Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedyś mieszkałam w namyslowie

Polecane posty

Gość gość
Nie ma większej dziury jak Namysłów hahaha przecieeeeeeeż są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa oraz wszystkie wsie zrooooooooooooooozum to imbecylu p***booile razy mam ci to udowadniać jakie miasto podobnej wiekszosci ma tyle obiektów rozrywkowych gastronomicznych sportowych sklepów od namysłowa co? ja nie znam nawet nieco wiekszych miast z taką ilością wszystkiego dużo większych miast ma mniej niby które z miast podobnej wielkości ma dwie galerie handlowe a niedlugo bedzie trzecia co? przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Hejter – określenie osoby która wyraża kłótliwe i agresywne komentarze w Internecie. Wrogie komentarze mogą być postrzegane jako akt cyberprzemocy i molestowania psychicznego. W sposób napastliwy i używając tzw. "mowy nienawiści" (nazwa pochodzi od spolszczenia angielskiego słowa hate) krytykuje daną rzecz lub osobę (najczęściej publiczną). Hejterzy różnią się od trolli, którzy starają się zwrócić na siebie uwagę poprzez prowokacyjne komentarze. Każdy może być ofiarą hejtera ale ich głównym celem są zazwyczaj osoby publiczne. gościu od homocwela ty nim jesteś

Gość gość
przez was są tragedie hejterzy Nie ma większej dziury jak Namysłów hahaha przecieeeeeeeż są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa oraz wszystkie wsie zrooooooooooooooozum to imbecylu p***booile razy mam ci to udowadniać jakie miasto podobnej wiekszosci ma tyle obiektów rozrywkowych gastronomicznych sportowych sklepów od namysłowa co? ja nie znam nawet nieco wiekszych miast z taką ilością wszystkiego dużo większych miast ma mniej niby które z miast podobnej wielkości ma dwie galerie handlowe a niedlugo bedzie trzecia co? przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa dotarło?

Gość gość
gość dziś Nie ma większej dziury jak Namysłów hahaha przecieeeeeeeż są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa oraz wszystkie wsie zrooooooooooooooozum to imbecylu p***booile razy mam ci to udowadniać jakie miasto podobnej wiekszosci ma tyle obiektów rozrywkowych gastronomicznych sportowych sklepów od namysłowa co? ja nie znam nawet nieco wiekszych miast z taką ilością wszystkiego dużo większych miast ma mniej niby które z miast podobnej wielkości ma dwie galerie handlowe a niedlugo bedzie trzecia co? przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa zrozum to

Gość gość
gość dziś Nie ma większej dziury jak Namysłów hahaha przecieeeeeeeż są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa oraz wszystkie wsie zrooooooooooooooozum to imbecylu p***booile razy mam ci to udowadniać jakie miasto podobnej wiekszosci ma tyle obiektów rozrywkowych gastronomicznych sportowych sklepów od namysłowa co? ja nie znam nawet nieco wiekszych miast z taką ilością wszystkiego dużo większych miast ma mniej niby które z miast podobnej wielkości ma dwie galerie handlowe a niedlugo bedzie trzecia co? przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa dotarło?

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie ma większej dziury jak Namysłów hahaha przecieeeeeeeż są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa oraz wszystkie wsie zrooooooooooooooozum to imbecylu p***booile razy mam ci to udowadniać jakie miasto podobnej wiekszosci ma tyle obiektów rozrywkowych gastronomicznych sportowych sklepów od namysłowa co? ja nie znam nawet nieco wiekszych miast z taką ilością wszystkiego dużo większych miast ma mniej niby które z miast podobnej wielkości ma dwie galerie handlowe a niedlugo bedzie trzecia co? przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa dotarło?

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie ma większej dziury jak Namysłów hahaha przecieeeeeeeż są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa oraz wszystkie wsie zrooooooooooooooozum to imbecylu p***booile razy mam ci to udowadniać jakie miasto podobnej wiekszosci ma tyle obiektów rozrywkowych gastronomicznych sportowych sklepów od namysłowa co? ja nie znam nawet nieco wiekszych miast z taką ilością wszystkiego dużo większych miast ma mniej niby które z miast podobnej wielkości ma dwie galerie handlowe a niedlugo bedzie trzecia co? przecież są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa dotarło? Molestowanie psychiczne - forma molestowania polegająca na celowym zadawaniu cierpienia psychicznego innej osobie, objawiająca się m.in. ubliżaniem, stosowaniem gróźb. Ofiarami molestowania psychicznego są zwykle osoby słabe psychicznie.

