Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marian  37

Oto powód dla którego większość facetów zmienia was po zapłodnieniu, na

Polecane posty

Gość gość
Wypierdalaj smieciu

Gość gość
15.09 I co sie rzucasz? Autor ma racje. Roztyjecie sie po ciazy i jeszcze oczekujcie ze każdy będzie przy Was latał. To nic wielkiego urodzić dziecko. Wystarczyło byc kobieta, rozłożyć nogi i odczekać 9 miesięcy. Nie rozumiem, czemu myślicie ze przez pojawienie sie bachorka uwiazecie sobie faceta u nogi tym. Wpierdalacie, siedzicie w domu cale dnie i mozna z Wami tylko rozmawiać o kupkach i kaszkach. Co w tym pociągającego?

Gość gość
Ewka jestem. Milo mi ;)

Gość gość
tak jasne na pewno. Ale od każdej reguły są wyjątki, tym wyjątkiem w tym przypadku jestem ja :) Mam dwójkę dzieci rok po roku, czyli ciąża jedna po drugiej więc wg was powinnam już mieć co najmniej 20 kg nadwagi :) a tu cóż, przed ciążami ważyłam 47 kg a teraz ważę 44 kg. Jestem szczuplutka, płaski brzuch a biust rozmiar D. Mój mąż mnie męczy trochę bo chce seksu ze mną kilka razy dziennie, mi by wystarczył raz dziennie :P

Gość gość
44kg? to jak jepać dziewczynkę

Gość gość
15:35 a o czym ciekawym można porozmawiać z idiotką z biura która dzwoni po klientach albo papiery cały dzień przewala ? Jeden za przeproszeniem choy, debilko. Bezplodna jesteś i nawet kijem bym cie nie dotknął. Sam namawiam żonę na drugie dziecko. Taki facet jakiego opisujecie to c***a i zero. Pozdrawia tata Amelki

Gość gość
19.46 Nie sama praca człowiek zyje. Nie mam zbędnego balastu, jakim jest bachor, wiec mam czas na swoje pasje, na nurkowanie, spotkania ze znajomymi, koncerty. Praca to tylko zarabianie na życie, spokojnie mozna ze mną porozmawiać o książce lub teatrze ;) no ale rozumiem, ze ktoś kto ma dziecko juz świata nie widzi poza kupkami, bajkami , pieluchami i smoczkami. smutne, wspolczuje Ci. Żałosne jak mały gowniak wysysa życie z rodziców i oni nie myślą juz o sobie tylko ładuja w niego i pieniadze i czas. nudne i monotonne to. Bez pozdrowień. Aa i do pani wyżej, taka waga po dwóch ciazach jest BIOLOGICZNIE niemozliwa, ale rozumiem ze chcesz sie dowartościować, w koncu w necie każdy anonimowy .

Gość gość
ps. Plodna jestem. Jedna ciaze juz usunęłam i usunę kazda jaka będzie :)

Gość gość
A co a tym złego jak przez pierwsze trzy lata gada sie o kupach i kaszkach?? No co?? Poza tym ty ostatni gościu usuwasz i dumna jestes ... Ohyda !!!

Gość gość
to skoro ja jestem niemożliwa to ty też. :) spadaj trollu

Gość gość
A ty jesteś facetem siedzącym w sobotni wieczór na babskim forum, czyli zwykłym nudziarzem i zerem, nie wiem która chciałaby urodzić ci dziecko... Spójrz na siebie, żeby wymagać, trzeba najpierw coś sobą reprezentować. Albo inaczej-ciągnie swój do swego.

