Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co mnie nasladuje??

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tego. Odnowilam kontakt z kuzynem po latach milczenia. Dowiedział się, że mam dobre wykształcenie, plany na przyszłość, znam języki obce i dużo podróżuję, lubię sport itp. I nagle zaczął dążyć do lepszego wykształcenia, skończył zaocznie liceum, 1 rok zaocznych studiów, teraz od października będzie 2, zaczął trenować na siłowni i zaczął jeździć na rowerze z dzieciakami i żona, wyjechał za granicę na rok, podszkolil angielski, zaczął się uczyć francuskiego ... przypadek? On jest grubo po 30 , ja mam 19 lat. Co sadzicie o takim zachowaniu?

Gość gość
Tfu, źle napisalam nie 19, miało być 23 w nawiasie pewnie stąd błąd

Gość gość
No i co?Przeszkadza ci to?Moze facet w koncu sie ogarnal a ty co chcialas byc lepsza?

Gość gość
Bp?O co chodzi? :P No może się ogarnal tylko dziwne że właśnie teraz kiedy dowiedział się o moich osiągnięciach. Co sie spinasz ?On i tak mi nie dorówna , ja zawsze wiodlam prym jeśli mam być szczera. Dobrze że się rozwija tylko nie wiem co to ma na celu. Zabolalo go?

Gość gość
chodzenie na siłownię i jazdę na rowerze kwalifikujesz jako osiągnięcie idiotko??? skoro wyjechał na rok do pracy za granicę to takie osiągnięcie że się liznął języka? osiągnięciem jest też dla ciebie rok studiów na uczelni na którą może iść każdy bo jest za kasę? jeszcze dopisz że twoim osiągnięciem jest poranna kupa i że on cie znowu naśladował bo też rano chodzi srać

Gość gość
Taaa, na pewno dlatego, że cię naśladuje. Megalomania to choroba, zacznij się leczyć.

Gość gość
Dowiedział się, że mam dobre wykształcenie, plany na przyszłość, znam języki obce i dużo podróżuję, lubię sport itp. ja mam 19 lat. X Plączesz się w zeznaniach. Na przyszłość: jeśli chcesz pofantazjować, przećwicz najpierw wersję :P

Gość gość
gość dziś Bp?O co chodzi? jezyk.gif No może się ogarnal tylko dziwne że właśnie teraz kiedy dowiedział się o moich osiągnięciach. Co sie spinasz ?On i tak mi nie dorówna , ja zawsze wiodlam prym jeśli mam być szczera. x ale nie jesteś, więc idź zmyślać do lustra :P zaklinaj dalej rzeczywistość

Gość gość
gość dziś Tfu, źle napisalam nie 19, miało być 23 w nawiasie pewnie stąd błąd x tak, tak :D a jedynkę dopisał chochlik drukarski :P

Gość gość
Żałośnie słabe, idź ćwiczyć gdzie indziej.

Gość gość
Żałośni to wy jesteście. Poprawiacie mi humor:D zadalam jasne pytanie i pytam kogos, kto albo mial taka sytuacje albo rozumie zachowania ludzi/jest psychologiem a nie troli, spamujcie gdzie indziej

Gość gość
bo jestes jego guru idolem ideałem do którego chce dorównać poprostu chce byc taki jak ty Sprawdz czy ci nie brakuje ciuchow w szafie moze juz sie ubiera tak jak ty

Gość gość
coś w tym jest,pewnie autorka mu imponuje, zonka kura domowa bez żadnych ambicji a tu młode ciacho,obyte w świecie, z pasja. :)

Gość gość
idąc takim tokiem myślenia - miliony ludzi naśladują autorkę! miliony ludzi idą na studia, chodzą do siłowni, uczą się języków i jeżdżą na rowerze - jak oni śmią!

Gość gość
BP-bliźniaczy płomień?

Gość gość
Ale zawisc z was wychodzi. A jeżeli macie problem to polecam czytanie ze zrozumieniem :D - autorka.

Gość gość
Zaraz poczytam co to jest ;)

Gość gość
To w tobie jest zawisc,bo chlopak podrózuje,a ty masz z tym jakis problem.Jestes strasznie prozna i pusta.Aha i to wiekszosc tu smieje sie z ciebie.

Gość gość
Wylecz kompleksy-chyba sama nie widzisz tego co piszesz. Mnie nic nie boli, nie mam zawistnej natury. Pisze prawde, że to ja od zawsze byłam wynoszona na piedestal. Wszyscy sie mna zachwycali... ze taka piekna, madra, dobra bla bla... rodzice maja kase i zapewnili mi dobre zycie. Teraz juz pracuje, i mam ciągły pęd do rozwoju. On nigdy nie miał ambicji i nagle zaczal robić to czego wcześniej nie robił a ma już 37 lat. Żył jak nudziarz. Praca ta sama od mlodosci na zmiany, w małym miasteczku, tylko dom-praca, potem doszły dzieci, żadnych zainteresowań itd. Chyba tchnelam w niego nowe życie. :D Tak myślę, czy po prostu nie zazdrości i też oczekuje poklasku i dlatego to robi. Ale tutaj zapytać o coś to zaraz się rzuca nieudaczniki i pieprza farmazony. Humoru czy samooceny mi nie zepsujesz :P nie licz na to.

Gość gość
Podnosze bo liczę na to, ze ktos zdrowy na umysle sie wypowie :)

Gość gość
Tak autorko,masz racje.Jestes najlepsza,najpiekniejsza,najbardziej zajebista.Czy taka odpowiedz cie zadowala?

Gość gość
Nie bo nic nie wnosi.

Gość gość
No to jakich odpowiedzi oczekujesz?Jak narazie zadne ci sie nie podobaja.Moze idz do lusterka i sama ze soba sobie pogadaj,bo twoj temat nic tu nie wnosi.

Gość gość
A tobie by się podobały takie odpowiedzi ,nie kpij. Zastanawia mnie przyczyna jego zachowania. Bo to, że ma coś ze mną wspólnego to raczej pewne.