Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysza522

Mój narzeczony pisze i rozmawia ze swoją ex

Polecane posty

Gość mysza522

Mój narzeczony pisze ze swoją byłą, z którą był dziewięć lat, ale się rozstali. Właściwie to piszą i dzwonią do siebie i czasem nawet zdarza się mu odebrać od niej telefon w mojej obecności. Mówiłam mu, że to mnie boli i prosiłam, żeby nie odbierał od niej przy mnie. Ale on nadal to robi... Rozstali się w zgodzie, dlatego nie chce go winić za kontakt z nią, rozumiem że się kolegują, ale jednak mimo wszystko nie potrafię poradzić sobie z zazdrością i smutkiem, bo niekiedy mam wrażenie że za bardzo cieszy się, że do niego zadzwoniła. Nie wiem co robić..

Gość gość
niektore kobiety rozstaja sie z mezczyzna po tym jak wspomniał o bylej jestes bardzo tolerancyjna

Gość gość
no to prawda,jak ktoś mi gada o byłej zaraz zdejmuje w sobie blokadę na któregoś krążącego koło mnie i zaczynam odreagowywać,a na ile to zależy jak bardzo jestem drażniona

Gość gość
Tak się nie robi. Nigdy, nikomu. Bylo rozstanie i koniec relacji. Czemu z nim jesteś?

Gość gość
Debil. Tak się nie robi.

Gość gość
Spoko, mój były się spotykał nawet w mieszkaniu ze swoją byłą. Z tego i wielu innych powodów został moim byłym. Rozstanie w zgodzie to jakaś bzdura. Skoro była zgoda, to po co rozstanie? Rozstanie to wg mnie zawsze bardziej Wola jednej osoby, zawsze bardziej wina jednej osoby i zawsze czyjeś zranione uczucia. Ja nie jestem z moim byłym w żadnym kontakcie! Nje moglabym, a nawet nie chciałabym tego niepokoju dawać jego nowej dziewczynie, jaki mi zafundowała jego była!

Gość gość
Jestem tolerancyjna i wyrozumiała ale są jakieś zasady. Nie ma takiego czegoś jak była czy były. To działa w obie strony. Nie wyobrażam sobie nawet żeby mój facet miał kontakt ze swoją byłą

Gość gość
Jak naprawdę chcesz wiedziec co on myśli o swojej eks, co do niej czuje, czy ma na cos jeszcze nadzieję, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
a może to przez ciebie rozstał się z byłą?

Gość mysza522
To nie przeze mnie rozstał się z byłą. Był sam dwa lata, zanim poznał mnie.

Gość gość
Dokładnie kontakt z byłym /była to absurd. Z jakiegoś powodu są byłymi. Nie robi się tak komuś nowemu z kim się jest. Ja z żadnym nie pozostaje w kontakcie. To były pomyłki.