Gość gość
Ile ja znam chudych sztucznych babek bezdzietnych, singielek, starych panien lub zon typu kobiety Hollywood . Ciepła ani szczęścia tam nue dojrzałam jakos. Super sexi facetów niemałych to nigdy nie widziałam za to fajnych grubaskow zarabiających kasę, mających dzieci owszem. Co robią te bezdzietne nie rozpłodowe krowy jak to tu mówicie? Życie polega na tym by założyć rodzine w końcu. Co zrobią single po 5o ? Dawno nue maja swoich rodziców a rodzeństwo z reguły ma swoje rodziny. No znam dwie bliźniaczki juz stare panny co to z moja babcia jeżdżą na wycieczki - emeryci. Babcia moja to ma wnuki i ma o czym opowiadać a te to tylko rozrywki a w wigilie to juz smutek ale mówią ze jest ekstra bo jadą na kanary zamiast wpiepszax karpia buha ha

Gość gość
Ja mam faceta od 5 lat i oboje nie chcemy dzieci. Na temat weszłam, bo kafeteria pokazuje ostatnie tematy, nie zaczytuję sie namiętnie w dziale o ciazy ;) dobrze nam razem z partnerem, nie chcemy nikogo wiecej, nie potrzebujemy. I śmieszy mnie jak ktoś mowi, ze sie odmieni. Chyba jednak ja wiem lepiej, co mam w glowie, myśli i przekonania. Ciaze usunęłam kilka miesięcy temu, spłynęło to po mnie, nie wahalam sie ani sekundy. Nie żałuje, zal mi tylko tylu pieniędzy, co na to poszlo, bo starczyloby na czynsz i jedzenie na miesiąc :P trudno. Do matek nic nie mam, nie zaglądam nikomu w życie, mam swoje. Aczkolwiek znam przypadki, ze naprawdę koleżanki roztyly sie okropnie po ciąży i nie chcą robic nic, aby to zmienic. Facet ma przynosic w zębach co miesiąc pieniadze, one ani nie pracują, ani nic.. Widzę, ze podoba im sie to siedzenie w domu i bycie utrzymanka. To roszczeniowa postawa. URODZIŁAM CI DZIECKO WIEC MI SIE NALEZY. tylko ze facet nie zakochał sie wcześniej w roztytej babie z cycami jak worki z mlekiem, ktora pierdzi codziennie w stołek z nudow i gada mu tylko o tym ze dzieciak zjadł grzecznie surówkę z buraczkow, ze dzisiaj znow byl plac zabaw i jedyna rozrywka to wyjscie do sklepu. Pomyślcie o tym.

Gość gość
22:53 powiem w sumie banał ale prawdziwe to więc nie omieszkam. Mianowicie podejrzane jest to twoje najezdzanie na kobiety które żyją inaczej niż ty. Uważam a nawet jestem pewna na 100 % ze twoimi chorymi z nienawiści i pogardy wpisami udowadniasz ze co jak co ale szczęśliwa to ty nie jesteś. Gdybyś była taka zadowolona z siebie i swoich pożal się Boże wyborów życiowych, to nie miałabyś potrzeby jechać po rzekomo glupszych i brzydkich i otyłych. Właśnie jestem tuż przed porodem i czytam co piszesz i uważam że jesteś ohydnym człowiekiem. Mimo ze w ciazy wygladam tak samo jak przed i tylko brzuch mam duzy .mam nadzieje ze ludzie których znam nie ukrywają swojego prawdziwego ja które jest tak plugawe jak ty. Ile w tobie jadu...dramat.

Gość gość
Miało być 23:53 oczywiście. Jesteś chorym z cierpienia i nienawiści człowiekiem. Ty nienawidzisz kobiet w ciąży. Typowe wyparcie wyrzutów sumienia albo pi prostu typ bezwzględnego tarana. Jadowita i jakaś niepociumana przez los bo twoje braki aż przebijają przez te pełne hejtu wpisy

Gość gość
I myślę ze sama dobrze o tym wiesz tylko odrzucasz te myśl od siebie, że szczęśliwy i zadowolony ze swojego sposobu życia człowiek, ma wyrąbane na to ze inni żyją inaczej i ma w dpie co robią inni. Nie komentuje w sieci, jadąc po innych od swin i paskud i nie karmi swojego lichego ego poprzez straszenie innych ze niby im sie cos nie uda itd.więc wyczuwam wielki ból doopy. Nie wiem o co, ale jakiś masz. Chyba mamusia z tatusiem mieli cie w głębokim poważaniu. Jesteś chora.