Gość gość
Ale ten Namysłów to dziura

Gość gość
Jak dziura przecież zamieściłem ci listę obiektów rozrywkowych w Namysłowie i doooooobrze wiesz że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa więc o co ci chodzi jak jesteś taki mądry napisz czemu tych setek mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych i mniej rozwiniętych miast z mniejszą ofertą atrakcji itd nie obrażasz przecież to one są dziurami wbiiij sobie do pustego łba że są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od Namysłowa

Gość gość
Nawet nigdy nie przeczytałem a Namysłów to dziura i wiocha

Gość są setki mniejszych   miast
Przeczytaj co z tego czy przeczytasz czy nie, skoro i tak te wszystkie wymienione rzeczy są w Namysłowie

Gość gość
są setki mniejszych miast dziś Przeczytaj co z tego czy przeczytasz czy nie, skoro i tak te wszystkie wymienione rzeczy są w Namysłowie czy przeczytasz czy nie one i tak są o co ci chodzi wymienilem ci większość atrakcji w namyslowie czego w namyslowie jeszcze brakuje co? spójrz na setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa tam to doopiero nic nie ma zobacz ile fajnych rzeczy jest w namyslowie Delfin. Centrum turystyki i rekreacji Konopnickiej 2, 46-100 Namysłów ctir-delfin.eu 77 410 24 89 Otwarte teraz: 06:30–22:30 Korty tenisowe 46-100 Namysłów facebook.com Namysłowski Ośrodek Kultury Namysłowski Ośrodek Kultury, Plac Powstańców Śląskich 2, 46-100 Namysłów nasznok.pl Zgłoś prawo do tej firmy Kręgielnia. Centrum rozrywki Zorza 4,3 Wały Jana III 5, 46-100 Namysłów centrumzorza.pl 77 550 90 21 Zamknięte. Otwarte od 13:00 ... Stadion miejski Pułaskiego, 46-100 Namysłów startnamyslow.pl 77 410 24 09 co nic nie ma i nic sie nie dzieje tak? ciąg dalszy

Gość gość
ActivSport Namysłów Wały Jana III 5 recepcja@activsport .com.pl tel. 77-5509022 www Poniedziałek: 09:00 - 22:00 Wtorek: 09:00 - 22:00 Środa: 09:00 - 22:00 Czwartek: 09:00 - 22:00 Piątek: 09:00 - 22:00 Sobota: 09:00 - 14:00 Siłownia : Nasz klub wyposażyliśmy w sprzęt cardio oraz profesjonalny sprzęt siłowy, światowego lidera, firmę LifeFitness. Sala fitness Nasza klimatyzowana sala o powierzchni ponad 80 m/2 to miejsce, gdzie oferujemy dla Państwa pełen wachlarz najpopularniejszych ćwiczeń ruchowych z profesjonalnymi instruktorami mającymi do dyspozycji najnowocześniejszy sprzęt fitnesowy dostępny obecnie na rynku. Odpowiednio dobrane nagłośnienie w połączeniu z grą świateł i barw daje efekt wyjątkowego klimatu tego miejsca. Zajęcia odbywają się codziennie w określonych godzinach. Osoby ćwiczące potrzebują strój sportowy oraz zamienne obuwie treningowe. PAKIET I zajęcia fitness - 55 minut, sauna - bez ograniczeń czasowych PAKIET II siłownia - bez ograniczeń czasowych, sauna- bez Wały Jana III 5, 46-100 Namysłów ograniczeń czasowych Wały Jana III 5, 46-100 Namysłów Zorza — Kręgielnia, Bilard, Bar — Namysłów, Opolskie © 2016 All Rights Reserved | Projekt: Mateusz Lechowicz

Gość gość
są setki mniejszych miast dziś Przeczytaj co z tego czy przeczytasz czy nie, skoro i tak te wszystkie wymienione rzeczy są w Namysłowie