamiętam jak dziś, że krew jej po nogach leciała. Jeszcze u mnie brała, bo u niej matka była w domu, a u mnie rodzice w pracy. Później jakoś po tygodniu poszła do ginekologa na wizytę, powiedziała, że niby ją coś boli, ale wykonał badania i wszytko ok było, nawet nie kapnął się, że w ciąży była i usunęła.

Gość gość
Krawienie wieksze niz przy okresie bo zluszcza sie ta cala sluzowka ktora narasta w ciazy. Ludzie nie mowcie ze mozna przy tym umrzec. Mnie wypuscili w ten sam dzien do domu po lyzeczkowaniu. Dostalam tylko antybiotyk po cieciu czy skrobaniu czy jak to wyglada :(. Brzuch mnie bolal bardzo moze 2 godziny i mialam zakaz przez kilka dni wysilku fizycznego.

Gość gość
Zalezy jak krótko jestes po porodzie bo hormon ciazowy moze byc jeszcze w organizmie. Najlepszym rozwiazaniem jest tu wizyta u gina.

Gość gość
Do 12.39 hahahahaha . Jeszcze im powiedz ze mialam terminacje. PS. Ja udzielam info a nie namawiam. Autorko- nic sama nie rob. Tabletki Ida ok tyg . Krwawienie jak krwawienie, zalezy od organizmu I ciazy .

Gość gość
Nie rób tego! Ja namawiam Cię na utrzymanie ciąży i urodzenie dziecka. Piszesz, że masz dwoje i jesteś sama... Gdzie ojciec dzieci/dziecka? Czy on też Tobie radzi szukanie tabletek na necie? ;-( Jeżeli jednak na prawdę musisz usunąć/dla mnie niepojęte/ to szukaj lekarza. Nie wierzę w te bzdury, że dziewczyna poroniła a lekarz nie poznał albo w szpitalu się nie zorientowali ;-( Możesz tego nie przeżyć, to jest bardzo niebezpieczne i nieprzewidywalne. Piszesz, że masz już 2 dzieci, może o nich pomyśl zanim połkniesz coś z internetu ;-(

Gość gość
PS. Mi pielegniarka dala tabletki I wyslala do domu. Krwawienie sie zaczelo ok godz. pozniej .

Gość gość
Pojedź do Namysłowa.

Gość gość
do 13:49 Oczywiście że jak lekarz jest dobry i cwany to się pozna. Tylko on to ma w doopie. Co go to obchodzi że jakaś pindzia woli robić ze swojego ciała ściek i poddawać się ryzykownym zabiegom medycznym za pomocą tabletek z internetu. Ani to jego matka, siostra, żona ani nikt bliski. Jeszcze by miał problemy. A tak powie że "wszystko w porządku" - kto mu zabroni? Nie poznał się bo widocznie jest słaby i się nie zna :) Co nie wolno mu? Heheehe. Tak samo "pielęgniarka", która po podaniu tabletek, każe iść do domu. Żeby w razie co nie musiała nikogo ratować :) Niech sobie potem kretynka co wzięła tabletki dzwoni po pogotowie i sama się tłumaczy. Sama se wzięła tabletki to niech sama się ratuje. Tak to wygląda. Obudźcie się.

Gość gość
masz świeże blizny a dawać doopy to możesz ? i wtedy nic Cię nie bolało ?

Gość gość
To ja z 13:49 Moja babcia prowadziła prywatny gabinet ginekologiczny, opowiadała mi o kilku przypadkach kobiet, które same sobie radziły i nie poradziły... To są niebezpieczne sprawy. Dziwię się kobietom, które tak ryzykują.

Gość gość
Ibuprom w duzych ilosciach, tabletki antykoncepcyjne po kilka na raz, aspiryna, gorąca kąpiel, zioła. . Wygoogluj sobie domowe sposoby na a, laska prowadzi bloga ze szczegółowymi informacjami. Z 2 tyg poradzisz sobie nex problemu. Jeśli się nie uda to jedź do czech. Masz 8 tyg. Powodzenia.

Gość gość
Nie pisza jakie byly okolicznosci smierci kobiety. Pisza ze moga zostac resztki plodu. Plod to dziecko od 12 tygodnia. Jak ktos bierze tabletke tak pozno to sie nie dziwie. Poza tym faktycznie najlepiej isc po do lekarza i powiedziec ze mialo sie bardzo duze krwawienie zamiast spoznionego okresu zeby zrobil usg.