Gość gość
Ale ja nie "jade" po kobietach, mam gdzies innych, wole swoje życie i swoje sprawy, ja napisałam tylko, co zauważyłam wśród koleżanek z dzieciakami. Jedna nawet mi prosto w oczy powiedziała,ze jej rola sie kończy na urodzeniu i ona starać sie nie musi juz w zwiazku, bo dala dziecko na świat. To nie jest wielkie osiagniecie, to robia kobiety od powstania swiata. Przykre to jest. Jadu tez w sobie nie mam, zwisają mi babki z brzuchami, nie zwracam na nie uwagi, bo mnie to zwyczajnie nie interesuje. Ty robisz cos, co Cie nie bawi? No wlasnie. Niech każdy zajmie sie soba. Pisanie o moich POZALSIEBOZE wyborach jest śmieszne. To sa wybory. Po prostu. Ty wybrałaś bycie inkubatorem, ja nie chciałam, wiec usunelam. Pozdrowienia ;)

Gość gość
Okej, spoko, pozdro

Gość gość
00.19 Ok pozdro

Gość gość
Laska matka polka najezdzza na dziewczynę co usunęła a ona napisała prawdę...moja zona tez dostała na leb odkąd urodziła dziecko i nie słyszę od niej nic poza tym tematem juz..coraz chętniej siedzę w pracy przez to i nawet nie mam nadziei ze gdzies pojedziemy w dwojkd jak co roku albo cos porobimy..zona uwielbiala wspinaczki gorskie ale teraz tylko dziecko dziecko dziecko..codzien to samo wracam z pracy obiad pyta mnie jak w pracy, idzie po córkę bawi sie z nia ciumka cmoka do niej spiewa macha zabawkami nad łbem i tylko słyszę Oliwka dzisiaj to dzisiaj tamto...o powrocie do pracy nie ma mowy teraz robię nadgodziny bo z jednej pensji nie uzyjemy. Panie idź pan w chuj z takim życiem

Gość gość
oceniam ludzi po guscie muzycznym :( autorze, jestes zenujący 😴

Gość gość
gość wczoraj Czy Ty aby na pewno jesteś kobietą? :D Fajnie piszesz :) mógłbym powiedzieć, że potrafisz czytać w męskich myślach... :D

Gość gość
Wczoraj jeden pisal, ze w zyciu nie zwiaze sie z kobieta, ktora nie chce dzieci.dzisiaj kolejny pisze, ze jak kobieta urodzi to jest be i glupia i trzeba ja wymienic.to jak to w koncu jest z tymi facetami?

Gość gość
Tu ktoś pisał o kupkach itd i ze nie mozna z nami porozmawiac. No i co z tego. Moj maz o kupkach i zupkach gada wiecej niz ja, wiec oprocz normalnych tematow prowadzimy niekonczace sie debaty kupkowe ;) i gdzie on druga taka znajdzie, chyba ze druga matke, a po co mu matka obcego dziecka jak ma swoja osobista zone matke SWOICH dzieci. Maz poznal mnie i ozenil sie jak mialam nadwage i pp ciazach sie nie zmienilam.

Gość gość
6.22 Jestem dziewczyna, po prostu nie znosze bachorków xd Jedna ciaze usunęłam i zrobiłabym z kazda to samo, w moim życiu po prostu nie ma miejsca ani chęci na takie cos. Brzydzi mnie to i jak widzę te matki z pieluchowym zapaleniem mózgu, to wstyd mi, ze jestem tej samej płci co one

Gość gość
09:42 a mi jest wstyd ze ty należysz do tej płci. Żal ze zamordowalas niewinne dziecko ale tam gdzie ono teraz jest jest szczęśliwsze niż z taką matka okropna. Szkoda ze ciebie matka nie wyskrobala bo jesteś strasznie negatywną osobą. Poza tym masz inteligencję ameby bo nie umiesz uprawia seksu z zabezpieczeniem.

Gość gość
gość wczoraj Haha nie rozśmieszaj mnie szkieletorze. A ten biust to masz w rozmiarze 60D? jak tak to spoko.

Gość gość
Czujesz sie lepsza od innych kobiet, bo usunelas ciaze?ja p*************e!